darak Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Drużyna haxowych Pictoriusów namiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 To zróbcie te grupy i starujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Wiec tak, 2 grupy po 4, 2 druzyny wychodza z kazdej grupy. Nastepnie grupa finalowa kazdym z kazdym czy lepiej odrazu polfinal final etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Jak dla mnie to ciekawiej by było zrobić po fazie grupowej, półfinał i finał. W półfinale np. do 2 zwycięstw, a w finale do 3 zwycięstw.Albo standardowo: mecz/rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 tak ja Munez gada. Po 2 druzyny wchodzą z grupy i półfinał i finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Wszelkie dyskusje TUTAJ, bo sie zrobi burdel, odpowiadaja Wam takie grupy ? Szczerze nie wiem jak kto gra takze bez zadnych teorii spiskowych prosze. Wzialem po prostu 1,8,5,6 / 2,3,4,7. Wyniki po kazdym meczu podsylajcie do mnie na pw albo wpisujcie tutaj, ja bede umieszczal je w odpowiednim temacie bo potem sie nie polapiemy jak kazdy zacznie bazgrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 A po ile min gramy i czy rewanże są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Mecz-rewanz. Po ile minut hmmm po ile chceta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 5-6min i styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 turniej beze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 temat wisi od soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 czacza powinien grac z darakiem - dream team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Kto dzis chetny na meczyk z grupy A tak od 22:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 wstepnie mowie ze ja z Petarda, ale nie dam reki uciac czy on bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 wstepnie mowie ze ja z Petarda, ale nie dam reki uciac czy on bedzie Byda i właściwie to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Ok my jestesmy wiec jak cos mozemy grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 To czekamy tylko na Barto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 no to chodzcie na sb i bedziemy sie dogadywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 Sebas kiedy gramy? kiedy ci tam pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebas2 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 po 17 jestem caly czas jak nigdzie nie pojde trza dzisiaj zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 po 17 jestem caly czas jak nigdzie nie pojde trza dzisiaj zagrac No spoko ja tez byc moze bede musial wyjsc w godzinach wieczornych ale badzmy dobrej mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Sebas2/OuLu ja bede dzisiaj poznym wieczorem - okolo 23. Dobrze byloby rozegrac dzisiaj nasze mecze. Petarda pewnie tez bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Niech mi ktos wytlumacze jak to mozliwe, ze na firefoxie dzisiaj haxa mialem niegrywalnego, ping skakal do 800-1000 a na chrome zadzialalo? Nie ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 jutro/dzis czwartek siedze caly dzien w domu to moge pyknac ostatnie mecze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 ok, ja wstane wczesniej i jak Munez i adi beda, to mozemy zagrac cos do 14:30, bo pozniej wracam do domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Jutro mam wolne więc można grać Ekhm..to znaczy dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi