analfabetopatolog Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 Będzie turniej w fifę to może i zrobimy turniej w NBA 07 Są jacyś ewentualni chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 Ja może jak załatwię pada to moge zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 na klawie też da się grać Sky gramy sparing teraz ? :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 na klawie też da się grać No niby tak ale to całkiem inna gra Sky gramy sparing teraz ? :cwaniak: Nie, bo nawet nie mam teraz zainstalowane Może w piatek dopiero znajdę czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 30 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 widzę że nie ma za wielu chętnych a więc jak coś to tylko sparing Sky instaluj szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalksg Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Ja bym chetnie zagrał.A ja mam pytanie czy na piracie da rade pograc ,jak tak to jak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 31 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 da się przez hamachi wchodzisz w game mode -> play online -> join wpisujesz ip z hamachi z którą chcesz się połączyć i zatwierdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi