BonusRPK Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2013 podobnym a wręcz prawie identycznym systemem który polega prawie na tym samym jest system piętnastka tylko że ako grania takiego kuponu jest inne bo wynosi 2.00 i jak sam tytuł wskazuje mamy do pokonania piętnaście etapów by móc cieszyć się z zysku a tu przykład z początkową stawką 2 zł: (oczywiście stawka zależy tylko od nas samych) : 1 etap Gramy za 2PLN wygrana 4PLN z tych 4PLN odkładamy 2PLN czyli mamy już swoją początkową stawkę zwróconą. 2 etap Gramy ponownie za 2PLN wygrana 4PLN nic nie odkładamy 3 etap Gramy za 4PLN wygrana 8PLN odkładamy do banku 4PLN, które pozwoli nam się cofnąć o krok bez wykładania własnych pieniędzy. 4 etap Gramy za 4PLN wygrana 8PLN 5 etap Gramy za 8PLN wygrana 16PLN odkładamy 8PLN 6 etap Gramy za 8PLN wygrana 16PLN 7 etap Gramy za 16PLN wygrana 32PLN odkładamy 16PLN 8 etap Gramy za 16PLN wygrana 32PLN 9 etap Gramy za 32PLN wygrana 64PLN odkładamy 32PLN 10 etap Gramy za 32PLN wygrana 64PLN 11 etap Gramy za 64PLN wygrana 128PLN odkładamy 64PLN 12 etap Gramy za 64PLN wygrana 128PLN 13 etap Gramy za 128PLN wygrana 256PLN odkładamy 128PLN 14 etap Gramy za 128PLN wygrana 256PLN 15 etap Gramy za 256PLN wygrana 512PLN, co stanowi naszą końcową wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ValenciaPoland Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2013 Od 3ciego poziomu można sobie odkładać powiedzmy 10% zysku, dzięki temu wywracając się ciągle na tym etapie nadal będziemy lekko do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamilo003 Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2013 W zadnym bukmacherze nie da się zrobić takiej tygodniówki w procesie długotrwałym z powodu pojawiających się z czasem limitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grankin Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2013 Ja mam lepszy sposób na zarabianie pieniędzy mówię tutaj o grze under/over w zakładach live i grę na brak drugiego gola między 87-90 minutą spotkania. 1) Over 0,5 po pierwszej połowię . Przed meczem patrzę po statach który z zespołów ma najczęsciej strzele jedną bramkę w meczu póżniej szukam oferty u bukmachera czekam pierwszą połowię jesli nie padnie bramka to wnoszę zakład gram za duże kwoty by mieć jak największy zysk. Przed meczem przykładowo wczoraj był kurs 1,07 po pierwszej połowie miałem już kurs:1,28 zagrałem a bramka padła w 65 minucie spotkania miałem w ciągu 20 minut 860zł na czysto. 2) brak drugiego gola między 87-90 minuta meczu. praktycznie to darmowa kasa rzadko padają bramki między tymi minutami a kurs waha się od 1,18 do 1,20 można również zarobić jednak trzeba dość długo czekać na taki stan meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grankin Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2013 Kolejnym ciekawym sposobem na granie i w miarę dobre zyski jest granie że gospodarz wygra pierwszą połowę spotkania. 1) Gospodarz/Faworyt Najczęsciej gram na gospodarzy 5 meczy AKO. Łonczne kursy bardzo często przekraczają kurs:10,00 a nawet czasami są większe granie za 100/200/300zł się opłaca bo gdy wygramy dostajemy wygranę x10 warto grać kursy z przedziału 1,18->1,30 na pierwszą połowę zazwyczaj w takich meczach mamy kursy powyżej 1,80 a to już się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2013 Wszystkie te niby systemy są fajnie, do czasu, aż zaliczy się 5-6 wtop na I poziomie... A i taka zła passa lubi się pojawić... Nie ma chyba lepszej gry niż ograniczona ilość typów + brak pazery na kase, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pradomik Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2013 Podawał typy i się zmył [ Komentarz dodany przez: BePe: 2013-09-06, 19:58 ] Zakaz pisania za spam i nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milerinho Napisano 29 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2013 jakie typy proponjecie dobierac do kursu 3,0? ostatnio grałem powyzej 1,5 gola w PL Ekstraklasie i w miare siada, co od siebie proponujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damus95 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2013 handicapy w kosza na faworytow bardzo często wchodzą a kursy miedzy 1,7 a 2, zależy od buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4wid4 Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2014 ciekawy temat, myślę że spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi