Skocz do zawartości

Turniej snookera - rozmowa ogólna

sprinter_1989

Rekomendowane odpowiedzi

Olaliście Sancza !? to Wam się nie upiecze ! klątwa została rzucona !

przestań zaśmiecać temat.

Mój post i jego do usunięcia :))

jakbyś miał jaja to byś mnie dodał do swojej grupy, ale najwyraźniej boisz się porażki i ich nie masz !

ja mysle, ze Sanczo powinien zagrac u nas w grupie :bz: ReneKukowicz to jakis gosc, ktorego i tak nie ma ciagle - jesli to czytasz, to napisz do mnie pw, kiedy mozemy zagrac :)

A jakby nagle sie okazalo, ze jednak ReneKukowicz "gra", to bysmy mieli po prostu 5 w grupie..

Tak samo u nas jest z tym wojtkiem coś tam, niby jest na forum zostawiłem mu dwie wiadomości a on nic .....

Olaliście Sancza !? to Wam się nie upiecze ! klątwa została rzucona !

przestań zaśmiecać temat.

Mój post i jego do usunięcia :))

jakbyś miał jaja to byś mnie dodał do swojej grupy, ale najwyraźniej boisz się porażki i ich nie masz !

ja mysle, ze Sanczo powinien zagrac u nas w grupie :bz: ReneKukowicz to jakis gosc, ktorego i tak nie ma ciagle - jesli to czytasz, to napisz do mnie pw, kiedy mozemy zagrac :)

A jakby nagle sie okazalo, ze jednak ReneKukowicz "gra", to bysmy mieli po prostu 5 w grupie..

odzywaj się do każdego i ustawiaj na mecze ;)

Jakby co, to mozecie zrobic jak w Turnieju Mistrzow w tenisie - jak ktos nie zagra do kiedystam to wchodzi rezerwowy na jego miejsce. Kilku rezerwowych by sie znalazlo, ja np. sie zglaszam jesli przejdzie taki pomysl. :)

Jakby co, to mozecie zrobic jak w Turnieju Mistrzow w tenisie - jak ktos nie zagra do kiedystam to wchodzi rezerwowy na jego miejsce. Kilku rezerwowych by sie znalazlo, ja np. sie zglaszam jesli przejdzie taki pomysl. :)

B@rto wchodzisz do grupy C za wojtek10611, najwyżej jeśli się zgłosi i zdąży rozegrać swoje mecze ze wszystkimi to będzie nas 5-ciu w grupie, w kupie weselej :jupi:

Gdyby ktoś był chętny niech się tutaj wpisze ponieważ kilka osób nie rozgrywa swoich meczy chyba, więc będzie trzeba dołożyć użytkowników ... Dogadam się z Grzybek i najwyżej przedłuży się eliminacje w grupach o jeden czy dwa dni ;]

dobra to za kogo Sanczo wchodzi do grupy ? :p

Dobra wchodzisz do grupy B na tych samych prawach jak b@rto, czyli za ReneKukowicz, a jeśli on się jednak do jutra pojawi to będzie 5 osób w grupie ...

Jeszcze dodatkowo rzucę pomysłem żeby mecze rozgrywać zgodnie z preferencjami, czyli nie tylko snooker2004 bo jak patrze na to wersje to tragiczna jest .....

byłbym za :)) a jeśli osoby nie byłyby w stanie się dogadać to zostańmy na obecnych zasadach :))

Jeszcze dodatkowo rzucę pomysłem żeby mecze rozgrywać zgodnie z preferencjami, czyli nie tylko snooker2004 bo jak patrze na to wersje to tragiczna jest .....

byłbym za :)) a jeśli osoby nie byłyby w stanie się dogadać to zostańmy na obecnych zasadach :))

Tak jest są dwie osoby w grze, jeśli jedna chce grać w starego snookera a druga w aktualnego (według mnie normalniejszego) to gramy w tą starszą wersje 2004 bo tak było powiedziane na początku .... Ale to zależy od osób grających

Do dziś miała trwać faza grupowa, dlatego też osoby które nie rozegrały swoich meczy a pisały to swoich przeciwników wiele razy od początku rozgrywek i nie dostały odpowiedzi niech napiszą zostanie zaliczony dla takich par walkower 3:0 dla graczy którzy mieli zamiar grać, a przeciwnicy się nie zgłosili, tak chyba by było najlepiej ....

Sprinter napisales "Grupa C jest już praktycznie wyjaśniona nawet bez rozegrania ostatniego spotkania, bo nawet jeśli b@rto przegrałby mecz 3:0 to i tak ma lepszy stosunek frejmów" Niekoniecznie. Jak przegram 0:3 to ja bede mial bilans 7:6 a Radomiak 8:6 - czyli lepszy. Jakos nie mozemy sie zlapac, jak ja pisalem na gg do niego, to jego nie bylo, jak on do mnie to mnie. :bz: Dzisiaj bede mogl rozegrac to spotkanie okolo 20-21. Jakbys mogl Radomiak, to ustawmy sie na ta godzine - powiedzmy 21.

Ano racja skupiłem się na Tobie i adi0984, a na radomiak1910 nie, ponieważ wygrał tylko mecz przez walkower, ale masz racje jeśli wygra 3:0 to on przechodzi .... Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty ....

Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty ....

To raczej powinien byc obopolny walkower, bo on tez wyrazal chec rozegrania spotkania, tylko nam terminy nie pasowaly. :bz:

Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty ....

To raczej powinien byc obopolny walkower, bo on tez wyrazal chec rozegrania spotkania, tylko nam terminy nie pasowaly. :bz:

hmm ... to nie wiem, zresztą to obojętne, skoro obaj chcieliście grać a się nie udało to będzie po prostu bez punktów, a przechodzisz Ty ... Natomiast jak rozegracie to dobrze ...

Eliminacje miały się zakończyć 21 grudnia do godziny 0.00, dziś jest ostatni dzień do północy na rozegranie zaległych meczy, jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane ....