Skocz do zawartości

Turniej snookera - rozmowa ogólna

sprinter_1989

Rekomendowane odpowiedzi

Sprinter - bardzi fajnie, że się tak angażujesz, koordynujesz tym turniejem, ale do poniedziałku do 15:00 to ja nie wiem, czy będę w domu - pamiętaj, że są święta ;) nie wszyscy siedzą przed komputerem, więc jeśli nie ma sprzeciwu - to do środy do 18:00 rozegrajmy te spotkania, albo przynajmniej do wtorku :)

Od: Grzybek

Do: Sanczopanczo

Wysłany: 2011-12-22, 20:35

Temat: Re: aaa Cytuj wiadomość

teraz nie mam czasu, bo koncze projekt, jutro jak cos

taką dostałem odpowiedź a dziś dokładni ewczoraj 23ego nie dał znać grzybek, więc wg sprawa jest jasna walkower i 3:0 dla mnie !

Sprinter - bardzi fajnie, że się tak angażujesz, koordynujesz tym turniejem, ale do poniedziałku do 15:00 to ja nie wiem, czy będę w domu - pamiętaj, że są święta ;) nie wszyscy siedzą przed komputerem, więc jeśli nie ma sprzeciwu - to do środy do 18:00 rozegrajmy te spotkania, albo przynajmniej do wtorku :)

Okej z edytowałem post i jest do środy do 18.00 ... b@rto, przykro mi po przegranej z radomiak1910 3:0 to on przechodzi do ćwierćfinału ....

Dlaczego zostalo oszukany !! grzebek nie rozegrał ze mną meczu mieliśmy dzisiaj grać , a nie odezwał się nawet i nie dostałem walkowera powinno być 3:0 dla mnie i to ja powinienem być w 1/4 !!!!!!!

"Eliminacje miały się zakończyć 21 grudnia do godziny 0.00, dziś jest ostatni dzień do północy na rozegranie zaległych meczy, jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane ...."

Grzybek dopiuero dzis bedzie mogl grac takze dzis zagramy decydujeacy mecz !

eltondi i b@rto jak nie mogli się wczoraj złapać z graczami to tutaj napisali i wiadomo że nie ma o czym mówić, gdybyś napisał w dniu wczorajszym do godziny 0.00 że czekasz a jego nie ma to oczywiście walkower ... Napisałem "jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane ...."

nie kpij ze mnie , Grzybka nie było , więc sprawa jest oczywista walkower dla mnie bo niby jak k*** rozegrać ten mecz skoro go nie było !!!!! .. nie ma co się z Wami kłócić wiadomo, że zawsze oszukany zostanie ten który jest krócej na forum

nie kpij ze mnie , Grzybka nie było , więc sprawa jest oczywista walkower dla mnie bo niby jak k*** rozegrać ten mecz skoro go nie było !!!!! .. nie ma co się z Wami kłócić wiadomo, że zawsze oszukany zostanie ten który jest krócej na forum

A tak trudno było napisać że Go nie ma i nie możesz rozegrać meczu ?? I co do tego ma to ile kto jest na forum ?? Jakbyś nie zauważył to jestem krócej od Ciebie to po pierwsze, po drugie to Grzybek miał zająć się turniejem, a skoro olał to ja to przejąłem, a jakbym chciał zakpić sobie to nie reagował bym na Twój wpis i mógłbyś składać sobie zażalenia do woli ...

Głównym zamierzeniem tego turnieju była frajda. Gołym okiem da się zauważyć, że niektóre sprawy wychodzą poza granice rozsądku i zabawy. Ja jestem w stanie odpuścić swoje miejsce w ćwierćfinale, jeśli po jakimś czasie zostaniemy oskarżani o coraz więcej matactw. Pozdrawiam

Hmm ... ja tam zauważyłem że tylko jeden uczestnik ma problemy więc daj spokój, i tak o nic nie gramy więc nie ma co oddawać ;) Zresztą myślę że Grzybek mógł z nim jednak zagrać, sam wymyślił turniej i powinien być skrupulatny no ale cóż .... Myślę że zrobi się następny turniej w NOWEJ wersji snookera bo ta jest tragiczna, ale z takim wyjątkiem że nie będzie grup tylko od razu faza pucharowa i co najmniej 32 graczy, lepiej jakby było z 64 ale się zobaczy ;]

No nic zostałem ewidentnie oszukany, gdyz należał mi się walkower z Grzybkiem. Nie pozostało mi nic innego jak napisać pismo do europejskiego trybunału praw człowieka w Strasburgu, może oni pomogą rozwiązać ten problem na moją korzyść !

dawidof60 - sprinter_1989

milky - eltondi

Brakuje wyników tych dwóch meczy, a czas jest do dzisiaj do godziny 18.00, jeśli mecze nie zostaną rozegrane to będą walkowery ... Ja próbuje złapać od początku użytkownika dawidof60, niech teraz wypowie się milky i eltondi jak wygląda ich ustawianie meczu ??

• 2 weeks later...

Jakos 1 edycja chyba upadla. :bz:

W 2 edycji jest nas 10 osob zapisanych, moze by jakos wystartowac? :) Proponuje 2 grupy po 5 osob, dwaj najlepsi gracze od razu do polfinalow. W grupie kazdy z kazdym po jednym meczu, czyli kazdy rozegra minimum 4 spotkania. Ruszymy?

No to tak, mam zdanie że przydało by się 16 osób żeby nie robić grup tylko fazę pucharową bo jak chyba każdy zauważył to mecze nie chcieli rozgrywać wszyscy w szczególności jeśli pierwszy mecz przegrali, nawet Grzybek który był pomysłodawcą turnieju to w ogóle się nim nie interesował więc zabawa w robienie grup ja się za to nie biorę jeśli jakiś moderator który ma szacunek wśród wszystkich użytkowników chce się za to zabrać to bardzo proszę ja tylko wchodzę w fazy pucharowe dla świętego spokoju bo każdy jeden swój mecz jest w stanie rozegrać ...

• 2 weeks later...