note4 Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2012 witam w piątek stawiam ten kuponik , co o nim myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2012 co tu komentować grasz wyjazdowe zwycięstwa u drużyn, które wrócą z wojaży po LM. Wniosek sam się nasuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2012 Zawsze jest to ryzyko granie drużyn, które maja za sobą mecze w pucharach w szegolnosci w LM.Liga francuska bardzo wyrównana i dla mnie czasem nie przewidywalna a mecz sobie wybrałeś bardzo trudny prestiżowy. Dla mnie to gospodarze tego meczu nie przegrają, czym sie sugerowałeś dając na olimpijczyków?Jeśli tabela to mimo wszystko gospodarze mieli jak dla mnie troszkę mocniejszych rywali, sporo spotkań remisują.Jesli poprawia grę w defensywie na pewno będzie to bardzo groźny zespól. Reszta typów ok Powdzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2012 dzisiaj postawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2012 Żyleta mówi o Francji, a moim zdaniem to Dortmund straci punkty w Hamburgu nie mniej również życzę szczęscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2012 @goldberger 2 doświadczonych w bukmacherce kumpli mi mówiło , że tylko BvB mi nie wejdzie , więc coś w tym jest DZIĘKI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2012 puści ktoś jakiś komencik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2012 wjebiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2012 będzie wtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2012 chyba nie na takie komentarze liczył hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2012 Lille nie przegra . Temat jak na samosia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi