mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Co sadzicie pany o zorganizowaniu 2-go forumowego turnieju w haxa ? Jednak teraz widzialbym to bardziej zaawansowanie, typu wiecej par, struktura Ligi Mistrzow np. wiecej gry, wiecej spotkan. Dla top 3 moze administracja ufundowala by jakies skromne nagrody typu gadzety, albo jakies bony jak poprzednio. Wybralibysmy chetne osoby do ogarniecia tegom typu grupy, terminarz itd. (np. ja juz jestem chetny )Takie cos mi sie widzi, co sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Ogarne ping i moge grac drugi raz, nawet z waclawem HAX zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waclaw Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 nawet z waclawem:P tylko napraw ping bo sie nie dalo grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 jak bedzie duzo zainteresowanie, to jakies special prizeepool bedzie, Ranga mistrz klawiatury ( hax ) nagrody rzeczowe( pieniezne) da sie pomyslec..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Super Mozg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 zawsze spoko tylko, zeby pary losowane nie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Jak kilka spotkań będzie się rozgrywało tydzień to...ekhm Mimo to, byłbym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 chętnie zagram z kimś w parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Ja bym proponował gierki 1vs1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Co do losowania par - kwestia dogadania sie, ale ta edycje moznaby zrobic bez losowania - byloby bardziej ciekawie, z losowaniem to odpada raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Tez jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Dobra to zeby nie przedluzac wpisujcie sie po prostu parami i tyle. 1. mario91/kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 2. Munez/krysztalowyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 3. ja/adi0984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 ja mogę z kimś zagrać jak coś to wpisać mnie do pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Wchodze w to ale nie gram z Munezem szach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 4. ZIELEmale/marmon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 ja mogę z kimś zagrać jak coś to wpisać mnie do pary 5. darak, adrian154845 sam chciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 To i mnie gdzies wpiszcie, pary sami wybieramy? Jakby Petarda tez gral to moge z nim grac, ewentualnie z kimkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waclaw Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Wasz ulubiony waclaw chętnie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 To i mnie gdzies wpiszcie, pary sami wybieramy? Jakby Petarda tez gral to moge z nim grac, ewentualnie z kimkolwiek. Sie bedziesz go pytal 6. b@rto/petarda Jak sie nie zgodzi/nie zagra to ban Wacek szukaj kogos do pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 To i mnie gdzies wpiszcie, pary sami wybieramy? Jakby Petarda tez gral to moge z nim grac, ewentualnie z kimkolwiek. Wchodzę z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Dobrze, ze nie w niego To git, dawac reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Ja też się piszę jak ktoś przygarnie to chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebas2 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 tez bym mogl z kims ogarnac temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Szukam dobrze grajacego w haxa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Skoro wam obojetne to ja Was wybiore 7. magiq/wiertnik 8. Sebas2/OuLu Ale to jeszcze zbyt malo tych par, dawac ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 8 par..to wg mnie i tak dużo Jednak przydałaby się jeszcze jedna to zrobiłoby się 3 grupy po 3 zespoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2012 W ostateczności można zrobić dwie grupy po cztery ekipy i system mecz - rewanż. Dwie najlepsze wchodzą do półfinałów. Także w grupach po 6 meczów, w fazie pucharowej 4 Chyba wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi