kaziu_boss Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2012 FK Mogren Budva -FK Zeta Golubovci godz. 14:30 typ:1 Kurs: 2,25 Buk: Bet365 Dzisiaj coś nowego,ale od pewnego czasu obserwuję tą ligę i widzę,że typy wchodzą. Na dziś wybrałem mecz Morgen Budva z Zetą. Gospodarze są obecnie na 7 miejscu z dorobkiem 14 punktów w 10 meczach bramki 9-7,do tej pory wygrali 4 mecze,4 zremisowali oraz ponieśli 3 porażki. Po słabszym początku teraz grają coraz lepiej w trzech ostatnich meczach zdobyli 7 punktów,wygrali ostatni mecz u siebie z Lovcen 3-1,kurs na to spotkanie był w ok. 2,00. Tak więc forma zespołu z Budvy jest coraz lepsza. Goście nie błyszczą za to dobrymi wynikami,wygrali tylko jedno spotkanie i zajmują przedostatnie miejsce w tabeli,mają w swoim dorobku zaledwie 5 punktów,są zespołem który stracił najwięcej goli. Ponadto przegrali 4 ostatnie mecze i nic nie wskazuje na zdobycie choćby punktu w dzisiejszym spotkaniu. Kurs dosyć wysoki patrząc na statystyki,myślę że zakład się opłaci,niestety nie wiele bukmacherów wystawia tą ligę . Ligę Czarnogórską widziałem jeszcze tylko w Betsafe, ostatnio obstawiałem jeszcze w Bwin ,dzisiaj na razie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musampha Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2016 Dyscyplina: Pilka Nozna Czarnogora Spotkanie: Rudar - Lovcen Typ: under 2,5 Kurs: 1,68 Godz: 13-30 Bukmacher: Expekt Analiza: Liga w Czarnogorze mocno underowa, bo poki co az 74% meczow konczylo sie niskim wynikiem. Ta para szczegolnie przyczynila sie do takiej statystyki. Lovcen jest jednym ze slabszych zespolow. W 12 meczach strzelili tylko 3 bramki co dalo zaledwie 6 oczek. Trzeba jednak przyznac ze jesli przegrywaja to maksymalnie 2-0. To dalo im az 11 underow po 12 kolejkach. Gospodarze 9 meczow na 12 konczyli rezultatem ponizej 2,5 gola, a w ich meczach pada tylko 1,6 gola na mecz. Prawdziwym fenomenem jest tez h2h miedzy tymi ekipami. 10 ostatnich spotkan tych zespolow miedzy soba zakonczylo sie u underem. W tym sezonie juz spotkali sie raz i padl bezbramkowy remis. Wydaje sie wiec ze przy takich liczbach dwa gole to bedzie absolutne maksimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi