Gość piesio Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam jestem tu nowy i mam pytanie byłem dzisiaj w STS i mam taki mecz dniepro-arsenal k. wchodzę na www.livescor.pl wpisuje ten mecz i mi nic nie znalazło i nie wiem gdzie mam potem szukać wyników pomóżcie.z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 jutro o 18 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 September 30 Dnipro D'petrovsk ? - ? Arsenal Kyiv innymi słowy grają jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piesio Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 o dzięki ale to już bez znaczenia bo chelsa-fulhman było 0:0 a ja miałem żeby wygrali chelsa i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 chrlsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi