Skocz do zawartości

Telefon PlusMix lub inne

mario91

Rekomendowane odpowiedzi

Yo, pany nie siedze w telefonach w ogole wiec licze na Was, jakie sa aktualnie dobre telefony warte wziecia w Mixie np z doplata jakas 100,150, 200zl ? Dodam, ze chcialbym przeniesc numer ze "zwyklego" plusa do mixa jesli ma to jakies znaczenie. A moze w innych sieciach sa jakies lepsze oferty ? Chodzi mi o jakies dobry telefon, a nie lanserski bubel, chociaz lanserski moze byc, ale nie bubel %-)

Samsung Galaxy, jesli masz do wyboru s2 za 200zl to masz fajnie, a jak s1 to masz niezle ;) galaxy s3 to obecnie najlepszy na rynku, s2 jest tuz za nim, a s1 po wlasnym skonfigurowaniu jest rowniez super. A jak nie masz takiej mozliwosci, to jakis htc, ale na htc sie nie znam wiec niech ktos inny Ci doradzi ;)

Przejrzalem oferte jeszcze raz i zostaly te, a wiec ktory ?

LG l5 (59zł)

Samsung Galaxy mini 2 (1zł)

Sony Xperia tipo (89zł)

Nokia Asha 311 (1zł)

Pracuje w Plusie ;) o jakie doładowania ci chodzi te najniższe kwota 30 zl ? ogólnie mix za doładowanie 30 zl nie jest opłacalny bo masz wysokie stawki połączeniowe po 0,49zl za minute do wszystkich większych sieci no chyba że o połączenia ci nie chodzi ale przy doładowaniu po 50 zł są już stawki najniższe z możliwych po 0,29zł. W mixie dobre jest w tym momencie to że jak wysyłasz dużo sms to za 5 zł możesz wykupić pakiet gdzie wszystkie sms do wszystkich sieci masz bez limitu.

Zaproponował bym ci doładowania po 50 zł przy 36 razach i tel. Nokia lumia 610 masz za 1 zł telefon bardzo dobry na Windowsie aparat spoko 5 Mpix dobry do gier 8 gb wbudowanej pamięci no i w Noki jest najlepsza nawigacja to tak pokrótce tu masz opis http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=2186

Ewentualnie jak byś chciał jednak te doładowanie po 30 zł to myślę ze LG L5 w tym przypadku jest najlepszym rozwiązaniem raz że tani bo LG chce cena zdobyć rynek a dwa z ciekawymi aplikacjami duży ekran 4 calowy aparaty w LG naprawdę spoko tu jest 5 Mpix no i najważniejsze android 4.0. Również 4gb wbudowanej pamięci, nawigacja, WiFi dobry smartfon za nie duża cenę tu masz też opis http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=2195

Jak masz pytania śmiało ;)

Juz mam tak namieszane w glowie .... %-) O tej Lumi czytalem, ze ta 610 ma malo pamieci albo slaby procek i slabo chodzi, po 50zl doladowania troche drogawo %-) Lg jakis kanciasty i wlasnie chyba za duzy, pisali ze moze razic w oczy bo bardzo slabe pixele czy cos. Mimo wszystko bede bral w doladowaniach po 30zl, i ten lg raczej odpada, takze nokia or xperia or galaxy mini 2 :bz: Ogolnie na andku jakos mi nie zalezy, nie bede korzystal jakos mega duzo, bardziej zalezy mi na stabilnosci telefonu i brak awaryjnosci, nie jestem maniakiem, ofc wyglad tez ma duze znaczenie dlatego ten lg mi sie nie podoba pod tym wzgledem.

Z tych 4 co podales to wlasnie LG jest wg mnie najbardziej wart uwagi. A nie lepiej kupic telefon oddzielnie a zostac w simplusie? Zawsze to nie musisz doladowywac co miesiac, jak np. 50 zl starczy Ci na 2 miesiace. :bz:

Ten LG kurde duzy jest, ale jak zostac w simplusie ? Doladowywac po 30 co miecha to spoko bo w miesiacu i tak tyle wyjdzie i tak nawet jak doladowywuje sie po 5 czy 10zl to na lajcie wyjdzie 30zl, a gotowki nie mam zeby kupic jakis fajny telefonik tego typu :p