Skocz do zawartości

praca .

Vlik

Rekomendowane odpowiedzi

otrzymalem takiego maila

"Aplikujesz na stanowisko sprzedawcy w portalu allegro.pl

Zarobki:

Przez okres probny ( do 14 dni/okolo 4-5 aukcji ) oferujemy 6% wartosci sprzedanego przedmiotu jako wynagrodzenie.

Wszystkie koszta takie jak wystawienie aukcji oraz prowizja allegro sa zwracane.

Gdy towar nie znajdzie zainteresowania, prowizje zwracamy dzien po zakonczeniu aukcji.

Jest to praca zdalna wiec Ty decydujesz o godzinach pracy. My wymagamy aby kontakt z klientem nie byl opozniony.

Po okresie probnym , jesli pracownik nie popelni razacych bledow , wysylamy umowe kurierem na wskazany adres.

Wynagrodzenie przy umowie o prace to 2900zl brutto oraz dodatkowe premie przy dobrej sprzedazy/ dodatkowej pracy.

Umowe oferujemy po okresie probnym.

Aby rozpoczac wspolprace potrzebujesz konta allegro z ktorego bedziesz korzystac podczas okresu probnego.

Ze wzgledow bezpieczenstwa nie mozemy udostepnic dokumentow potrzebnych do stworzenia konta firmowego do czasu podpisania umowy.

Asortyment to glownie smartphony/rtv.

Wszystkie produkty objete sa 12 lub 24 miesieczna gwarancja producenta.

Do kazdej paczki jest dolaczony paragon/faktura.

Paczki wysylane sa 2 razy w tygodniu bezposrednio z hurtowni.

em

Kazdy przedmiot mozna zwrocic do 10 dni bez podania przyczyny.

Po wystawieniu aukcji nalezy zapoznac sie z asortymentem oraz jego specyfikacja.

Wiekszosc informacji wysylamy mailowo. W razie dodatkowych pytan , wszystkie pytania prosze kierowac do mnie.

Wyzej wymienione warunki nie podlegaja negocjacji. Jesli jestes zainteresowany podjeciem pracy wyslij do nas swoje dane wraz

z aktualnym miejscem zamieszkania oraz nazwa loginu z serwisu allegro.pl (minimum 15 pozytywnych komenarzy)"

mnie taka praca nie interesuje nawet nie mam konta na allegro :D wiem ze tu masa bezrobotnych a to kontakt do goscia andrzejbrzoza543@gmail.com (ja wyslalem cv a on takiego maila odpisal)

Dajcie spokój. To wygląda tak - "pracujesz" dla oszusta i sprzedajesz rzeczy (które w rzeczywistości w ogóle nie istnieją) na swoim koncie Allegro. Kasę, którą wpłacają kupujący przelewasz temu frajerowi, a problemy później masz Ty :D