note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Witam, Co powiecie na ten kupon ? Mam zamiar go stawić w piątek : Zagłębie Lubin - Legia Warszawa : 2 , @2.2 , sobota Werder Brema - Bayern Monachium : 2 , @1.75 , sobota Espanyol - Atletico Madryt : 2 , @2.25 , niedziela stawka 50zł x AKO7,7 = 385zł Wiem , wiem po hooy takie kursy , jak można małymi kroczkami , ale na ten co sądzicie ? Pozdrawiam gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 wjebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 wjebiesz najmniejszy kurs nie wejdzie Bayern remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 To co byście polecili zamiast Bayernu ? termin piątek - poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaśparik Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Bayern izi wygra..są w gazie i nie zwolnią. Dla mnie dobry kupon możesz zagrać DnB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Ale akurat jeszcze w październiku musze stawiać w Milenium , a tam nie ma DNB . Później wracam do Betssona Ale dzięki ziombel , zostawie tak jak mam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Moim zdaniem Monachium spokojnie wygra bardziej bałbym się Polskiej ligi. Tam może paść każdy wynik. Espanyol gra u siebie słabo ale trzeba też zwrócić uwage że Atletico gra dizsiaj swój mecz. tak jak napisałeś można by było spokojniej zagrać choć możliwe jest że taki kuponik wejdzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Dzisiaj United na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 a na niedziele i poniedziałek taki kuponik : Co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 ja bym tyle kasy nie postawił na tak ryzykowny zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 a na niedziele i poniedziałek taki kuponik : Obrazek Co myślicie ? wjebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 @Profesor10 jak piszesz już komentarz / post / opinię to rozwiń ją , a nie tylko "wjebiesz" , żeby mi dopierdo*ić . Napisz czemu "wjebie" . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 EJ w Milenium nie wystawili Bayernu z Bremą , więc chciałbym jakoś załatać to spotkanie CFR Cluj-Manch.Utd : 2 było by najs ? Proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 CFR Cluj-Manch.Utd : 2 było by najs ? Nie byłoby najs. Ja bym tego nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 osobiście jestem mega fanem United i też tego bym nie grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 26 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2012 Moim zdaniem real + bayern z LM można śmiało zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 27 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2012 Zagłębie Lubin - Legia Warszawa : 2 , @2.2 , sobota Werder Brema - Bayern Monachium : 2 , @1.75 , sobota Espanyol - Atletico Madryt : 2 , @2.25 , niedziela stawka 50zł x AKO7,7 = 385zł Dobra to już stawione , teraz jutro albo pojutrze stawiam to : total spontan [ Komentarz dodany przez: BePe: 2012-09-27, 22:18 ] 2. Każdy użytkownik ma prawo do jednego tematu. Jeżeli nie za często podajesz swoje kupony, dodaj swój temat do ulubionych tematów, wtedy nie będziesz musiał go szukać wśród innych. Założenie nowego tematu jest możliwe po uprzednim zamknięciu obecnego ! Na dwóch stronach znalazłem już 3 Twoje tematy... dalej nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 27 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2012 Czy Ty serio do tego podchodzisz czy tylko masz za dużo pieniędzy? Wiesz, ja chętnie przyjmę takie grosze Pogratuluję Ci jak trafisz połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 27 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2012 weź 25 głębokich oddechów, znajdź statystyki Celticu w meczach wyjazdowych, zrób kolejne 25 wdechów mogą być płytsze, obejrzyj jakiś skrót tegorocznego meczu Celticu z ligi szkockiej, weź 35 głębokich oddechów, zarzuć nogę na głowę, stwórz kwiat lotosu i przesiewającej ciszy pierdyknij baranka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 27 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2012 Zagłębie Lubin - Legia Warszawa : 2 , @2.2 , sobota Werder Brema - Bayern Monachium : 2 , @1.75 , sobota Espanyol - Atletico Madryt : 2 , @2.25 , niedziela stawka 50zł x AKO7,7 = 385zł Dobra to już stawione , teraz jutro albo pojutrze stawiam to : total spontan Obrazek Jak postawisz ten total spontan to weź pierdyknij go tutaj, chciałbym zobaczyć ten boski kupon już jako postawiony. W ziemniakach grasz co nie? Jak koleśka będzie śmiała się czy coś, to nie zwracaj uwagi na nią, nie zna się suka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2012 trochę dziwne jeden kupon gra za 2 zł i pyta o każdy typ z osobna, a drugi, który nie ma prawa wejść za 150... wklejaj screeny kuponów a nie jakieś kosmiczne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2012 To sie nazywa rotacja w bankroll mangmencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 No i 50 zł poszło się yebać w poniedziałek stawiam takie coś Komentujcie -Monchengladbach - Eintracht Frankfurt : 2 @3.5 6 paź Monchengladbach przegrywa w fatalnym stylu z Borussią 3:0 , natomiast Frankfurt pokazał się dobrze w świetnym meczu z Borussią -Celta Vigo - Sevilla : 2 @2.5 7paź Celta nie najlepiej prezentuje się w ostatnich spotkaniach , natomiast Sevilla jest w fenomenalnej formie -Helsingborgs IF - FC Twente : 2 @2 4paź Helsingborg jest w połowie tabeli średniej ligi szwedzkiej , a Twente jest bezkonkurencyjnym liderem wyższe poziomej od szwedzkiej , ligi holenderskiej Stawka 30 zł x AKO17,5 = 525 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 30 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2012 Dosc ostro i grubo nie za szybko grasz...moze troszke na sile ,po za tym bracie mecz meczowi nie rowny. wpadki sie zdarzaja a u siebie Gladbach gra inna pilk,e chec pokazania sue dla mnie duze ryzyko nie warte gry Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2012 ok dzięki za wypowiedź ziombel . W końcu jakiś ogarnięty typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2012 Zdecydowałem , że Frankfurt może zremisować ,więc polecę z nim DNB i zmniejszę trochę stawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 1 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2012 Pograj single zapomnialem dopisac;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2012 weź 25 głębokich oddechów, znajdź statystyki Celticu w meczach wyjazdowych, zrób kolejne 25 wdechów mogą być płytsze, obejrzyj jakiś skrót tegorocznego meczu Celticu z ligi szkockiej, weź 35 głębokich oddechów, zarzuć nogę na głowę, stwórz kwiat lotosu i przesiewającej ciszy pierdyknij baranka. no nic, nie pozostało mi nic innego jak samemu wykonac wyzej wymienioną instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 2 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2012 Mówiłem , że Celtic wygra kur*a mać jełopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 22 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2012 obstawiam za większą stawkę parę meczy z siaty , piłki ręcznej i kosza , nie wiem jeszcze jakie bd kursy , ale chciałbym , żebyście mi doradzili ,który z tych typow , które Wam podałem są "najpewniejsze" , sorry za problem mam nadzieje ze pomożecie ; 27.10 BM Huesca - Barcelona : 2 ręczna 27.10 Villa de Aranda - Atletico Madrid : 2 ręczna 26.10 Unicaja - Siena : 1 kosz 26.10 Ystads IF- Savehof : 2 ręczna 28.10 Unicaja Malaga - Basquet Manresa : 1 kosz 28.10 Savehof-Drott : 1 ręczna 27.10 Perugia - Verona over 3,5 siata 28.10 Cedevita - Zadar : 1 kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi