Gość yourgoodtip Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Witam serdecznie na tym forum. Jestem tu pierwszy raz i chcę od razu bez podlizywania się powiedzieć , że podoba mi się tutaj. Dużo tematów i ciekawe informacje. Mam nadzieję , że będę mógł tutaj pomóc uczestnikom w wspólnym wygrywaniu. Na tym forum , w tym temacie. Będę podawał mecze takie jakie znajdują się u mnie na blogu. Niczym się nie będzie różnił. Mam nadzieje , że nie robię nic złego podając swojego bloga ? Typ na jutro. 1 na tym forum , mam nadzieje że trafny się okaże. 1# Aalesud - Tromsoe over 1.5 1.36 8j 1# Winterthur - Vaduz over 1.5 1.25 8j Zmieniłem jednak zdanie. Ten mecz jest na blogu. Zapraszam. P.S Gdybym musiał usunąć avatar czy coś takiego proszę o prywatną wiadomość , proszę nie karać. Sam usunę. Ale jeśli nie przeszkadza to dziękuje. Pozdrawiam. ------------------------ Podanych Typów 1 Trafnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yourgoodtip Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 2# Ruch Chorzów - Wisła Kraków , Ruch strzeli gola 1.36 8j Zapraszam na moją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yourgoodtip Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 3# St. Pauli (Am) - Hamburger (Am) over 1.5 1.30 8j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi