yaras Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2012 REGULAMIN KONKURSU http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm Wzór podawania typów Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Typy wraz z analizami - obowiązuje zakaz rezerwowania typów. Obowiązkowe jest wpisanie analizy do odpowiedniego działu tematycznego W postach pod analizą należy wkleić link do analizy w dziale tematycznym. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, jeśli uzna, że jej zawartość merytoryczna jest słaba. WAŻNE! Jeśli zauważyłeś błąd w swojej analizie - napisz o tym w temacie http://obstawianie.com/pytania-i-uwagi-vt120027.htm Jeśli Twoim błędem jest brak linku do analizy w dziale tematycznym - napisz drugi post z analiza i podanym linkiem a opiekun działu usunie post bez podanego linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Central African Rep. - Egipt Africa Cup of Nations - Qualification Typ: over 2,5 Kurs: 1,85 Buk: Tobet,Betsafe 30.06.2012 16:00 Szybka analiza na dziś ! W meczu rewanżowym eliminacji PNA Egipt zagra z Republiką Środkowej Afryki. Egipt jeszcze nie dawno odgrywał ważną rolę w PNA i w 2008, 2010 zdołali wygrać owy puchar. W pierwszym meczu stała się sensacja Egipt przegrał z drużyną składająca sie z amatorów 3-2 ! a kurs na Republike był aż 21.00. Drużyna gospodarzy jest bardzo słabym zespołem nikt nie wie skąd sie wzieła ta wygrana, przytaczając wygraną Malty z tą drużyną stosunkiem 2-1 o czym świadczy jaki jest poziom owej Republiki. Czemu over 2,5 ? Egipt musi strzelić 2 bramki aby awansować myślę, że są w stanie strzelić nawet więcej, ale i ekipa Republiki jeśli zdołała strzelić 3 bramki w pierwszym meczu nie powinno być teraz gorzej, dlatego uważam to za bardzo dobry typ na zakończenie sezonu oraz konkursu pewniak dnia przed wakacjami. http://obstawianie.com/puchar-narodow-afryki-elminacje-vt123175.htm#1685252 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:39 ] 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
la frambuesa Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Wimbledon 30.06.2012r. 14.00 Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol typ: Rosol nie wygra więcej niż jednego seta w tym meczu kurs: 1.91 bukmacher: Gamebookers Philipp Kohlschreiber jest absolutnym faworytem tego pojedynku. Niemiec jest doświadczonym zawodnikiem i ma znakomite ogranie na trawie. Jego serwis jak i cała gra robią tutaj największe wrażenie. W pierwszej rundzie po ciężkim boju uporał się ze swoim rodakiem Haasem. Później gładko ograł Jaziriego. Z kolei Rosol w pierwszej rundzie nieco niespodziewanie ograł Dodiga. Do największej niespodzianki doszło kiedy to uporał się w drugiej rundzie z Rafą Nadalem. Czech zagrał mecz życia i po pięciu setach cieszył się z największego w karierze sukcesu. Ograć Hiszpana podczas wielkiego szlema to nie lada wyzwanie. Nic dwa razy jednak się nie zdarza, a fantastyczny wimbledoński sen Lukasa musi w końcu się skończyć. Jest to groźny zawodnik, zwłaszcza ze względu na serwis. Nadal wczoraj wyraźnie nie miał swojego dnia i minimalnie uległ Czechowi. Sądzę, że Kohlschreiber podobnego błędu nie popełni i jest gotowy na bój z Rosolem. Czech nie ma takiego ogrania na trawie i gdyby nie ten serwis to sądzę, że już by go tutaj nie było. Nie będzie jednak w stanie wygrać samym serwisem z Niemcem dzisiaj. Kohlschreiber potrafi nieźle returnować, nie boi się ryzykować. Gra inaczej na trawie niż Nadal. Jeśli Rafa zagrałby jak w meczu z Rosolem, a Philipp swój najlepszy tenis, to mógłby spakować Hiszpana do domu i to w trzech gładkich setach. Może lepiej się dla Rafy stało, że tak się sprawy potoczyły. Jak sam mówił tenis to nie wszystko, a na sukcesy przyjdzie jeszcze znowu czas. Sezon Hiszpan ma udany mimo wszystko, a takie porażki zdarzają się najlepszym. Moim zdaniem dzisiaj Kohlschreiber powinien sprowadzić na ziemię Rosola. Mam nadzieje, że upora się z nim w trzech albo czterech setach i pozwoli zarobić. Pięć setów będzie dla mnie niespodzianką, a zwycięstwo Czecha byłoby już mega sensacją. Ciekawe kto by go wówczas miał zatrzymać. Sądzę, że jednak to Kohlschreiber zamelduje się w dalszym etapie turnieju i powalczy w drugim tygodniu Wimbledonu. http://obstawianie.com/wimbledon-vt123141,25.htm#1685254 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:42 ] 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokocz Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Dyscyplina: Siatkówka, World Grand Prix Women - Grupa finałowa Mecz: Chiny - Turcja Data: 30.06.2012 13:30 Typ: Chiny Kurs: 2.50 Bukmacher: Biwn Analiza: Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że większość z moich dzisiejszych typów, które uważam za dosyć "pewne" rozpoczynają się o godzinie 12:30 na Wimbledonie, więc z racji tego nie mam szans na skuteczne napisanie analizy. Zdecydowałem się więc podjąc wyzwanie i po raz pierwszy napisać analizę do siatkówki kobiet, co dla mnie łatwe nie będzie. W meczu Chinek z Turcją bukmacherzy w roli faworytek widzą Turczynki, jednak jak to w kobiecej siatkówce warto postawić na przekór kursom. I tak też robię, grając na Chinki, których mecz wczoraj oglądałem. Przegrały sensacyjnie dosyć w 5 setach z reprezentacją Tajlandii. Dzisiaj więc jestem pewien, że będą chciały za wszelką cenę się zrehabilitować. Po 3 spotkaniach, mają 1 zwycięstwo na swoim koncie dzięki wygranej na samym początku turnieju z reprezentacją Kuby 3:0, która na tym turnieju nie ugrała jeszcze seta. Kolejne dwa mecze to porażki. Najpierw 3:1 z Brazylijczykami, które są drugie w tabeli ze stratą 1 punktu do liderek z USA. Turczynki dla porównania na początku turnieju ograły Tajlandki 3:1 oraz pewnie zwyciężyły 3:0 z Kubańczykami. Na koniec przegrana 3:1 z USA. Jak dla mnie, czyli nie dla eksperta siatkówki, mogę powiedzieć, że mecz powinnien być bardzo zacięty, co widoczne jest nie tylko po tabeli, lecz i po kursach. W takiej sytuacji wole nieco zaryzykować i postawić na Chinki, które wydają mi się być lepszym zespołem. http://obstawianie.com/spotkania-miedzynarodowe-vt121086.htm#1685285 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:42 ] 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Dyscyplina: Tenis, ATP Wimbledon Mecz: David Goffin (BEL) - Mardy Fish (USA) Data: 2012-06-30 16:00 Typ: Fish Kurs: 2.25 Bukmacher: Sportingbet TO już 3cia runda wielkiego szlema dojdzie do starcia Belga Goffina z Amerykaninem Fishem. 12sty w rankingu Atp wraca po dłuższej przerwie do gry i myślę ,że z 70tym zawodnikiem rankingu Atp łatwego meczu mieć nie będzie. Także w poprzednich spotkaniach musiał się trochę pofatygować z rywalami. W pierwszej rundzie pokonał 7-6,7-5,7-6 Hidalgo, w drugiej rundzie musiał grać aż 5 setów z Wardem , lecz wygrał 6-3,5-7,6-4,6-7,6-3 . GOffin zaś w pierwszej rundzie pokonał Tomica 3-1 , w drugiej Levine także wynikiem 3-1. Głównego faworyta do zwycięstwa w tym meczu nie ma , kursy bardzo zbliżone i ciężko jest określić. Ja myślę ,że jednak Fish powraca do wyśmienitej formy ,a Goffin to zawodnik , który jest zupełnie w zasięgu Amerykanina. 100% przekonania jednak nie mam ,ale kurs jest bardzo ładny i z chęcią skorzystam , tym bardziej ,że Fish to już bardzo doświadczony tenisista ,a Goffin dopiero wkracza do światowego tenisa , gdyż jest jeszcze młodym graczem i jeszcze uważam ,że dużo przed nim. Panowie jeszcze ze sobą nie grali ,a więc będzie to pierwsze starcie tych tenisistów. Liczę na Fisha ,że pokażę dobrą grę na trawie i stać go na dobry wynik w tym turnieju. http://obstawianie.com/wimbledon-vt123141,25.htm#1685306 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:43 ] 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Spotkanie.Oulu -HIFK Typ.x Kurs.5.28 Bukmacher.Pinnacle Sports Data.30.06.2012 g.16.00 Analiza. O godzinie 16.00 dojdzie do spotkania w Finkiej lidze Ykonnen pomiedzy zespolami Oulu -HIFK.Dla bukmacherow zdecydowanym faworytem sa gospodarze ,ja jednak postawie tutaj na wynik remisowy.Po pierwsze ekipa gospodarzy jest tej chwili na miejscu 5 z 16 punktami na koncie,gdzie,az 4 meczy zremisowal,natomiast ekipa HIFK jest na miejcu 8 i ma 9 punktow w dorobku przy 3 remisach.Tak wiec widac,ze nie ma tu ogromnej przewagi punktowej,a dodatku obie ekipy duzo spotkan remisuja...Po trzecie za remisem przemawia takze historia spotkan pomiedzy tymi ekipami... 10/05/12 YKKO HIFK - Oulu 2:2 27/08/11 YKKO HIFK - Oulu 1:3 05/06/11 YKKO Oulu - HIFK 1:1 Tak wiec jesli spojrzymy na statystyketo widac,ze na 3 mecze,az 2 spotkania zakonczyly sie remisami...Dodam jeszcze ,ze gospodarze w ostatnim spotkaniu u siebie zremisowali z RoPS 0-0,natomiast goscie w swoim ostatnim meczu wyjazdowym pokonali KooTeePee 2-0.Jako,ze w tej lidze nie jedne juz cuda widzielismy,to mocno wierze,ze dzisiaj takze zanotujemy w tym meczu niespodzianke.Typuje podzial punktow i wynik 1-1. http://obstawianie.com/finlandia-vt119658,25.htm#1685313 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-07-02, 18:40 ] 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi