mario91 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 Kochani forumowicze postanowilem was ostrzec przed kolesiem. Jego gg: 42387602 <-- podszywa sie pod Technika i chce wymienic hajs, dosc atrakcyjne warunki bo 350 za 250 na bank gdyz musi oplacic studia jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość klose Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 Już myślałem że kolejny temat o userze maja81szn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forin Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 ja chcialem Was tez ostrzec przed oszustem na tym forum o nicku: Grzesiek10 oferowal, ze sprzeda mi taniej kupon paysafecard, przelalem mu pieniadze na Skrill i juz sie od tamtej pory nie odezwal. Pisal z numeru GG:46092313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 To już nie miał kogo wybrać tylko mnie Mi juz kasy dawno nikt nie pożycza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2013 Technik dziwisz się? Jak CI robią taką reklame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 Nie dość, że przez gg to jeszcze dawać jakiekolwiek pożyczki Rozwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 O panu Grzesiek10 pisałem juz tutaj wczesniej ze to oszust Co do kolegi "Technik" też do mnie pisał ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 Dobry zwyczaj nie pożyczaj...tylko od zaufanych Mam 3 takie osoby w obrębie i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2013 co za problem :> albo koleś pierwszy wysyla kase albo niech sie buja Ja jestem zaufany i ujj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2013 Sebidżi jest zaufany bo przeca prowadzi Sebigibet inaczej byśmy mu grajdołek zamknęli : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi