Bart Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 ja nie nie mam fify ale jakbym grał na pewno szypwalda bym ograł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 No to jak, pierdzi-stołki gromy? liga ? turek ? wpisowe ? rekreacyjnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 8 osób chyba jest więc w sumie możemy zaraz zaczynać. Gramy playoffy( do 4 wygranych) Co do wpisowego to na pewno nie tym razem może za miesiąc czy coś jak się troche ogramy i za symboliczną dychę wpisowego można tura zrobić. Ale to jeszcze do obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 poje**o ? do 4 wygranych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 o i jeszcze bramkarz na WC to już w ogóle... moja propozycja taka: - max do 3 wygranych - 4 minuty połowa - bramkarz zawodowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 Ja nie mam jeszcze pada Na klawie nie gram,bo nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 29 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 o i jeszcze bramkarz na WC to już w ogóle... moja propozycja taka: - max do 3 wygranych - 4 minuty połowa - bramkarz zawodowiec lol przecież chodzi o to żeby sobie pograć. A przy twoich zasadach to te mecze się zagra w niecała godzine. A czas mamy do niedzieli. A co do bramkarza to ch**a daje w grze na necie bo i tak sam nim możesz bronić chodzi ogólnie o jego zachowanie np. przy roznym. Na zawodowcu będzie za łatwo. Mazur kiedy będziesz miał tego pada bo mówiłeś że dziś już będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 Bo w niedziele mialem jechac do kuzyna,ale nie pojechalem...Moze zalatwie cos na jutro,jak cos to sie odezwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 29 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2007 hehe bramkarz musowo na klasa światowa. nie róbcie z fify08 jej poprzedniczkę gdzie wszystkie wkrętasy siadały. choć niech raz wynik będzie realny a praca na gola trochę wymusi wysiłku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 dobra niech Wam będzie... przynajmniej wjebie Wam więcej bramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 Mazur kiedy gramy? i się nie wykręcaj że nie masz pada a na klawie nie umiesz grać ja mam fifę 4 dzień więc nie umiem na pewno więcej od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 No pada już mam Od jutra możemy zaczynać Bo dzisiaj nie mam już czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 utworzyłem sieć niech wszyscy Ci co grają w turnieju wbijają nazwa: yourbet pro league hasło: yourbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 31 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 niektórzy mają zewnętrze IP i nie trzeba hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Szypii zrob w koncu terminarz i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 31 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 już dawno jest w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 to tylko pyza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 31 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2007 szypek kiedy ci pasuje? i dlaczego chcesz mnie od razu wyruchać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2007 pyza jak chcesz grac to wal do mnie oknami i ... na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2007 to Szypii tyle wjebał na najlepszym poziomie bramkarza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 1 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2007 to Szypii tyle wjebał na najlepszym poziomie bramkarza ? a bo babole odpierdalałem w obronie , podanie do napastnika, nieumiejętne wyprowadzenie gry z obrony, a jak juz wpadło na 2:0 to sie zaczeły desperackie ataki i dostawałem konterki , a jak wpadały konterki to już nie stanowiło dla mnie czy 3:0 czy 6:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 pyza ma cos nie tak z fifa bo sie polaczyc nie mozemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 to se losujcie kto przechodzi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2007 jak to losujcie ? Jak ja moge grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi