eltondi Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 kilku i Darecki pisazcie na pw dziś cały dzień w domu siedze moge zagrać i sie nie doczekałem chlopow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 Pary ćwierćfinałowe podane .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 Sprinter - bardzi fajnie, że się tak angażujesz, koordynujesz tym turniejem, ale do poniedziałku do 15:00 to ja nie wiem, czy będę w domu - pamiętaj, że są święta nie wszyscy siedzą przed komputerem, więc jeśli nie ma sprzeciwu - to do środy do 18:00 rozegrajmy te spotkania, albo przynajmniej do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 w sumie popieram Kryształowego bo nie wszyscy są w domu na świeta i mają czas i trzeba wziąć na to małą poprawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 Dlaczego zostalo oszukany !! grzebek nie rozegrał ze mną meczu mieliśmy dzisiaj grać , a nie odezwał się nawet i nie dostałem walkowera powinno być 3:0 dla mnie i to ja powinienem być w 1/4 !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 Od: Grzybek Do: Sanczopanczo Wysłany: 2011-12-22, 20:35 Temat: Re: aaa Cytuj wiadomość teraz nie mam czasu, bo koncze projekt, jutro jak cos taką dostałem odpowiedź a dziś dokładni ewczoraj 23ego nie dał znać grzybek, więc wg sprawa jest jasna walkower i 3:0 dla mnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 Sprinter - bardzi fajnie, że się tak angażujesz, koordynujesz tym turniejem, ale do poniedziałku do 15:00 to ja nie wiem, czy będę w domu - pamiętaj, że są święta nie wszyscy siedzą przed komputerem, więc jeśli nie ma sprzeciwu - to do środy do 18:00 rozegrajmy te spotkania, albo przynajmniej do wtorku Okej z edytowałem post i jest do środy do 18.00 ... b@rto, przykro mi po przegranej z radomiak1910 3:0 to on przechodzi do ćwierćfinału .... Dlaczego zostalo oszukany !! grzebek nie rozegrał ze mną meczu mieliśmy dzisiaj grać , a nie odezwał się nawet i nie dostałem walkowera powinno być 3:0 dla mnie i to ja powinienem być w 1/4 !!!!!!! "Eliminacje miały się zakończyć 21 grudnia do godziny 0.00, dziś jest ostatni dzień do północy na rozegranie zaległych meczy, jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane ...." Grzybek dopiuero dzis bedzie mogl grac takze dzis zagramy decydujeacy mecz ! eltondi i b@rto jak nie mogli się wczoraj złapać z graczami to tutaj napisali i wiadomo że nie ma o czym mówić, gdybyś napisał w dniu wczorajszym do godziny 0.00 że czekasz a jego nie ma to oczywiście walkower ... Napisałem "jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane ...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 nie kpij ze mnie , Grzybka nie było , więc sprawa jest oczywista walkower dla mnie bo niby jak k*** rozegrać ten mecz skoro go nie było !!!!! .. nie ma co się z Wami kłócić wiadomo, że zawsze oszukany zostanie ten który jest krócej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qJJ13jVqu10#t=65s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 nie kpij ze mnie , Grzybka nie było , więc sprawa jest oczywista walkower dla mnie bo niby jak k*** rozegrać ten mecz skoro go nie było !!!!! .. nie ma co się z Wami kłócić wiadomo, że zawsze oszukany zostanie ten który jest krócej na forum A tak trudno było napisać że Go nie ma i nie możesz rozegrać meczu ?? I co do tego ma to ile kto jest na forum ?? Jakbyś nie zauważył to jestem krócej od Ciebie to po pierwsze, po drugie to Grzybek miał zająć się turniejem, a skoro olał to ja to przejąłem, a jakbym chciał zakpić sobie to nie reagował bym na Twój wpis i mógłbyś składać sobie zażalenia do woli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 b@rto, przykro mi po przegranej z radomiak1910 3:0 to no przechodzi do ćwierćfinału Jasna sprawa, radomiak mnie zmiotl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2011 Głównym zamierzeniem tego turnieju była frajda. Gołym okiem da się zauważyć, że niektóre sprawy wychodzą poza granice rozsądku i zabawy. Ja jestem w stanie odpuścić swoje miejsce w ćwierćfinale, jeśli po jakimś czasie zostaniemy oskarżani o coraz więcej matactw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 25 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2011 Hmm ... ja tam zauważyłem że tylko jeden uczestnik ma problemy więc daj spokój, i tak o nic nie gramy więc nie ma co oddawać Zresztą myślę że Grzybek mógł z nim jednak zagrać, sam wymyślił turniej i powinien być skrupulatny no ale cóż .... Myślę że zrobi się następny turniej w NOWEJ wersji snookera bo ta jest tragiczna, ale z takim wyjątkiem że nie będzie grup tylko od razu faza pucharowa i co najmniej 32 graczy, lepiej jakby było z 64 ale się zobaczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2011 No nic zostałem ewidentnie oszukany, gdyz należał mi się walkower z Grzybkiem. Nie pozostało mi nic innego jak napisać pismo do europejskiego trybunału praw człowieka w Strasburgu, może oni pomogą rozwiązać ten problem na moją korzyść ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2011 Święta, święta i po świętach więc przypominam że mecze ćwierćfinałowe trzeba rozegrać do środy do godziny 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 dawidof60 - sprinter_1989 milky - eltondi Brakuje wyników tych dwóch meczy, a czas jest do dzisiaj do godziny 18.00, jeśli mecze nie zostaną rozegrane to będą walkowery ... Ja próbuje złapać od początku użytkownika dawidof60, niech teraz wypowie się milky i eltondi jak wygląda ich ustawianie meczu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 pw do milkego poszlo w poniedziałek do dzis 0 odezwu, ale poczekajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 Do dziś czekam, skoro napisałeś tutaj że próbowałeś się kontaktować i jest zero odzewu to jeśli do jutra wyniku meczu nie będzie, jest walkower i przechodzisz Ty, tzn. eltondi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 Przez całe święta nie było mnie w domu, dopiero co wróciłem. Ustawiliśmy się na mecz między 18, a 19, więc wynik powinien się pojawić przed 21. Dziękuję za wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 I git ja nie mam pretensji to sprawa między Wami, więc czekam dziś na wynik inaczej nie wiem jak wyłonić półfinaliste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 Jakaś druga noworoczna edycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2012 I jak tam Panowie stoicie, bo nie śledziłem na bieżąco tematu, już ktoś wygrał, etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2012 Jakos 1 edycja chyba upadla. W 2 edycji jest nas 10 osob zapisanych, moze by jakos wystartowac? Proponuje 2 grupy po 5 osob, dwaj najlepsi gracze od razu do polfinalow. W grupie kazdy z kazdym po jednym meczu, czyli kazdy rozegra minimum 4 spotkania. Ruszymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2012 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2012 Pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2012 Niech tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2012 Ktos jest w stanie podjac sie "nadzoru" nad tym? Sprinter moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2012 Zrobię wszystko w poniedziałek, poczekam jeszcze może ktoś się dopisze, a wtedy będę miał czas .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2012 No to tak, mam zdanie że przydało by się 16 osób żeby nie robić grup tylko fazę pucharową bo jak chyba każdy zauważył to mecze nie chcieli rozgrywać wszyscy w szczególności jeśli pierwszy mecz przegrali, nawet Grzybek który był pomysłodawcą turnieju to w ogóle się nim nie interesował więc zabawa w robienie grup ja się za to nie biorę jeśli jakiś moderator który ma szacunek wśród wszystkich użytkowników chce się za to zabrać to bardzo proszę ja tylko wchodzę w fazy pucharowe dla świętego spokoju bo każdy jeden swój mecz jest w stanie rozegrać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2012 i co wiadomo co z tym turniejem w snookera ?? czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi