Gość Feronen Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Witam was forumowicze. Prośba do was wszystkich. Widzę, że na tym forum jest mnóstwo pasjonatów. A ja powiem wam szczerze, że: NIGDY NIE INTERESOWAŁEM SIĘ PIŁKĄ NOŻNĄ Od razu nasuwa się pytanie co ja tu robię prawda? Ano właśnie cudownym trafem nie wiedzieć czemu nagle poczułem dryg do tego sportu. Teraz zacząłem obstawiać, ale nie mam pojęcia jak to się robi. Ale wiem jedno: wiedza pozwala zamienić hazard w inwestycję. Pomóżcie laikowi odnaleźć się w sztuce obstawiania. Będę wam dozgonnie wdzięczny a i wy będziecie mieli okazję pokazać wszystkim jak dobrze znacie się na temacie. Może też wspólnie nauczymy się czegoś od innych? Jeżeli jesteście zainteresowani, to chodzi mi o odpowiedź na pytanie: jakie czynniki trzeba brać pod uwagę przy ocenianiu potencjału danej drużyny. Dziękuję z góry za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Ja zawsze biorę pod uwagę kolor strojów - jaskrawsze kolory mają większy potencjał Długość rękawów koszulek - im dłuższe tym lepiej Ilość pomocników posiadających wąsy - im mniej tym lepiej Jak mi przyjdzie jeszcze coś do głowy to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Zapomniałes o fryzurze na tzw "czeskiego hokeistę" czyli krótko z przodu i długo z tyłu - im więcej w drużynie tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Temat rzeka lepiej sie za to nie bierz...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Zapomniałes o fryzurze na tzw "czeskiego hokeistę" czyli krótko z przodu i długo z tyłu - im więcej w drużynie tym lepiej dla uzmysłowienia takowej fryzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2012 NIGDY NIE INTERESOWAŁEM SIĘ PIŁKĄ NOŻNĄ I bardzo dobrze Nudna gra Od razu nasuwa się pytanie co ja tu robię prawda? Poniekąd Teraz zacząłem obstawiać, ale nie mam pojęcia jak to się robi Tutaj większość nie ma o tym pojęcia więc luzik Będę wam dozgonnie wdzięczny Konkrety dawaj Może też wspólnie nauczymy się czegoś od innych? Dobry pomysł Ja umiem żąglować trzema piłkami a taki user Krzysiekow jedną... ale dużą i na dwie ręce jedzie A tak na poważnie to moderator duncan w swoim poście zawarł wszystkie do tej pory tajne tajemnice zabawy z bukmacherką P.S. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to wal jak w dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2012 Graj po kursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi