bigbraine777 Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2012 http://www.geography-map-games.com/geography-games-Cities-of-Poland-_pageid156.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2012 Dużo zależy od szczęścia, jak trafiasz swoje okolice to można ładny wynik nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2012 Mózgu na kodach jedziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2012 [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2012-10-23, 15:44 ] zawzieta bestia, zrobil wynik gratz, znasz Polske jak wlasna kieszen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 24 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2012 trzeba trafic wszystko ze Slaska, albo normalne miasta skad ja mam wiedziec gdzie lezy Dzierzoniow? (teraz juz wiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2012 Nie ma mojego "miasta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi