Frans Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Witam Postanowiłem pokazać, na co mnie stać i dlatego zakładam ten temat! Zaraz pierwsze typki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 mecz : Perth Glory FC - Sydney FC typ : x kurs : 3,15 buk : Unibet Analiza : Ostatni mecz tych drużyn zakączyl się bezbramkowym remisem. Zarówno drużyna gospodarzy jak i gości gra słabo. Sydney przeważnie wszystkie mecze gra na under tu nie jest faworytem, ponieważ FC Glory ma atut własnego boiska. Myślę, że warto zarywykowac na x! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Williams, Serena - Vaidisova, N typ : Całkowita liczba gemów typ : ponad 21,5 kurs : 1,85 buk : Unibet Analiza : Obie grają dobry tenis ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 mecz : Perth Glory FC - Sydney FCtyp : x kurs : 3,15 buk : unibet Analiza : Ostatni mecz tych drużyn zakączyl się bezbramkowym remisem. Zarówno drużyna gospodarzy jak i gości gra słabo. Sydney przeważnie wszystkie mecze gra na under tu nie jest faworytem, ponieważ FC Glory ma atut własnego boiska. Myślę, że warto zarywykowac na x! Perth Glory FC - Sydney FC 3-3 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Pragnę pokazać, że grając wysokie kursy także można trafiać nie tak jak niektórzy grają kurs 1,25 i maja satysfakcje ze wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 A oto kolejny ryzyk :mrgreen: Vitkovice - Litvinov ( hokej ) typ : 2 kurs : 3,50 buk : Unibet Analiza : Obserwuje ostatnie mecze obu ekip i wydaje mi się tak jak wyżej podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 LrNMKY - ToPo (koszykówka) typ : 2 kurs : 3,20 buk : Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Usti nad Labem - Zlin typ : 1 kurs : 2,35 buk : Unibet Analiza : Zlin z lepszymi drużynami zbiera mocne lanie tu gospodarze powinni widzieć swoja szanse na zwycięstwo, aby zająć lepsza pozycje w lidze, myślę ze dadzą rade ograć Zlin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Staram się grac tak, aby być na PLUS. [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-10-12, 16:21 ] staraj sie jeszcze nie nabijać tak postów sorki nie oto chodzi , nigdy więcej ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Sport - LeKi TYP : 2 KURS : 4,05 buk : Unibet Analiza : Patrząc na ostatnie mecze widać ze sytuacja w tym meczu nie jest taka jasna :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 HKM Nitra - MHC Martin typ : 1 kurs : 2,10 buk : Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 12 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 hmm... Jeszcze raz zobaczę kilka postów wysłanych w przeciągu kilku minut to poleci ostrzeżenie I jeszcze jedna prośba...nakaz-nie pisz tutaj analiz!!To dział na typy i kupony Analizy piszemy w działach tematycznych!! p.s.Jednak takich analiz nie chciałbym widzieć w działach tematycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frans Napisano 12 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2007 Williams, Serena - Vaidisova, N typ : Całkowita liczba gemów typ : ponad 21,5 kurs : 1,85 buk : unibet Analiza : Obie grają dobry tenis ! CAŁKOWITA LICZBA GEMÓW : 23 Bedę stosował się do poleceń modów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi