Szypii Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 a skąd wiesz że to pyza ma problem a nie ty? opisz dokładnie wasz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 zagrajcie w kamień, nożyce, papier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 a skąd wiesz że to pyza ma problem a nie ty? opisz dokładnie wasz problem To jest tak : Pyza zaklada a ja wchodze I sie polaczyc nie mozemy i na odwrot ^^ a ja gram codziennie w fife z innymi ludzmi i nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 niech pyza się wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 ku**a cyrki Najpierw ja chciałem grać, nie mogliśmy się połączyć, jednak z Szypiim jakoś mi się udało. Później ziomal nie miał czasu, w czwartek nie miał czasu, dziś nie mogliśmy się połączyć, po wszelakich próbach, po czym ziomal stwierdził, że to moja wina, bo on zmieniał język, z koleszkami gra, ale ze mną nie da rady. Następnie zapytał mnie czy aby na pewno mam fife 2008 ... moge odpaść ale z nim już nie chce miec do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 skąd ja to wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 TY kur*** IDIOTO !!!! Tak to sobie mow do kolegów i do taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 to gracie czy nie bo stoimy w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 to postoimy jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Pyrlik nie grasz to się tu nie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 ku**a jak z dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 to ku**a rób Szypii losowanie, a nie będziemy czekać tydzień aż skończą jechać po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 moze dzisiaj coś zagramy jak sie uda Jak sie 1 raz polączymy to bedzie z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 macie czas do końca tego dnia jak się wam nie uda to nikt nie przechodzi dalej i ja będę miał wolny los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Chomik - Szypii idź pan w c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2007 achtung szwajne!! potrzebuje kogoś kto ze znajomościami(albo chociaż ogarniętego) na forach fifowych sprawa pilna poważna, a Ci dostali paczuszkę to wiedzą, że... można dostać paczuszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2007 Ja też chcę paczuszkę, co muszę uczynić ?? Co do ziomala i pyzy to wykluczcie obu z turnieju za ich niefrasobliwość i brak organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2007 Paczuszkę to by każdy chciał... łącznie ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2007 JA tez chce paczuszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2007 JA tez chce paczuszke pazerna puta niech mie ktoś załatwi gościa co zrobi dodatek do PNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2007 Ty lepiej gadaj o co chodzi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2007 Chodzi o to, że się w tańcu nie pierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2007 toć napisałem, trzeba skolować kogoś kto nakładkę PNA zrobi do Fify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi