Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] bettobet

przybyl

Rekomendowane odpowiedzi

Działam na roznych forach juz ladnych pare lat, postanowil rowniez udzielac sie na tym forum i dzielic swoimi typami. Obstawiam raczej ligi mniej znane lub ligi niższe lig europejskich. Nie skupiam się tylko na piłce nożnej, jeśli jest coś ciekawego do postawienia w innych dyscyplinach jak najbardziej też będę o tym informował. Przy spotkaniu będzie też podana proponowana stawka w skali 1-10. Wszystko będzie sumowane w celu sprawdzania trafności typów. Powodzenia

Pilka nożna - Irlandia

Shelbourne - St. Patricks Athletic typ: 2 kurs: 1.95 stawka: 6/10

Sligo Rovers - Dundalk typ; over 2.5 kurs: 1.53 stawka: 6/10

Działam na roznych forach juz ladnych pare lat, postanowil rowniez udzielac sie na tym forum i dzielic swoimi typami. Obstawiam raczej ligi mniej znane lub ligi niższe lig europejskich. Nie skupiam się tylko na piłce nożnej, jeśli jest coś ciekawego do postawienia w innych dyscyplinach jak najbardziej też będę o tym informował. Przy spotkaniu będzie też podana proponowana stawka w skali 1-10. Wszystko będzie sumowane w celu sprawdzania trafności typów. Powodzenia

Pilka nożna - Irlandia

1. Shelbourne - St. Patricks Athletic typ: 2 kurs: 1.95 stawka: 6/10

2. Sligo Rovers - Dundalk typ; over 2.5 kurs: 1.53 stawka: 6/10

1.0:2

2.3:0

2W 0L +8.88 j 0,74% yield

6. Indiana Fever (EH-5) - Seattle Storm typ: 1 kurs: 1.85 stawka: 4/10 72-48 :t:

5W 1L +16,78 j (47.78) 3,65% yield

Zapraszam takze na mojego bloga, gdzie zamieszczam tzw. "bets of the day", typy calkowicie za free. ;) bettobets na znanym blogu sportowym.