Kamil.AFC Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Chcialby wiedziec kto jest ze mna i z Arsenalem na tym forum Mam nadzieje ze nie jestem sam! Pozatym wrzucajcie ciekawostki zwiazane z AFC, tj filmiki zdjecia mp3... Go GO GunnerS!!!! :uwaga: Kawałek naszego brata kanoniera http://www.sendspace.com/file/eluq2f Mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Cóż, niespodziewałem się, że Arsenal będzie grać tak dobrze. Ciekawe tylko czy utrzymają taki gaz czy to po prostu jakiś przypadek. Szczerze im życze nadal takich sukcesów, widać, że Wenger ma głowe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Szczerze im życze nadal takich sukcesów, sukcesy liczymy na koniec sezonu zreszta z nikim mocnym nie grali w tym sezonie jeszcze a niebawem zdaje sie kilka takich sprawdzianow ich czeka co nie zmienia faktu ze graja niezle poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 zreszta z nikim mocnym nie grali w tym sezonie jeszcze Sevilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Arsenal jak narazie prezentuje się dobrze ale do końca sezonu daleko , forma ich gry na dzień dzisiejszy jest chyba najbardziej widowiskowa za Arsenalem nie jestem ale napewno życze im jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Sevilla troche bez formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Arsenal to mój największy fan a najbardziej z tej drużyny lubię Dutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil.AFC Napisano 3 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 3 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 Ja Arsenalem gram w FIFE teraz I przyznaję, że jetem pod wrażeniem formy zespołu po odejściu Henryka. Jak już kilka razy pisałem w analizach, lepiej grają bez niego, niż z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil.AFC Napisano 3 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2007 trener, taktyka, mlode talenty i styl gry sie liczy a nie gwiazdy czy mowilem juz ze duzo daje trener...? jak mu tam... Arsene Wegner.... czy jakos tak... Ja Arsenalem gram w FIFE teraz Ja Arsenalem od pes3 do pes6 jezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 jak sie bawimy w zwierzenia to do roku 2002 wszędzie interem (bo ronaldo zwykle nei był przynajmniej w fifkach kontuzjowanych) a później wielki galaktyczny real madryt którym przynajmniej na kompie mógł wszystko wygrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi