mephisto Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Chciałbym zrobić temat ze statystykami osób typujących i podąjcych analizy w dziale "Piłka nożna". Można założyć temat, w którym będę podawał staty osób podających analizy z danej ligi. Nie będzie to żaden konkurs, ale na pewno da satysfakcję osobom, które będą podawać najlepsze typy. Aby jednak mogło do tego dojść, musicie spełnić kilka warunków: Do statów liczymy tylko typy z analizą. Suche typy (choć wskazane do podawania) nie będą liczone Każdy, podając analizę, musi podać koniecznie kurs i buka Każdy typ = 1 postawiona jednostka... na tej podstawie obliczymy bilans Żeby było fair, analizy napisane do tej pory (dot. poprzednich kolejek itp.) nie będą brane pod uwagę i liczone Za 5 trafnych analiz pod rząd (z danej ligi) --> pochwała Jak dobrze pójdzie ruszymy po tym weekendzie wyglądało by to tak: TABELA Nick Ilość typów Il. trafionych Skuteczność (%) Bilans oczywiście do każdej ligi zostanie zrobiona osobna tabela Może dodam do tabelki jeszcze średnią kursów trafionych i Yield czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 :tak: Zrób jeszcze w innych dyscyplinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Pogadałem z Szypwaldem i ruszymy chyba po weekendzie A więc piszcie analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Dla Kosza jeszcze zrób :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Administracja i tak szuka następnych modów, więc nie będę zabierał im zabawy w innych działach... Za mało mi płacą A tak serio... z samą piłką będzie sporo roboty i we dwóch, z Szypiim, nie wyrobimy się ze wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Ja na grafice się nie znam,ale koszem mógłbym się zająć gorzej by było z podliczaniem bo nie jestem za dobry z matmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 W czerwcu podeślij skan świadectwa z piątką z maty, to pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Nie sądze aby było to mozliwe z 3 bym się cieszył a o 5 to już nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 ja z maty 6 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 A ja jestem Ojciec Rydzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieKo Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 weźcie ze szkołą skończcie a co do pomysłu to dobre,fajnie że nie 6 tylko 5 trafnych typów z rzędu,to ja na weekendzie jednym będe miał szanse zarobić pochwałe co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Nie zrozumiałś posta 5 trafnych typów z danej ligi chyba że w jeden dzień 5 analiz napiszesz z jednej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieKo Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 no to o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 To nie wiem jak ty nadążysz ze wszystkim :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 PieKo --> nad dokładnymi zasadami jeszcze popracujemy, ale myślę, że trafienie 5 spotkań z ligi będzie zasługiwało na pochwałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Nie będzie to żaden konkurs, ale na pewno da satysfakcję osobom, które będą podawać najlepsze typy. ja bym tu jak przy pomyśle WK dał typera najlepszym, przynajmniej na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 22 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Jeżeli ktoś będzie utrzymywał dużą skuteczność przez dłuższy czas, to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Mi sie pomysł podoba, do tabelki dodałbym jeszcze serie ostatnich 10 typów typera, bo to ważne, czy typer jest w formie [ Komentarz dodany przez: mephisto: 2007-02-22, 20:14 ] :tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi