kermyt Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2012 Hej, czy jest ktoś w stanie powiedzieć czy konkurs SuperTyper Redbet będzie wznowiony? Obserwowałem zmagania i sam chciałem w nim wystartowac w kolejnym miesiącu.. Bepe miał podac co i jak dalej i zamknął temat, cisza w eterze... jakieś wyjaśnienia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2012 Narazie konkurs jest zawieszony. Ruszymy prawdopodobnie od stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermyt Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2013 I co wiadomo już czy będzie wznowion? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2013 Od 7 stycznia trwa... nie widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermyt Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2013 Właśnie miałem pisać że już nie ważne.. Nie było mnie pare dni, nie wiedziałem. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi