bruceu Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2012 Witam wszystkich. Mam wielką prośbę o małą pomoc, która zajmie max. 6 minut. Przeprowadzam ankietę do pracy magisterskiej i muszę zebrać +- 300 wypełnionych ankiet. Jeśli byłby ktoś chętny do pomocy to będę wdzięczny. Ankieta jest oczywiście anonimowa i jak już wspomniałem nie jest czasochłonna :-] Cel ankiety: Zbadanie wizerunku firmy Maspex Wadowice. link dostępu: http://moje-ankiety.pl/respond-35401.html Jeśli ktoś chce to śmiało może przesłać link dalej do rodziny, znajomych itp. itd. W zamian po wszystkim (analizie, obronie) mogę udostępnić wyniki jeśli byłby ktoś zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 Srawdzał Ci promotor tą ankiete...? Wg mnie jesli w pierwszym zaznaczysz nie to powinienes przejsc do metryczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 W kazdym razie wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruceu Napisano 31 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 sprawdzał sprawdzał i jest ok Wiecie...nie znając konkretnie firmy poszczególne marki też można ocenić. Może coś w tym rodzaju jakby Was wsadzili do samochodu X znaczki zakryli i hipotetycznie nie poznalibyście co to za marka, ale moglibyście ocenić poszczególne elementy, wnętrze, komfort jazdy itp. Po części macie rację, ale moim zdaniem w takim wypadku, gdyby w tej ankiecie nie było pytań o konkretne marki tylko ogólniej. Ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Ja jestem spokojny, że ankieta jest dobrze zrobiona, a co może ważniejsze...zatwierdzona przez promotora. Tym co wypełnili serdeczne dzięki. Może jeszcze się ktoś skusi Zachęcam fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimms Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 Jak kiedyś byłem w Wadowicach, to firmy Maspex jeszcze nie było (chyba 1983 r) ale poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2012 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2013 już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2013 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi