Skocz do zawartości

Typy na dzień 30.06.2012

yaras

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podawania typów

Ukryta zawartość

Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość.

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów.

Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego

W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba.

WAŻNE!

Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm

Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku.

• 5 weeks later...

25Dew883-6s66mKDQ.png Central African Rep. - Egiptngc3UXSc-Qgy6M46s.png

Africa Cup of Nations - Qualification

Typ: over 2,5

Kurs: 1,85

Buk: Tobet,Betsafe

30.06.2012 16:00

Szybka analiza na dziś !

W meczu rewanżowym eliminacji PNA Egipt zagra z Republiką Środkowej Afryki. Egipt jeszcze nie dawno odgrywał ważną rolę w PNA i w 2008, 2010 zdołali wygrać owy puchar. W pierwszym meczu stała się sensacja Egipt przegrał z drużyną składająca sie z amatorów 3-2 ! a kurs na Republike był aż 21.00. Drużyna gospodarzy jest bardzo słabym zespołem nikt nie wie skąd sie wzieła ta wygrana, przytaczając wygraną Malty z tą drużyną stosunkiem 2-1 o czym świadczy jaki jest poziom owej Republiki. Czemu over 2,5 ? Egipt musi strzelić 2 bramki aby awansować myślę, że są w stanie strzelić nawet więcej, ale i ekipa Republiki jeśli zdołała strzelić 3 bramki w pierwszym meczu nie powinno być teraz gorzej, dlatego uważam to za bardzo dobry typ na zakończenie sezonu oraz konkursu pewniak dnia przed wakacjami.

http://obstawianie.com/puchar-narodow-afryki-elminacje-vt123175.htm#1685252

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:39 ]

:minus: 100

Wimbledon 30.06.2012r. 14.00

Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol

typ: Rosol nie wygra więcej niż jednego seta w tym meczu

kurs: 1.91

bukmacher: Gamebookers

Philipp Kohlschreiber jest absolutnym faworytem tego pojedynku. Niemiec jest doświadczonym zawodnikiem i ma znakomite ogranie na trawie. Jego serwis jak i cała gra robią tutaj największe wrażenie. W pierwszej rundzie po ciężkim boju uporał się ze swoim rodakiem Haasem. Później gładko ograł Jaziriego. Z kolei Rosol w pierwszej rundzie nieco niespodziewanie ograł Dodiga. Do największej niespodzianki doszło kiedy to uporał się w drugiej rundzie z Rafą Nadalem. Czech zagrał mecz życia i po pięciu setach cieszył się z największego w karierze sukcesu. Ograć Hiszpana podczas wielkiego szlema to nie lada wyzwanie. Nic dwa razy jednak się nie zdarza, a fantastyczny wimbledoński sen Lukasa musi w końcu się skończyć. Jest to groźny zawodnik, zwłaszcza ze względu na serwis. Nadal wczoraj wyraźnie nie miał swojego dnia i minimalnie uległ Czechowi. Sądzę, że Kohlschreiber podobnego błędu nie popełni i jest gotowy na bój z Rosolem. Czech nie ma takiego ogrania na trawie i gdyby nie ten serwis to sądzę, że już by go tutaj nie było. Nie będzie jednak w stanie wygrać samym serwisem z Niemcem dzisiaj. Kohlschreiber potrafi nieźle returnować, nie boi się ryzykować. Gra inaczej na trawie niż Nadal. Jeśli Rafa zagrałby jak w meczu z Rosolem, a Philipp swój najlepszy tenis, to mógłby spakować Hiszpana do domu i to w trzech gładkich setach. Może lepiej się dla Rafy stało, że tak się sprawy potoczyły. Jak sam mówił tenis to nie wszystko, a na sukcesy przyjdzie jeszcze znowu czas. Sezon Hiszpan ma udany mimo wszystko, a takie porażki zdarzają się najlepszym. Moim zdaniem dzisiaj Kohlschreiber powinien sprowadzić na ziemię Rosola. Mam nadzieje, że upora się z nim w trzech albo czterech setach i pozwoli zarobić. Pięć setów będzie dla mnie niespodzianką, a zwycięstwo Czecha byłoby już mega sensacją. Ciekawe kto by go wówczas miał zatrzymać. Sądzę, że jednak to Kohlschreiber zamelduje się w dalszym etapie turnieju i powalczy w drugim tygodniu Wimbledonu.

http://obstawianie.com/wimbledon-vt123141,25.htm#1685254

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:42 ]

:plus: 91

Dyscyplina: Siatkówka, World Grand Prix Women - Grupa finałowa

Mecz: Chiny - Turcja

Data: 30.06.2012 13:30

Typ: Chiny

Kurs: 2.50

Bukmacher: Biwn

Analiza: Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że większość z moich dzisiejszych typów, które uważam za dosyć "pewne" rozpoczynają się o godzinie 12:30 na Wimbledonie, więc z racji tego nie mam szans na skuteczne napisanie analizy. Zdecydowałem się więc podjąc wyzwanie i po raz pierwszy napisać analizę do siatkówki kobiet, co dla mnie łatwe nie będzie. W meczu Chinek z Turcją bukmacherzy w roli faworytek widzą Turczynki, jednak jak to w kobiecej siatkówce warto postawić na przekór kursom. I tak też robię, grając na Chinki, których mecz wczoraj oglądałem. Przegrały sensacyjnie dosyć w 5 setach z reprezentacją Tajlandii. Dzisiaj więc jestem pewien, że będą chciały za wszelką cenę się zrehabilitować. Po 3 spotkaniach, mają 1 zwycięstwo na swoim koncie dzięki wygranej na samym początku turnieju z reprezentacją Kuby 3:0, która na tym turnieju nie ugrała jeszcze seta. Kolejne dwa mecze to porażki. Najpierw 3:1 z Brazylijczykami, które są drugie w tabeli ze stratą 1 punktu do liderek z USA. Turczynki dla porównania na początku turnieju ograły Tajlandki 3:1 oraz pewnie zwyciężyły 3:0 z Kubańczykami. Na koniec przegrana 3:1 z USA. Jak dla mnie, czyli nie dla eksperta siatkówki, mogę powiedzieć, że mecz powinnien być bardzo zacięty, co widoczne jest nie tylko po tabeli, lecz i po kursach. W takiej sytuacji wole nieco zaryzykować i postawić na Chinki, które wydają mi się być lepszym zespołem.

http://obstawianie.com/spotkania-miedzynarodowe-vt121086.htm#1685285

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:42 ]

:minus: 150

Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon

Mecz: David Goffin (BEL) - Mardy Fish (USA)

Data: 2012-06-30 16:00

Typ: Fish

Kurs: 2.25

Bukmacher: Sportingbet

TO już 3cia runda wielkiego szlema dojdzie do starcia Belga Goffina z Amerykaninem Fishem. 12sty w rankingu Atp wraca po dłuższej przerwie do gry i myślę ,że z 70tym zawodnikiem rankingu Atp łatwego meczu mieć nie będzie. Także w poprzednich spotkaniach musiał się trochę pofatygować z rywalami. W pierwszej rundzie pokonał 7-6,7-5,7-6 Hidalgo, w drugiej rundzie musiał grać aż 5 setów z Wardem , lecz wygrał 6-3,5-7,6-4,6-7,6-3 . GOffin zaś w pierwszej rundzie pokonał Tomica 3-1 , w drugiej Levine także wynikiem 3-1. Głównego faworyta do zwycięstwa w tym meczu nie ma , kursy bardzo zbliżone i ciężko jest określić. Ja myślę ,że jednak Fish powraca do wyśmienitej formy ,a Goffin to zawodnik , który jest zupełnie w zasięgu Amerykanina. 100% przekonania jednak nie mam ,ale kurs jest bardzo ładny i z chęcią skorzystam , tym bardziej ,że Fish to już bardzo doświadczony tenisista ,a Goffin dopiero wkracza do światowego tenisa , gdyż jest jeszcze młodym graczem i jeszcze uważam ,że dużo przed nim. Panowie jeszcze ze sobą nie grali ,a więc będzie to pierwsze starcie tych tenisistów. Liczę na Fisha ,że pokażę dobrą grę na trawie i stać go na dobry wynik w tym turnieju.

http://obstawianie.com/wimbledon-vt123141,25.htm#1685306

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:43 ]

:plus: 125

Spotkanie.Oulu -HIFK

Typ.x

Kurs.5.28

Bukmacher.Pinnacle Sports

Data.30.06.2012 g.16.00

Analiza.

O godzinie 16.00 dojdzie do spotkania w Finkiej lidze Ykonnen pomiedzy zespolami Oulu -HIFK.Dla bukmacherow zdecydowanym faworytem sa gospodarze ,ja jednak postawie tutaj na wynik remisowy.Po pierwsze ekipa gospodarzy jest tej chwili na miejscu 5 z 16 punktami na koncie,gdzie,az 4 meczy zremisowal,natomiast ekipa HIFK jest na miejcu 8 i ma 9 punktow w dorobku przy 3 remisach.Tak wiec widac,ze nie ma tu ogromnej przewagi punktowej,a dodatku obie ekipy duzo spotkan remisuja...Po trzecie za remisem przemawia takze historia spotkan pomiedzy tymi ekipami...

10/05/12 YKKO HIFK - Oulu 2:2

27/08/11 YKKO HIFK - Oulu 1:3

05/06/11 YKKO Oulu - HIFK 1:1

Tak wiec jesli spojrzymy na statystyketo widac,ze na 3 mecze,az 2 spotkania zakonczyly sie remisami...Dodam jeszcze ,ze gospodarze w ostatnim spotkaniu u siebie zremisowali z RoPS 0-0,natomiast goscie w swoim ostatnim meczu wyjazdowym pokonali KooTeePee 2-0.Jako,ze w tej lidze nie jedne juz cuda widzielismy,to mocno wierze,ze dzisiaj takze zanotujemy w tym meczu niespodzianke.Typuje podzial punktow i wynik 1-1.

http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,25.htm#1685313

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:40 ]

:minus: 200

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...