mario91 Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 Pany jest taka sprawa, ze do wiosny duzo nie zostalo, najwyzszy czas aby pomyslec cos o kondycji. Wiec tak chodzi mi o jakis spoko domowy program cwiczen bez zadnego dostepu do sprzetu typy sztanga, hantle etc. (o silce tez nie ma mowy bo zbyt daleko ) Jednak celem ma nie byc zadna rzezba czy masa (chociaz co nie co by nie zaszkodzilo ofc ) ale domyslam sie, ze bez sprzetu jest to raczej malo realne, ale wzmocnienie nadgarstkow, przedramion, ramion i nabranie troche wiecej sily, ktora jest mi potrzebna m. in. do ziemnego bo zaczalem grac w poprzednie wakacje, teraz jedynie na hali i to niezbyt czesto ale wiosna zamierzamy solidnie nadubcac bo zesmy zalapali bakcyla do siaty tez sie przyda wieksza sila (glownie nadgarstki bo jak juz gramy to jestem rozgrywajacym). Jakies 2 lata temu robilem se taki programik bodajze z sfd wziety (pompki przodem, "tylem", kombinacje z krzeslami itd. itd.) Wiec znacie, macie jakies fajne tego typu programy, jesli tak to zarzuccie linkami i podzielcie sie wiedza na ten temat. A moze ktos gra w ziemnego i dokladniej mi napisze jakie cwiczenia wykonywac aby byly najbardziej efektywne, najbardziej potrzebne. Wiem, ze pewnie pojawia sie posty z docinkami i smiechem jak to na obstawianiu i wymog ich braku jest malo realny, wiec prosze o ich jak najmniejsza ilosc Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 Wiadome, konik z rana jak śmietana chyba najlepsze cwiczenie na przedramie i nadgarstek Wiadome, że najlepszym cwiczeniem domowy są pompki i ewentualnie podciaganie na drazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 ja ci dam rade: zero opierdalania, zero kanapeczek i duzo stejkow, a bicki same beda rosly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 pompki z nogami na krześle z plecaczkiem i drążek, na brzuch a6w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 OuLu, a potem na slepca bede gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2012 OuLu, a potem na slepca bede gral No albo w te albo wewte ale uwierz serwis lepszy chociaż tyle moge pokazać w meczu, bo wzrok się zepsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 no to ja Ci powiem, ze jak chcesz pograc w tenisa sobie, to idz pobiegaj moze nie teraz, bo -15 za oknem troche odraza, ale jak zejdzie do 0. Chyba, ze Twoja "gra" = przebic, odbic, przebic i punkt! Ale jak bys chcial choc troche zblizyc sie do poziomu Djoko albo Nadala, to popracuj nad kondycja najpierw. A na sile to sobie zrob 100pompek.pl i A6W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 W sprawie brzucha to o wiele lepszym ćwiczeniam IMO nie obciążającym kręgosłupa tak jak A6w jest abs: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 ale wiosna zamierzamy solidnie nadubcac bo zesmy zalapali bakcyla rosną Polskie Djokowicie :D a może za dużo AO :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Wpisz sobie w google trening domatora - sporo znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Machnij sobie http://www.wykop.pl/ramka/949021/tabata-az-do-porzygania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Takie cwiczenia robilem z 2 lata temu: http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm oprocz ekspandera, glownie pompki na rozne sposoby, ogolnie je-balem codziennie 4,5 cwiczen x4 serie po 15-20 powtorzen jak myslicie styka tyle ? Teraz zamierzam takie cos troche porobic ale co 2 dni, jakos 3x w tyg. Z tymi seriami i powtorzeniami wyglada to w miare ? Ma to sens ? Dzis zaczalem lajtowo bo rece odmawialy posluszenstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 ale wiosna zamierzamy solidnie nadubcac bo zesmy zalapali bakcyla rosną Polskie Djokowicie :D a może za dużo AO :> Pisalem, ze zaczalem w ubiegle wakacje wiec to ma do tego AO. Od 1 kl podstawowki trenowalem stołowego gdzies do 3 gimnazjum, potem juz raczej rekreacyjnie. A ze powstaly boiska wielofunkcyjne gdzie jest dostep za free ile sie chce, nie trzeba smigac na korty do miasta to czemu nie sprobowac. Co do AO to wiadomo duzo mozna wylapac, tak samo jak jest masa filmikow szkoleniowych na jutu, na wiosne do instruktora troche i bedzie good Bo jak na samouki i tak krotki czas jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Jakas diete musisz mieć, ale z takimi ćwiczeniami to ciezka praca by coś zbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Ja chce jedynie wzmocnic rece, nadgarstki, przybrac troche sily, to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Dokup drążek na futrynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Ja chce jedynie wzmocnic rece, nadgarstki, przybrac troche sily, to wszystko Zapierd*** na budowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 Z drazkiem wlasnie musze cos pomyslec, a co do budowy fakt, na wzmocnienie rak praca przy betoniarce = silka jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi