Szypii Napisano 26 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2007 Cześć Myślę że ci co chcieli mieć fifke to już ją mają więc trzeba sobie zagrać Na razie niech tylko wpiszą się chętni a później pomyślimy nad zasadami. Lista uczestników: 1. Szypii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 Chociaż już jestem okaz o siwych kędziorach na jajkach to też się na to piszę aha tylko powiedzieć mi tu jaka wersja czy z patchem itd. Gramy np co może tylko drużyny ekstraklasy to by było ciekawe Albo proponuje np 3 etapy . pierwszy mecze tylko polska liga, drugi mecze tylko angielska premieship, trzeci tylko liga brazyliska. (oczywiście to tylko takie moje wymysły, ale liga rodzima myśle że to pomysł dobry, bo nie sztuką wygrać gigantami, sztuką wygrać polskim klubem ) mówiąc krótko 3. Garbaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 4 ja tylko może jakiś sparing najpierw ktoś ze mną zagra fifę mam dopiero czwarty dzień i jeszcze nie grałem przez neta z nikim ciekaw jestem czy się połączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 też sie piszę jakby co ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 Ja jutro bede mial pada to i tez moge zagrac Zeby pograc trzeba miec neta minimum 512... 6.Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 ja mam 256 i gram izi bez problemow choc teraz mam problem z kompem to wogole nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 Ja jutro bede mial pada to i tez moge zagrac jak tak mamy grać to ja nie gram, bo Ci na padach mają lepiej a jak już Szypii będzie grał na padzie to wole oddać walkowera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 Chomiku Co do mojej osoby...Ja w fife nie gram i nawet pad mi nie pomoze A pozatym jak sprawdzisz czy ktos gra na klawie czy na padzie? No chyba,ze komisje sledcza powolamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 Jak wystartuje najwczeseniej środa - czwartek to moge zagrać , bo bede miał nowego neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 A pozatym jak sprawdzisz czy ktos gra na klawie czy na padzie? widać w menu jak sie sterowanie wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 A pozatym jak sprawdzisz czy ktos gra na klawie czy na padzie? widać w menu jak sie sterowanie wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 gra ktoś teraz sparing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2007 A pozatym jak sprawdzisz czy ktos gra na klawie czy na padzie? widać w menu jak sie sterowanie wybiera To ja odpadam na klawie nic nie umiem,na padzie tez nie zaciekawie ale cos tam czaje,ostatnio tak powaznie na padzie to gralem w Fife 2000 na PS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 Mazur napisał/a:Ja jutro bede mial pada to i tez moge zagrac jak tak mamy grać to ja nie gram, bo Ci na padach mają lepiej a jak już Szypii będzie grał na padzie to wole oddać walkowera jak ja na padzie grałem może 20 meczy w życiu ja gram na klawie bo na padzie nie umiem dobrze grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 kto chce na padzie to gra na padzie przecież to nie ma różnicy na czym się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 nie no ja żartuję przecież, ale mam niemiłe wspomnienia z fify 07 gdy grałeś ze mną na padzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 bo w fife 07 grałem praktycznie cały rok i byłem dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 ja też sporo grałem i uważałem się za dobrego, ale po meczu z Tobą zmieniłem zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 a na ile gracie bramek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 i to sie zmieniacie , że raz Chomik broni a raz Ty czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 ja cały czas atakuje a Chomik tylko się broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 no pierdzi-stołki to jak gramy? Walimy Orange Ekstraklase? czy sracie po porach i chcecie swoimi kochanymi Barcelonkami , AC Milankami, Juventuskami, MU, it... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 ja tam mogę i koreańską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 lol po co mamy grać jakaś Polonią Bytom czy coś skoro te mecze będą z dupy bo ci zawodnicy podać prosto nie potrafią. Każdy gra kim chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 lol po co mamy grać jakaś Polonią Bytom czy coś skoro te mecze będą z dupy bo ci zawodnicy podać prosto nie potrafią. Każdy gra kim chce nie sztuka zagrać skutecznie gwiazdami. Ale ukręcić z gówna bat to jest wyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 no i co ci to da że strzelisz gola jakimś drewienkiem jak tutaj będziesz miał zajebiste meczyki z dużą ilością goli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 7. ? Pyza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi