Skocz do zawartości

AGENCJE PRACY ZA GRANICĄ

lucas

Rekomendowane odpowiedzi

Tak do E&A własnie mam prawie 90km do ich biura także patrze do czego by tu jeszcze warto iść żeby od razu wszystko załatwic. A jak Ci ten język sprawdzaja? Jak Ci poszło?

Albo rozmawiasz sobie z babka/kolesiem albo rozwiazujesz je na komputerze ;)

jak umiesz To nic trudnego ;) Nie ma sie czego bac, zazwyczaj chca podstawy wiec luz ;)

Jezeli chodzi o Jechanie do agencji to inaczej, zadzwon do nich telefonicznie, powiedz ze sie zarejestrowales i chcial bys wyjechac zalezy ci na czasie, a mieszkasz 90km od biura. Jezeli cos dla ciebie znajda bedziesz musial i tak do nich jechac (chociaz sa juz biura do ktorych nie musisz poprostu umowe podpisujesz w Holandii)

Z mojej strony Slabe Agnecje pracy

Axidus- Slaba agencja pracy chyba ze masz w .... Godzin

TopWorkGroep- Duzo obiecuja mala daja ;)

Pollux- Zlodzieje, znam osoby ktorych okradli z wszystkich ubran/sprzetu zostaly im tylko robocze buty i nic wiecej

EuroStart-Turecka Firma jak nie masz Fachu to mozesz posiedziec w domu, a do pracy bedziesz chodzil dodatkowo ;)

Poszukaj cos w TRADIRO, Covebo,E&A, Duijndam,

Przy czym ta 1 to glownie szklarnie wiec narazie moze byc ciezko :)!

Co do Duijndam Jak trafisz- Ja mialem zajebiscie, znam ludzi co siedzieli 3tyg w domu bez pracy wiec... :) Ale jak trafisz to i godziny i kasa sie zgadza ;)

Tak do E&A własnie mam prawie 90km do ich biura także patrze do czego by tu jeszcze warto iść żeby od razu wszystko załatwic. A jak Ci ten język sprawdzaja? Jak Ci poszło?

Albo rozmawiasz sobie z babka/kolesiem albo rozwiazujesz je na komputerze ;)

jak umiesz To nic trudnego ;) Nie ma sie czego bac, zazwyczaj chca podstawy wiec luz ;)

Jezeli chodzi o Jechanie do agencji to inaczej, zadzwon do nich telefonicznie, powiedz ze sie zarejestrowales i chcial bys wyjechac zalezy ci na czasie, a mieszkasz 90km od biura. Jezeli cos dla ciebie znajda bedziesz musial i tak do nich jechac (chociaz sa juz biura do ktorych nie musisz poprostu umowe podpisujesz w Holandii)

Z mojej strony Slabe Agnecje pracy

Axidus- Slaba agencja pracy chyba ze masz w .... Godzin

TopWorkGroep- Duzo obiecuja mala daja ;)

Pollux- Zlodzieje, znam osoby ktorych okradli z wszystkich ubran/sprzetu zostaly im tylko robocze buty i nic wiecej

EuroStart-Turecka Firma jak nie masz Fachu to mozesz posiedziec w domu, a do pracy bedziesz chodzil dodatkowo ;)

Otto- Gowno i tyle!! Jakis czas temu proponowali mi 110e za 40h na reke :krzeslo:

Poszukaj cos w TRADIRO, Covebo,E&A, Duijndam,

Przy czym ta 1 to glownie szklarnie wiec narazie moze byc ciezko :)!

Co do Duijndam Jak trafisz- Ja mialem zaje***, znam ludzi co siedzieli 3tyg w domu bez pracy wiec... :) Ale jak trafisz to i godziny i kasa sie zgadza ;)

podstawowa gadka z babka, co lubisz, co robiles w weekend itp luzik ;)

jak będziesz coś wiedział czy jest robota, gdzie i jaka to daj znac :p może akurat będzie coś na magazynie w c&a albo u nas w Infotheeku :p

Co do Duijndam Jak trafisz- Ja mialem zaje***, znam ludzi co siedzieli 3tyg w domu bez pracy wiec... :) Ale jak trafisz to i godziny i kasa sie zgadza ;)

Ja miałem tak samo z Jupiterem.

Jak trafisz na dobra agencje i będziesz pracował z głową to nie ma ch*** żeby się nie udało ;)