Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Typy by bukzysk

Gość bukzysk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie! Otworzyłem konto na forum aby w tym temacie dzielić się swoimi typami. Mogę pochwalić się sporym doświadczeniem w tej branży i mam nadzieję, że pomogę w typowaniu. Gwarantuję wam co miesięczny zysk. Startuję z kapitałem 3000zł w dniu końca świata :) hehe stawiam tylko single zawsze stawki po 300zł. Typuję w większości piłkę nożną, a także ligę NBA. Większość zakładów jakie są dostępne tutaj gram w Pinnacle jeśli tylko oferta na to pozwala. Zaraz zaczynam. Nigdy kursy poniżej 1.50 bo takich po prostu nie opłaca się grać tym bardziej przy mojej taktyce graniu na single. Pozdrawiam! :cwaniak:

Na początek 7 typów czyli można powiedzieć gram za 70% mojego kapitału. Ale jak dla mnie jest to gra bez większego ryzyka, ponieważ gram tym systemem od ostatnich 17 miesięcy i gwarantuję, że mecze te są po dogłębnej analizie.

22.12.2012r.

NBA 1:30

Boston Celtics-Milwaukee Bucks 2 @3.05 (pinnacle)

stawka: 300zł

NBA 1:30

Cleveland Cavaliers-Indiana Pacers 2 @1.55 (pinnacle)

ANGLIA- Blue Square Premier 16:00

Gateshead-Stockport 1 @1.95 (pinnacle)

ANGLIA- Blue Square Premier 16:00

Woking-Forest Green 2 @2.35 (pinnacle)

ANGLIA- Blue Square Półn. 16:00

Gloucester-Guiseley 2 @1.73 (bet365)

HISZPANIA- Segunda Division B - Grupa 1 17:00

Salamanca -Guijuelo 2 @5.00 (sportingbet)

WŁOCHY- Serie A 20:45

AS Roma-AC Milan 2 @2.98 (pinnacle)

Łączny wkład: 2100zł

Aha. Dodam jeszcze, że kupony będę rozliczał zawsze po zakończeniu ostatniego dodanego przeze mnie meczu, natomiast kapitał 3000zł na koniec upływu pełnego miesiąca czyli ,,21" będzie redukowany ze względu na moją wypłatę z internetu. Dobranoc! ;)

Tak jak pisałem mecze będę rozliczał po zakończeniu ostatniego podanego spotkania. Oba typy z NBA siadły. Niestety wszystkie 3 mecze z lig angielskich zostały odwołane. Czyli pozostały do rozegrania tylko mecze Salamanca -Guijuelo i AS Roma-AC Milan. Jednak w razie porażki obu spotkań i tak będziemy mieli minimalny zysk z tego dnia, jednak zarobek mógłby być większy gdyby nie te przełożone mecze. Tak czy inaczej wiemy już, że dzisiejszy dzień będzie na :plus::ok: