AzAzElKK Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2012 Narazie na weekend.. Piłka nożna, Polska Ekstraklasa Podbeskidzie Bielsko Biała - Ruch Chorzów Podwójna szansa : Remis lub Cho. (Kurs: : 1,42) Piłka nożna, Niemcy Bundesliga Dusseldorf - Schalke 04 Wynik meczu : Schalke (Kurs: : 1,90) KURS: 2,70 STAWKA: 100pln EWK: 270pln Piłka nożna, Turcja Super Lig Orduspor - Galatasaray Wynik meczu : Galatasaray (Kurs: : 1,72) Piłka nożna, Ukraina 1. liga Dynamo Kijów - Zorya Lugansk Wynik meczu : Dynamo Kijów (Kurs: : 1,15) KURS: 1,98 STAWKA: 100,00pln EWK: 198pln Piłka nożna, Turcja Super Lig Orduspor - Galatasaray Podwójna szansa : Remis lub Gal. (Kurs: : 1,18) Piłka nożna, Portugalia Superliga Pacos Ferreira - Benfica Wynik meczu : Benfica (Kurs: : 1,50) Piłka nożna, Białoruś 1. liga Bate Borisov - Neman Grodno Wynik meczu : Bate Borisov (Kurs: : 1,25) KURS: 2,21 STAWKA: 100pln EWK: 221pln Piłka nożna, Niemcy Bundesliga Werder - Bayern Wynik meczu : Bayern (Kurs: : 1,50) Piłka nożna, Hiszpania La Liga Sevilla - Barcelona Wynik meczu : Barcelona (Kurs: : 1,55) KURS: 2,33 STAWKA: 100pln EWK: 233pln Piłka nożna, Rosja Premier League CSKA Moskwa - Dinamo Moskwa Wynik meczu : CSKA Moskwa (Kurs: : 1,60) Tenis, Tokyo WTA Agnieszka Radwańska - Nadia Pietrowa Zwycięzca meczu : A. Radwańska (Kurs: : 1,30) KURS: 2,08 STAWKA: 100pln EWK: 208pln Piłka nożna, Rosja Premier League Kuban Krasnodar - Terek Grozny Wynik meczu : Terek Grozny KURS: 3,50 STAWKA: 50pln EWK: 175pln Piłka nożna, Hiszpania La Liga Espanyol - Atletico Madryt Wynik handicap 1 : Atl.M -1 KURS: 4 STAWKA: 100pln EWK: 400pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2012 Trochę mi Galatasaray roz.pie.rd.ala 2 kupony, bo reszta wchodzi, więc zayebałem odrazu na jutro na 12 gruby zakład... Kompletnie nie rozumiem takich kursów, patrząc na formę obu drużyn... W każdym bądź razie na pewno warto zaryzykować ! Piłka nożna, Rosja Premier League Zenit St Petersburg - Lokomotiv Moskwa Wynik meczu : Lokomotiv Moskwa KURS: 5 STAWKA: 100,00pln EWK: 500pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 Live przy stanie 1:0 dla Hamburga Hannover 96 @ 7.00 29/09/2012 16:03:18 Hannover 96 - Hamburg v Hannover 96 KURS: 7 STAWKA: 20pln EWK: 140pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 Zagłębie Lubin v Legia Warszawa KURS: 1,90 STAWKA: 50pln EWK: 95,45pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 Sevilla v Barcelona Powyżej 2.5 PSG -1 v Sochaux 1.50 KURS: 2,40 STAWKA: 30pln EWK: 72pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 LIVE Przy stanie 1:0 Evian Thonon Gaillard v Lorient KURS: 9,50 STAWKA: 10pln EWK: 95pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 29 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2012 Na noc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2012 Na noc... Obrazek Pierwszy wlazł, drugi nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 1 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2012 Na koniec chociaż weszło.. :-D Czas na małe podsumowanie września... Początek szło elegancko, ale ostatni weekend mi zyeabał statystyki grubo A więc podsumowując.. BILANS WRZESIEŃ: -190 ALE ODKUJEMY SIĘ W PAŹDZIERNIKU Mam już typy na LM i LE, walę z grubej rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 1 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2012 Jak widać poniżej ma być dużo emocji i zabawnie przede wszystkim. Małe stawki, duże kursy, itd. I tak ma wyglądać cały październik, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 3 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 3 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2012 A takie coś se jeszcze pykłem w przerwie. To cud, że borussia nie prowadzi wyżej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 4 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2012 je***y Tot, tyle kasy mi zj.eb.ał Jeszcze 2 kuponiki puściłem, jeden przed, drugi LIVE w 3min zdaje się. Pierwszy niespodziewanie zawaliło Atletico, drugi wlazł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 4 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2012 SUMA STAWEK: 180,30 pln WYGRANE: 252,68 pln ZYSK: 72,38 pln Mogło być znacznie lepiej, gdyby ten je***y Tot choć nie zremisował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 5 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2012 A ja se cosik takiego dziś puściłem, Terek na LIVE przy 0:0. Jeszcze w meczu legii 3 brameczki i będzie si ;-) W ogóle fajnie, że na Bet365 mozna łączyć zwykłe typy z typami LIVE.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 5 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2012 Dziś do przodu, 2 typy weszły, jeden nie.. SUMA STAWEK: 198,30 pln WYGRANE: 319,86 pln ZYSK: 121,56 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 5 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2012 Narazie na jutro. Pewnie na LIVE jeszcze coś będę grał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 6 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Obrazek Na początek elegancko - Murray pokonany :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 6 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2012 Obrazek No i kolejny kuponik ładnym kursem do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 A na LIVE se pykłem 4 zakłady.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 A i jeszcze na LM postawiłem ciut grubiej. Termin odległy, ale kursy moim zdaniem narazie na PSG przesadzone i będą lecieć w dół. Dynamo to chyba obecnie najsłabsza drużyna w LM, nie prezentuje nic sensownego. PSG z kolei musi wygrać ten mecz, jeśli chce walczyć o pozycję lidera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 I jeszcze taki.. Z tego co oglądam, to 3 bramki spokojnie powinny paść.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 I jeszcze taki.. Z tego co oglądam, to 3 bramki spokojnie powinny paść.. Obrazek Co mi sędzia zyebał ten kupon, to brak słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Generalnie weekend elegancko i ładnie do przodu Zara wrzucę stan października.. BTW, ten pierwszy kupon stawiałem przy 1:0 dla Polonii @over 2,5, ale Śląsk strzelił akurat bramkę i mi nie weszło, więc bez sensu klepnąłem po niskim kursie @over 3,5.. ech.. za głupotę trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 Obrazek Obrazek Jeszcze o tych 2 zapomniałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 7 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2012 SUMA STAWEK: 373,40 pln WYGRANE: 653,55 pln ZYSK: 280,15 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2012 A taki rekreacyjny za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 9 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2012 A taki rekreacyjny za grosze Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzAzElKK Napisano 14 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2012 Sorry, nie miałem kiedy wrzucać typów, zaraz powrzucam zaległe i dzisiejsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi