Pablinho Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2012 Mianowicie chce sobie założyć konto internetowe, a w mnogosci tego typu ofert chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat.. Które najlepsze? Mi jest ono potrzebne głównie do przelewów o niskiej wartości (w większosci Allegro) i dlatego zależy mi na braku jakichkolwiek kosztów utrzymania tego konta. W wielu jest taka opcja ale.. przy regularnych wpłatach o jakiejś określonej kwocie minimalnej.. Chciałbym też niskich kosztów przelewów międzybankowych. Dodatkowym plusem byłaby dosyć spora liczba bankomatów, w których przy wypłacie nie ponosiłbym zbyt dużych kosztów.. Zaciągając opinię w paru miejscach polecali mi mBank (e-konto),Deutsche Bank (dbNET konto) oraz Bank Zachodni WBK (e-konto<30).. A z Waszych doświadczeń, który jest godny polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2012 mBank izi W mbanku jest oplata za karte debetowa (normalna - bankomatowa) rowna 2 zl miesiecznie, chyba ze zaplacisz miesiecznie karta co najmniej na 100 zl lub aktywujesz usluge wyplaty ze wszystkich bankomatow. Ta opcja kosztuje 5 zl ale wtedy bez oporu mozesz wyplacac z kazdego bankomatu na pewno w Polsce, a nie wiem czy i nie na swiecie. Jesli nie chcesz wyplat ze wszystkich bankomatow to darmowe sa, cyt.: "wypłaty z bankomatów sieci BZ WBK, Cash4You, eCard, Euronet, czyli dostęp do ponad 4 400 bankomatów w kraju i wszystkich za granicą," Przelewy wszystkie sa bezplatne. PS. Jesli zdecydowalbys sie na mBank to napisz do mnie na pw. PS2. Nie jestem zadnym przedstawicielem mbanku ani zadnego innego banku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2012 A z Waszych doświadczeń, który jest godny polecenia? Pocztowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2012 A z Waszych doświadczeń, który jest godny polecenia? Pocztowy Wacław da Ci reflinka - jest tam od lat w programie lojalnościowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2012 eeeemmmbank i dalej nie szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość misiekfc Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2012 Getinbank Masz za darmo prowadzenie nie musisz wplacac zadnej kasy zeby konto bylo aktywne a dodatkowo wyplacasz we wszystkich bankomatach bez prowizji tyle ze oprocentowanie na nim 0% i hasla do przelewow na telefon bez zadnych zdrapek mBank podobnie ale ograniczona liczba bankomatow darmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2012 wyplacasz we wszystkich bankomatach bez prowizji Bez zadnych ukrytych kruczkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość misiekfc Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2012 Wszystko jest za darmo uzywam tego juz ponad 2 lata i przez prawie pol roku nie mialem zadnej wplaty, a kroczek jest ze na innych kontach daja tam 1% a tutaj oprocentowanie konta jest równiutkie 0%, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość misiekfc Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2012 a i konto mozna zalozyc tylko przez internet w placowce nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablinho Napisano 9 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2012 A co myślicie o tym? http://www.bankmillennium.pl/pl/klienci-indywidualni/konta-osobiste/konto-internetowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2012 Nie zaglebialem sie dokladnie w ta oferte ale zerknij czy aby na pewno karta debetowa jest bezplatna (debetowa to ta normalna bankomatowa). Banki czesto prowadzenie konta oglaszaja jako bezplatne a na karcie sobie odbijaja. Mowie o tym dlatego, ze nie zauwazylem w tych "bezplatnych" wlasnie utrzymania karty debetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2012 Wszystko jest za darmo uzywam tego juz ponad 2 lata i przez prawie pol roku nie mialem zadnej wplaty, a kroczek jest ze na innych kontach daja tam 1% a tutaj oprocentowanie konta jest równiutkie 0%, do bukmacherki lipne bo nie ma ich w przelewy24 , co do innych zalet potwierdzam darmowa karta, darmowe wypłaty i darmowe przelewy - in minus interfejs do transakcji ja używam mBank, z bzwbk30 bede rezygnował bo wrzucili jakieś opłaty z dupy 7zł jak nie masz wpłąty 1000zł na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość misiekfc Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Maj 2012 niee ma ich w przelewy24 i tu sie mylisz od niedawna bo jakis max miesiac czasu ale juz sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2012 niee ma ich w przelewy24 i tu sie mylisz od niedawna bo jakis max miesiac czasu ale juz sa ja korzystam z typowo internetowego tworu getinbanku jakim jest: http://getinonline.pl/ i dla tej opcji nie widziałem jeszcze możliwości przelewania w p24 natomiast dla getin banku placówkowego system logowania wygląda w następujący sposób: https://bank.gb24.pl/ i ten bank jest obsługiwany jak najbardziej przez p24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi