b@rto Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 oby nie rzucali slow na wiatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 "Nasi ludzie sprawdzili wasze zabezpieczenia i sa one MARNE" Ja nie wiem, czy polski rzad nie zdaje sobie sprawy z tego, ze Anony maja najlepszych hakerow na swiecie? Naprawde tego nie rozumieja? Przeciez tósk i banda musza byc naprawde pewni tego, ze nasi rodzice ich popra (bo nasi dziadkowie zaglosuja standardowo na Jareczka ). Eh, tak to jest, jak sie bierze czlowiek za cos, o czym nie ma pojecia ;< Tak samo jak z <- rzad tez nie wie nic o dzialaniu, o tym jak nie jest szkodilwa, widza tylko narkotyk i No trudno, doigraja sie w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 http://www.cda.pl/video/292741e/Mackowi-ACTA-juz-nie-straszna :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 "Dzisiaj rano dowiedziałem się, że głosowałem za ACTA. Serio. I nie mam zamiaru się tego wypierać. Czy wiedziałem, za czym głosuję? Nie. Czy zawsze wiem, za czym głosuję? Rzadko. Czy inni posłowie i europosłowie wiedzą więcej? Nie" - napisał na swoim blogu europoseł Marek Migalski . To dowód, że siedzą tam idioci. Jak nie wie o co chodzi to najlepiej zagłosować ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 Nawet w mojej Limanowej sie dzieje http://limanowa.in/wydarzenia/news;znany-plan-protestu-internautow,8394.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 Polska po podpisaniu ACTA - jak Ci się żyje w Polsce? - nie mogę narzekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 ahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2012 pół żartem, pół serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2012 W rozmowie z "Codzienną" Christian Engstroem, szwedzki europoseł z Partii Piratów mówi wprost: - Żaden kraj UE na razie nie podpisał ACTA. Jeśli minister Boni tak twierdzi, kłamie. Wszystkie kraje, które uczestniczyły w negocjacjach mają czas na podpis do 31 marca 2013 roku. hahahha wszyscy a tu okazuje sie ze jeszcze nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 hahahahahahaha ja JE-BIE, to sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 I się stało Ambasador Polski w Japonii Jadwiga Rodowicz podpisała dzisiaj w siedzibie MSZ Japonii umowę ACTA o zapobieganiu handlu podróbkami. Jak poinformował radca prasowy ambasady RP w Tokio Radosław Tyszkiewicz, dokument podpisali też ambasadorowie pozostałych państw UE z wyjątkiem Cypru, Estonii, Słowacji, Niemiec i Holandii. Dwa ostatnie państwa opóźniły moment podpisania z powodów proceduralnych i uczynią to w terminie późniejszym. Ambasador Rodowicz podpisała dokument na mocy upoważnienia udzielonego jej 24 bm. przez premiera Donalda Tuska. Podpisanie układu ACTA odbyło się w Tokio, ponieważ Japonia jest jego depozytariuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 http://prawda2.info/viewtopic.php?t=10581 Chciałbym zwrócić uwagę, iż pierwszy post był 31-go stycznia 2010 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 W rzeczy samej ja tez juz dosc dawno temu slyszalem o rzekomej cenzurze Internetu, tylko nie pod szyldem ACTA. I nigdy nie sadzilem, ze to w ogole ma szanse wejsc - ba! juz wchodzi, co jest najwieksza porazka naszego POp***onego rzadu. Mam ochote troche poprzeklinac, ale nie w tym dziale Skad ten pospiech, jak na podpisanie jest czas do 2013 roku?? Debile nie rozumiejacy o co tak naprawde chodzi glosuja za - no kurde z tym Migalskim to juz jest siara na caly swiat, w Stanach gosc po czyms takim juz dawno pracowalby gdzies na prowincji podbijajac listy Polska podpisala porozumienie, na ksztalt ktorego nie dosc, ze nigdy nie wplynela, to co gorsze nigdy nie wplynie. Panstwa przodujace w IT beda stawialy warunki a nasz rzad bedzie tylko grzecznie przytakiwal. Nie ma jednego racjonalnego argumentu za podpisaniem dzis porozumienia, niewiele jest takich aby przemyslec w ogole samo podpisywanie go. Doprowadzi to do brutalnej cenzury Internetu, wolnosc slowa stanie sie mitem, za ktorym jeszcze bedziemy tesknic. Wladza probuje kontrolowac ostatni wolny bastion, trzeba za wszelka cene temu zapobiec. Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie nastapi zmasowany atak hakerow na newralgiczne punkty w sieci, to nie do pomyslenia ze w obliczu protestow w calej Polsce rzad tak po prostu podpisal ACTA, majac gdzies ludzi, ktorzy notabene ich wybrali gratuluje z tego miejsca raz jeszcze matolom, ktorzy glosowali na swoja ukochana Platforme, ktorej to dzialania w glownej mierze doprowadzily do podpisania przez Polske porozumienia... Koniec swiata... Musialem sie wygadac, wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Szkoda że wszyscy obudzili sie przez to Acta a nikt nie wspomina że wacha po 6 zł ciagle rosnące ceny i coraz gorsze życie. Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Szkoda że wszyscy obudzili sie przez to Acta a nikt nie wspomina że wacha po 6 zł ciagle rosnące ceny i coraz gorsze życie.Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele . Na Białorusi jest tańsze paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele . Białoruś nie została rozsprzedana jak Polska LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 A więc Armagedon jest tóz tóż, coraz bardziej ufny staje sie fakt konca swiata 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 A więc Armagedon jest tóz tóż, coraz bardziej ufny staje sie fakt konca swiata 2012 lekki OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Co by nie powiedzieć ten rok naprawdę będzie bardzo ciężki. W sumie przepowiednie Jackowskiego mogę się sprawdzić, nie mówił o końcu świata, ale o bardzo złym roku dla Naszej planety, zaczyna się już tragicznie. Więc będzie tylko gorzej [ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-01-26, 14:33 ] nie zapominaj o Majach, pewnie, że najbliższe dwa lata będą mega ciężkie, ale koniec świata - bzdura (chyba, że w znaczeniu symbolicznym ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 ja tam się nie boję! Superbohater pomoże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 W znaczeniu symbolicznym jak najbardziej. Bo to, że będzie jakiś kryzys tego się niestety uniknąć nie da. Nie mówię tutaj o przymieraniu głodem, ale na pewno więcej rzeczy będzie w tym roku złych, niestety. Ja jednak optymistycznie patrzę na to wszystko, bo co Nas nie zabije to Nas wzmocni. Wszystko da się przezwyciężyć. Dobra koniec OT, bo nie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 http://kwejk.pl/obrazek/875134/orwellowski,rok,%2784,sie,zbli%C5%BCa.html ja tam się nie boję! Superbohater pomoże! Zlapia go i zamkna na 5 lat, bo wykorzystuje symbolike Supermana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Dobry film http://www.youtube.com/watch?v=TXePj-4xlOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 http://demotywatory.pl/3660870/Donek-przej*bales-sobie-u-trzech-najliczniejszych-grup-w-Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 http://wiadomosci.wp.pl/title,Tusk-usuwamy-tylko-wulgarne-komentarze-mam-zacytowac,wid,14201864,wiadomosc.html?ticaid=1dcf3&_ticrsn=5 buahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele . Białoruś nie została rozsprzedana jak Polska LOL Ale taki sam reżim A co do końca świata i przepowiednią majów to polecam poszperać w necie jeśli Acta wam nie zabroni i poczytać że majowie sami mówią że to absurd i oni nic o tym nie wiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 jak juz to czytałęm miałem nadzieje ale koniec jak przeczytałem to już chu*** Europejski Trybunał Sprawiedliwości orzekł, że nie można zmusić dostawców internetu do zainstalowania systemu zapobiegającego nielegalnemu pobieraniu plików. Stanowiłoby to bowiem naruszenie Karty Praw Podstawowych UE - poinformował portal EuropeanVoice. wiecej ... http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Europejski-Trybunal-Sprawiedliwosci-ACTA-nielegalne,wid,14201642,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi