szymon843 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Brighton & Hove Albion - Leeds United 1 2,00 - liczę na przełamanie drużyny gospodarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 3 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2012 Brighton & Hove Albion - Leeds United 1 2,00 - liczę na przełamanie drużyny gospodarzy[/quote No niestety 2:2 - 5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 1.Brighton & Hove Albion - Peterborough United 1 1.55 2.Manchester City - Ajax Amsterdam 1 1.40 Na dzisiejszy wieczór wybrałem te dwa typy. W pierwszym spotkaniu stawiam na przełamanie drużyny gospodarzy którzy nie wygrali już od 7 spotkań. W drugim spotkaniu jeżeli Manchester chce grać w pucharach musi wygrać ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2012 Jeszcze takie zdarzenie na ryzyko: Crystal Palace - Ipswich Town 2 3.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 1.Brighton & Hove Albion - Peterborough United 1 1.55 2.Manchester City - Ajax Amsterdam 1 1.40 Na dzisiejszy wieczór wybrałem te dwa typy. W pierwszym spotkaniu stawiam na przełamanie drużyny gospodarzy którzy nie wygrali już od 7 spotkań. W drugim spotkaniu jeżeli Manchester chce grać w pucharach musi wygrać ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 Jeszcze takie zdarzenie na ryzyko: Crystal Palace - Ipswich Town 2 3.80 Pechowe te moje typy na tym fotum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 Celtic Glasgow - FC Barcelona - gospodarze strzelą bramkę 1,70 Chelsea FC - Shakhtar Donetsk 1 2,00 Juventus Turin - FC Nordsjaelland - goście nie strzelą bramki 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2012 Celtic Glasgow - FC Barcelona - gospodarze strzelą bramkę 1,70 Chelsea FC - Shakhtar Donetsk 1 2,00 Juventus Turin - FC Nordsjaelland - goście nie strzelą bramki 1,60 W końcu elegancko Brawo Celtic Glasgow, a ludzie płaczą Moses V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 8 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2012 Olympique Marseille - Borussia Mönchengladbach 1 1,80 Fenerbahce - AEL Limassol 1 1,45 Udinese Calcio - BSC Young Boys Bern goście strzelą bramkę 1.55 FC Girondins Bordeaux - Maritimo Funchal 1,40 Polowanie na niespodziankę : Metalist Kharkiv - Rosenborg Trondheim 2 8,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 8 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2012 Olympique Marseille - Borussia Mönchengladbach 1 1,80 93 minuta Fenerbahce - AEL Limassol 1 1,45 Udinese Calcio - BSC Young Boys Bern goście strzelą bramkę 1.55 FC Girondins Bordeaux - Maritimo Funchal 1,40 Polowanie na niespodziankę : Metalist Kharkiv - Rosenborg Trondheim 2 8,50 szkoda ale emocje były , udany dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 9 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2012 Sivasspor - Eskisehirspor 1 2,60 Po bardzo dobrym początku sezonu w ostatnich spotkaniach wyraźny kryzys . Sivas pozostaje bez zwycięstwa od 4 spotkań . Goście natomiast są na przeciwnym torze . Bardzo dobra dyspozycja w ostatnich spotkaniach . Zespół ten nie przegrał od 4 spotkań i plasuje się na 3 miejscu w tabeli . Liczę na przełamanie się ekipy gospodarzy którym zwycięstwo pozwoli znów doskoczyć do czołówki ligowej. Mam nadzieję że Grosicki coś ukłuje i będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 9 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2012 Sivasspor - Eskisehirspor 1 2,60 Po bardzo dobrym początku sezonu w ostatnich spotkaniach wyraźny kryzys . Sivas pozostaje bez zwycięstwa od 4 spotkań . Goście natomiast są na przeciwnym torze . Bardzo dobra dyspozycja w ostatnich spotkaniach . Zespół ten nie przegrał od 4 spotkań i plasuje się na 3 miejscu w tabeli . Liczę na przełamanie się ekipy gospodarzy którym zwycięstwo pozwoli znów doskoczyć do czołówki ligowej. Mam nadzieję że Grosicki coś ukłuje i będzie 1 Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 10 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2012 Na początek dubelek : FC Augsburg - Borussia Dortmund 2 1,50 Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok 2 1,40 Ako=2,10 Typy wydają mi się dość pewne . Mistrz Niemiec musi w końcu zacząć grać w lidze.Po ostatnim bezbramkowym remisie na własnym boisku dziś z pewnością będą chcieli zdobyć komplet punktów przy nie zbyt wymagającym przeciwniku. Mam nadzieję tylko że gracze z Dortmundu nie będą zmęczenie po spotkaniu z Realem Drugie spotkanie to pojedynek Legi i Jagiellonii. Pierwszy z zespołów w tej chwili gra jak dla mnie najlepszą piłkę w Polsce. Co do gości to niestety zawodzą ,wyjątkiem był mecz z Lechem. Stawiam na gospodarzy którzy są zdecydowanym faworytem i mam nadzieję że udowodnią to na boisku. Singiel: Peterborough United - Crystal Palace x 3,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2012 Na początek dubelek : FC Augsburg - Borussia Dortmund 2 1,50 Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok 2 1,40 Ako=2,10 Typy wydają mi się dość pewne . Mistrz Niemiec musi w końcu zacząć grać w lidze.Po ostatnim bezbramkowym remisie na własnym boisku dziś z pewnością będą chcieli zdobyć komplet punktów przy nie zbyt wymagającym przeciwniku. Mam nadzieję tylko że gracze z Dortmundu nie będą zmęczenie po spotkaniu z Realem Drugie spotkanie to pojedynek Legi i Jagiellonii. Pierwszy z zespołów w tej chwili gra jak dla mnie najlepszą piłkę w Polsce. Co do gości to niestety zawodzą ,wyjątkiem był mecz z Lechem. Stawiam na gospodarzy którzy są zdecydowanym faworytem i mam nadzieję że udowodnią to na boisku. Singiel: Peterborough United - Crystal Palace x 3,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 11 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2012 Sandnes ULF - Strömsgodset 2 2,00 Stawka 30x2,00= 60 zł Mam nadzieję że wejdzie , położyłem 3/4 stanu konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 12 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2012 Sandnes ULF - Strömsgodset 2 2,00 Stawka 30x2,00= 60 zł Mam nadzieję że wejdzie , położyłem 3/4 stanu konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 12 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2012 Maritimo Funchal - Vitoria Setubal 2 4,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2012 Maritimo Funchal - Vitoria Setubal 2 4,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 14 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2012 Polska - Urugwaj 1 2,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 16 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2012 Polska - Urugwaj 1 2,60 Patriotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 16 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2012 Zaglebie Lubin - GKS Belchatow 1 1,65 Mam nadzieję że gospodarze w końcu zaskoczą , w Bełchatowie co prawda zmiana trenera ale według mnie to na zmiany stylu gry jeszcze za wcześnie FC Lorient - OSC Lille 2 2,30 Gospodarze ostanie spotkania fatalnie , porażka z Bordeaux 0:4 , dziś nie powinno być lepiej HC Karlovy Vary - HC Vitkovice x 4,00 HK SKP Poprad - HC Kosice 2 2,40 Każde spotkanie grane pojedynczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 16 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2012 Zaglebie Lubin - GKS Belchatow 1 1,65 Mam nadzieję że gospodarze w końcu zaskoczą , w Bełchatowie co prawda zmiana trenera ale według mnie to na zmiany stylu gry jeszcze za wcześnie FC Lorient - OSC Lille 2 2,30 Gospodarze ostanie spotkania fatalnie , porażka z Bordeaux 0:4 , dziś nie powinno być lepiej HC Karlovy Vary - HC Vitkovice x 4,00 HK SKP Poprad - HC Kosice 2 2,40 Każde spotkanie grane pojedynczo Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 17 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2012 West Bromwich Albion - Chelsea FC 2 2,05 Jagiellonia Bialystok - Korona Kielce 1 1,95 Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2 2,90 Na sobotnie popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 17 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2012 West Bromwich Albion - Chelsea FC 2 2,05 Jagiellonia Bialystok - Korona Kielce 1 1,95 Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2 2,90 Na sobotnie popołudnie Popołudnie mało udane , minimalna strata Coś na wieczór FC Barcelona - Real Zaragoza - goście strzelą bramkę (tak) 1,95 Real Madrid - Athletic Bilbao -goście strzelą bramkę (tak) 1,70 Za drobne , brak pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 17 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2012 West Bromwich Albion - Chelsea FC 2 2,05 Jagiellonia Bialystok - Korona Kielce 1 1,95 Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2 2,90 Na sobotnie popołudnie Popołudnie mało udane , minimalna strata Coś na wieczór FC Barcelona - Real Zaragoza - goście strzelą bramkę (tak) 1,95 Real Madrid - Athletic Bilbao -goście strzelą bramkę (tak) 1,70 Za drobne , brak pomysłu Wieczór udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 18 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2012 Niedziela: Wisla Krakow - Slask Wroclaw 1 2,45 BSC Young Boys Bern - FC St. Gallen 1 1,75 Fredrikstad FK - Molde FK 1 2,35 HC Liberec - HC Litvinov 1 2,15 Millwall FC - Leeds United 2 3,55 5 zdarzeń granych pojedynczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 19 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2012 Niedziela: Wisla Krakow - Slask Wroclaw 1 2,45 BSC Young Boys Bern - FC St. Gallen 1 1,75 Fredrikstad FK - Molde FK 1 2,35 HC Liberec - HC Litvinov 1 2,15 Millwall FC - Leeds United 2 3,55 5 zdarzeń granych pojedynczo Bez Komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 19 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2012 AS Roma - FC Torino 1 1,55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2012 AS Roma - FC Torino 1 1,55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon843 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2012 Liga Mistrzów kilka typów: Benfica Lissabon - Celtic Glasgow goście strzelą gola Tak 1,60 Spartak Moscow - FC Barcelona gospodarze strzelą gola Tak 1,70 FC Nordsjaelland - Shakhtar Donetsk gospodarze strzelą gola Tak 1,75 Hokej MSHK SKP Zilina - HK SKP Poprad 1 2,45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi