Sebigi Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 Mam prośbę, każdy kto ma dostęp albo ma linki do kursów dla początkujących prosiłbym o pomoc P.S. od razu pisze że to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 Pewnie dla brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 Nie też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 kup za parę złotych konto na www.chomikuj.pl i będziesz miał tego w cholere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 ja szukam cos podobnego tylko język portugalski i włoski ! jak coś dawać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 Dla dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 http://www.t4tw.info/angielski/gramatyka/present-simple.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi