Grzybek Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2012 Witam. Miał ktoś może na studiach coś takiego jak Przygotowanie Projektów do Unii Europejskiej? Chodzi o to, że trzeba wybrać ze strony jakiegoś regionalnego programy operacyjnego jakieś ogłoszenie o konkursie na dofinansowanie. I do tego wypełnić wniosek, może być w generatorze wniosków. Umiałby ktoś coś takiego zrobić i poratować? Bo mam ten projekt przygotować na 26 maja na zaliczenie, a tak naprawdę to jestem z tego zielony i zupełnie nic nie kumam jak to trzeba ogarnąć. Może ktoś robił taki projekt na swoich studiach i mógłby się podzielić ze mną? Ewentualnie czy ktoś ogarnia jak to zrobić i mógłby poświęcić trochę czasu i mi to jako tako zrobić ? Byłbym niesamowicie wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 18 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2012 Chodzi o to, żeby wypełnic to wszystko w takim generatorze wniosków. https://www.generatorwnioskow.efs.gov.pl/GWA75/%28S%28ayx55gzrqpai4mmozeokf2vn_348%29%29/generator.aspx Potrafi ktoś to ogarnąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2012 hm... niech pomyślę.. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi