lucas Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Jeśli zna ktoś jakaś godną polecenia agencje pracy to niech wpisze, może ktoś był albo znajomi byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 A może ktoś teraz jest i mógłby coś zamotać za granica ? Zielak proponował czesanie krów w UK ale akurat uczulenie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 ja pracowałem w Holandii przez firmę otto maja swoje biura w kraju i zagranica na pewno wypłacali bez rewelacji branża rożna najczęściej jakaś produkcja. To zalezy na ile chcesz jechac gdzie u nich raczej nie ma problemu zawsze potrzebują z tego co sie orientuje to najlepsze rynki to Skandynawia i addeco ranstad ale ciężko sie jest załapać na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 ja bym jeszcze polecil covebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 ja bym jeszcze polecil covebo Covebo znana firma Ja w Holandii zwiedzilem ich z 10 Co do Otto nie pakuj sie w te gowno Ile masz lat? i jakies papierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 24. Licencjalt zarzadzania nieruchomosciami , prawko kat B ewentualnie mógłbym na szybko uprawnienia na wozek zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 24. Licencjalt zarzadzania nieruchomosciami , prawko kat B ewentualnie mógłbym na szybko uprawnienia na wozek zrobic na wozkach lepiej nie zarobisz To juz nie te czasy A jak moge wiedziec jaka kasa by cie interesowala za 40h Oczywiscie po odliczeniu mieszkania(Frimowego) +Ubezbieczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 w sumie nie zastanawiałem się nad tym jaka kasa... A ile mozna zarobic tak lekko ? Albo inaczej . Ile mozna odłozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 w sumie nie zastanawiałem się nad tym jaka kasa... A ile mozna zarobic tak lekko ? Albo inaczej . Ile mozna odłozyc? 1.Powiem ci tak teraz i tak nic fajnego nie znajdziesz Powod Koniec sezonu Dopiero Marzec (Poczatek) 2. Wiadomo im wieksza ilosc Godzin tym lepiej dla ciebie przy czym tez jeest wiekszy podatek 3. Widzialem ludzi co jedzli chleb z nutela przez 2 miesiace by jak najwiecej odlozyc wiec to tez jest wazne ;p ewentualnie na obiad pizze za 59centow ;D Albo frytki z ziemniakow Przy twoim wieku(do 23 jest wiekowka) Mozesz liczyc na 250e (za 45h pracy) To juz bedzie dla ciebie z tego musisz sie wyzywic i napoic sluchaj jezeli nie bedziesz zalowal sobie na jedzenie tzn (mielone, schab, kurczak) To wydasz ok. 80e tyg na jedzenie i picie Da sie wydac 50e i zyc Wiec satysfakcjonuje cie to ? Jeszcze tutaj w Holandii jest zwrot za ubezpiecznie tzn takie dofinansowanie 70e miesiecznie Dostajesz na konto spowrotem (jezeli nie kozystales z ubezpieczenia) I Zajebisty zwrot z Podaktu na nastepny rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 e&a o ile mieszkasz gdzieś blisko biura otto podobno lipa ostroo, job service czy jakos tak, tez ujnia od 2 miesięcy w Holandii i luzik, inny świat i to co Ci powiedzą w agencji to uja prawda, dopiero jak bedziedz na miejscu to sie dowiesz co i jak w Polsce to te laski w biurach gowno wiedza ale kasy jakieś mega wielkiej w Holandii nie ma, w porównaniu np z Niemcami to lipa fest.. Ale w Szwabolandii ciezko o robote, chyba ze masz znajomosci albo mega dobrze jezyk znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 e&a o ile mieszkasz gdzieś blisko biura otto podobno lipa ostroo, job service czy jakos tak, tez ujnia od 2 miesięcy w Holandii i luzik, inny świat i to co Ci powiedzą w agencji to uja prawda, dopiero jak bedziedz na miejscu to sie dowiesz co i jak w Polsce to te laski w biurach gowno wiedza ale kasy jakieś mega wielkiej w Holandii nie ma, w porównaniu np z Niemcami to lipa fest.. Ale w Szwabolandii ciezko o robote, chyba ze masz znajomosci albo mega dobrze jezyk znasz. e&a Dobra firma Zgadza sie Ja w Holandii od 2009 wiec tez cos wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 1000e to tak jak u nas 6 zł na godzinę... Ale gdybym odłożył na polskie 2tys to byłym usatysfakcjonowany, oczywiste na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 ja bym się nie zgodził ze w hol sa kiepskie zarobki w porównaniu z gebelsami. Na pewno szwaby maja tańsze życie i mieszkania, to w hol jest bardzo drogie. Zależy pod jaka firmę trawisz akurat otto ma ich sporo ja bylem nad samym morzem to ogólnie życie drogie. Dobry zakład dużo godzin co nie jest łatwo zrobić, bo wiadomo jak jest z praca zagranica- potrzebują to pracujesz, nie ma pracy idziesz do domu do hotelu. Masz dodatki opłaca sie robić w week ;setki pięćdziesiątki ja za hotel miałem 320e na czysto po hotelu zarobki w granicach 1100-1200e da siw wyżyć za 10-15 e tygodniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 ja bym się nie zgodził ze w hol sa kiepskie zarobki w porównaniu z gebelsami. Na pewno szwaby maja tańsze życie i mieszkania, to w hol jest bardzo drogie. Zależy pod jaka firmę trawisz akurat otto ma ich sporo ja bylem nad samym morzem to ogólnie życie drogie. Dobry zakład dużo godzin co nie jest łatwo zrobić, bo wiadomo jak jest z praca zagranica- potrzebują to pracujesz, nie ma pracy idziesz do domu do hotelu. Masz dodatki opłaca sie robić w week ;setki pięćdziesiątki ja za hotel miałem 320e na czysto po hotelu zarobki w granicach 1100-1200e da siw wyżyć za 10-15 e tygodniowo 10-15e hahah To co jadles suchy chleb i frykadele? Nie Przesadzaj otto to daremna firma nie pakuj sie w nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 15€ na tydzien powiadasz Ja mieszkałem w Venlo przy niemieckiej granicy i tak te 50 euro trzeba bylo wydac na jedzenie. Oszczędzanie na jedzeniu to głupota wg mnie, chyba że ktoś sie lubi głodzić. Również odradzałbym otto, słyszałem dobre opinie o E&A a także Sherpa. Holka piękny kraj z fajnymi ludźmi, szkoda że najbardziej trzeba na Polaków uważać 3. Widzialem ludzi co jedzli chleb z nutela przez 2 miesiace by jak najwiecej odlozyc wiec to tez jest wazne ;p ewentualnie na obiad pizze za 59centow ;D Albo frytki z ziemniakow Też takich spotkałem, ogólnie w Holandii można dużo ciekawych egzemplarzy z Polski poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 15€ na tydzien powiadasz Ja mieszkałem w Venlo przy niemieckiej granicy i tak te 50 euro trzeba bylo wydac na jedzenie. Oszczędzanie na jedzeniu to głupota wg mnie, chyba że ktoś sie lubi głodzić. Również odradzałbym otto, słyszałem dobre opinie o E&A a także Sherpa. Holka piękny kraj z fajnymi ludźmi, szkoda że najbardziej trzeba na Polaków uważać 3. Widzialem ludzi co jedzli chleb z nutela przez 2 miesiace by jak najwiecej odlozyc wiec to tez jest wazne ;p ewentualnie na obiad pizze za 59centow ;D Albo frytki z ziemniakow Też takich spotkałem, ogólnie w Holandii można dużo ciekawych egzemplarzy z Polski poznać sherpa srednia Ale E&A Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 Też takich spotkałem, ogólnie w Holandii można dużo ciekawych egzemplarzy z Polski poznać noooo niezła patologia tu tez przyjeżdża laska goni faceta z nożem itp 15e? to mięsa nie jesz przez 2 miesiące? na moje oko max możesz odłożyć 150e na tydzien, ale co to za życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 frykadele takie sobie jak pracujesz przy żarciu albo masz znajomych przy filetach to wiesz mi ze dasz rade wydać 15e na tydzień a tak poza tym ja jadłem bardzo popularne sałatki, tam cena w zakładzie 0,50centa z kruczkiem tuńczykiem gdzie w każdym markecie sa od 2-5e.Piwo alkohol tani poza tym nie zawsze chce sie ogarniać obiad jedzenie po 12-8 godzinach pracy wiec głodówka bywa chleb nie dobry tani kurczak gotowy na dwa dni obiadu masz za 4e wędlina w plastrach serki itp to wydatek rzędu 0,50-0,80 centa po za tym mam tam siostrę wiec na obiadki wpadałem czasem.Większe aparaty sa ze Słowacji i Czech ale nasi rządzą first to fiat.W sumie rok tam żyłem wiec cos nie cos wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 A jezyk bardzo potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 zależy gdzie trafisz,ilu polaków bedzie we firmie itd ale jak znasz podstawy angielskiego to na luzie sie dogadasz z każdym holendrem.. najważniejsze żebyś zrozumiał co i jak masz robic, dyskutować nie trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 A Ty flick z agencji tam pojechałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 no tak, z e&a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 A ile mnie wiecej czekałes od zgłoszennia sie do agencji? Jak warunki mieszkaniowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 1 dzień w piątek byliśmy sie zapisac a w sobote oferta, fart. Mieliśmy też oferty z innych agencji szybciej, ale jak oblukaliśmy na necie opinie to daliśmy sobie spokój i w dodatku jestem tu z dziewczyną a więc mega fart ze trafiła sie taka oferta dla par warunki na wypasie, mieszkanie na 8 osob, ale ja z moja mamy duży pokój z kuchnią a wiec nie musimy sie męczyć we wspólnej z innymi z tego co ludzie gadają to nie da sie lepiej trafić z mieszkaniem mega fajnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 Rozumiem że byłeś osobiscie w biurze ? A nie wysyłałeś przez neta? Dużo kasy trzeba wziąć ze soba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 Ja dzisiaj przez neta formularz złozyłem ale nie wiem czy nie wybrać sie osobiscie do biura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 przez neta sie zapisujesz, później rozmowa w biurze żeby sprawdzić język i czekasz az zadzwonią, tak jest w e&a. W innych czasami tylko zapisujesz sie przez neta i czekasz albo zapiszujesz sie w biurze i od razu jakaś rozmowa po angielsku. u nas jest tak ze pierwsza wypłata w 3 tygodniu, a więc kasy musisz zabrać na 2tyg, do tego żarcie które spakujesz z polski a wiec tak z 120e na luzie styknie, może nawet w 80e bys sie zmieścił, wiadomo że cos może się stac i potrzebna będzie Ci większa kasa a więc warto więcej zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 Ja dzisiaj przez neta formularz złozyłem ale nie wiem czy nie wybrać sie osobiscie do biura... jak najszybciej idz do biura bo oni dopiero po rozmowie biorą Cię pod uwagę w rekrutacji a to do e&a wyslales? masz gdzies w okolicy biuro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 Tak do E&A własnie mam prawie 90km do ich biura także patrze do czego by tu jeszcze warto iść żeby od razu wszystko załatwic. A jak Ci ten język sprawdzaja? Jak Ci poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2012 Normalnie słuchawki na uszy i siedzisz przy kompie zaznaczasz odpowiedzi na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi