Irasss1 Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 Siema mordy Co tam słychać? Kto jest teraz na topie wśród userów? Kto znowu pożyczył i nie oddał? Jak sprawa majaszyna? Są przypadki podobne do moich? ( skończenie z hazardem ) U mnie tak sobie. Pod koniec miesiaca mam obrone licencjata, szukam nowej pracy, bo w obecnej to swoich długów nie spłace nawet w ciagu pół roku , no i pieprzy mi się tłumik w Hondzie ... A i być może już niedługo bede miał dziewczyne To tyle, pozdrówki P.S Nie jestem pijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 zamiast pierdolic, napisz ile potrzebujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 31 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 co za cham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 dawaj focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 31 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 O,widze że kryształowy ma range typera. Odchodzilem to był czorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 P.S Nie jestem pijany ja wyjątkowo też trzymam kciuki za obronę dasz radę, to tylko UKSW ja też szukam pracy już kilka lat, absolwent UKSW z motoryzacji to dziś byłem na myjni leonem i kolejka fchuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2012 trzeba było iść na WSTG izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2012 Iras dzięki że się z nami tym podzieliłeś Szacun :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi