note4 Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2012 Witam Obstawiłem w betssonie takie dwa zakłady: Everton - ManU : 2 West Brom - Liverpool : 2 Montpellier - Toulouse : 1 RKC Waalwijk - PSV Eindhoven : 2 Palermo - Napoli : 2 Bologna - AC Milan : 2 Suma kursów : 42,08 Cała stawka (PLN) : 100 PLN Potencjalna wypłata : 4208 PLN ------------------------------------------------------ El. MŚ 2014 Bułgaria - Włochy : 2 Kazachstan - Irlandia : 2 Czarnogóra - Polska : 2 Finlandia - Francja : 2 Suma kursów : 12,81 Cała stawka (PLN) : 100 PLN Potencjalna wypłata : 1281 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2012 Wypowie się ktoś ? Bardziej mi zależy na komentarzu do eliminacji o MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2012 ref Wypowie się ktoś ? Bardziej mi zależy na komentarzu do eliminacji o MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2012 ja sie wypowiem , nie graj wygranych gosci, w elminacjach, przyjezdni nie wysilaja sie grajac na zero, by u siebie awansowac , wiec nie gryza trawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note4 Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 Miło słyszeć Ale dzięki za wypowiedź ziomboy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi