sprinter_1989 Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 Olaliście Sancza !? to Wam się nie upiecze ! klątwa została rzucona ! przestań zaśmiecać temat. Mój post i jego do usunięcia jakbyś miał jaja to byś mnie dodał do swojej grupy, ale najwyraźniej boisz się porażki i ich nie masz ! ja mysle, ze Sanczo powinien zagrac u nas w grupie ReneKukowicz to jakis gosc, ktorego i tak nie ma ciagle - jesli to czytasz, to napisz do mnie pw, kiedy mozemy zagrac A jakby nagle sie okazalo, ze jednak ReneKukowicz "gra", to bysmy mieli po prostu 5 w grupie.. Tak samo u nas jest z tym wojtkiem coś tam, niby jest na forum zostawiłem mu dwie wiadomości a on nic ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 Olaliście Sancza !? to Wam się nie upiecze ! klątwa została rzucona ! przestań zaśmiecać temat. Mój post i jego do usunięcia jakbyś miał jaja to byś mnie dodał do swojej grupy, ale najwyraźniej boisz się porażki i ich nie masz ! ja mysle, ze Sanczo powinien zagrac u nas w grupie ReneKukowicz to jakis gosc, ktorego i tak nie ma ciagle - jesli to czytasz, to napisz do mnie pw, kiedy mozemy zagrac A jakby nagle sie okazalo, ze jednak ReneKukowicz "gra", to bysmy mieli po prostu 5 w grupie.. odzywaj się do każdego i ustawiaj na mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 Witam, W tym temacie prowadzicie luźną dyskusję, czasem może merytoryczną Natomiast w tym temacie podajecie tylko wyniki -> http://obstawianie.com/turniej-w-snookera-na-wp-wyniki-vt121335.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 o tego brakowało, żeby admin zrobił takie rozdzielenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 wiadomo czy można liczyć dla najlepszych na gadzety forumowe? Witam, Zwycięzca otrzyma zestaw gadżetów, nie możemy zbytnio szastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Dareckiego ani kilku nie mogę złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Jakby co, to mozecie zrobic jak w Turnieju Mistrzow w tenisie - jak ktos nie zagra do kiedystam to wchodzi rezerwowy na jego miejsce. Kilku rezerwowych by sie znalazlo, ja np. sie zglaszam jesli przejdzie taki pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Jakby co, to mozecie zrobic jak w Turnieju Mistrzow w tenisie - jak ktos nie zagra do kiedystam to wchodzi rezerwowy na jego miejsce. Kilku rezerwowych by sie znalazlo, ja np. sie zglaszam jesli przejdzie taki pomysl. B@rto wchodzisz do grupy C za wojtek10611, najwyżej jeśli się zgłosi i zdąży rozegrać swoje mecze ze wszystkimi to będzie nas 5-ciu w grupie, w kupie weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 jak coś to mogę zagrać jako rezerwowy każdemu się przyda gładkie 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Gdyby ktoś był chętny niech się tutaj wpisze ponieważ kilka osób nie rozgrywa swoich meczy chyba, więc będzie trzeba dołożyć użytkowników ... Dogadam się z Grzybek i najwyżej przedłuży się eliminacje w grupach o jeden czy dwa dni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Jeszcze dodatkowo rzucę pomysłem żeby mecze rozgrywać zgodnie z preferencjami, czyli nie tylko snooker2004 bo jak patrze na to wersje to tragiczna jest ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 dobra to za kogo Sanczo wchodzi do grupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 mozesz za "ReneKukowicza", wtedy dostaniesz lanie ode mnie i skonczy sie Twoja przygoda ale nie dzis niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 dobra to za kogo Sanczo wchodzi do grupy ? Dobra wchodzisz do grupy B na tych samych prawach jak b@rto, czyli za ReneKukowicz, a jeśli on się jednak do jutra pojawi to będzie 5 osób w grupie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Jeszcze dodatkowo rzucę pomysłem żeby mecze rozgrywać zgodnie z preferencjami, czyli nie tylko snooker2004 bo jak patrze na to wersje to tragiczna jest ..... byłbym za a jeśli osoby nie byłyby w stanie się dogadać to zostańmy na obecnych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2011 Jeszcze dodatkowo rzucę pomysłem żeby mecze rozgrywać zgodnie z preferencjami, czyli nie tylko snooker2004 bo jak patrze na to wersje to tragiczna jest ..... byłbym za a jeśli osoby nie byłyby w stanie się dogadać to zostańmy na obecnych zasadach Tak jest są dwie osoby w grze, jeśli jedna chce grać w starego snookera a druga w aktualnego (według mnie normalniejszego) to gramy w tą starszą wersje 2004 bo tak było powiedziane na początku .... Ale to zależy od osób grających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Renekukowicz daj znać kiedy możesz grać , ja dziś o 0.00 mogę grać ew. jutro od 13 do 17 i od 0.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Do dziś miała trwać faza grupowa, dlatego też osoby które nie rozegrały swoich meczy a pisały to swoich przeciwników wiele razy od początku rozgrywek i nie dostały odpowiedzi niech napiszą zostanie zaliczony dla takich par walkower 3:0 dla graczy którzy mieli zamiar grać, a przeciwnicy się nie zgłosili, tak chyba by było najlepiej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 mnie milky i Grzybek nie odpisali na PW , jak jest któryś z Was to mogę teraz grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 został mi tylko mecz z grzybkiem jak będziesz to się odezwij ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Sprinter napisales "Grupa C jest już praktycznie wyjaśniona nawet bez rozegrania ostatniego spotkania, bo nawet jeśli b@rto przegrałby mecz 3:0 to i tak ma lepszy stosunek frejmów" Niekoniecznie. Jak przegram 0:3 to ja bede mial bilans 7:6 a Radomiak 8:6 - czyli lepszy. Jakos nie mozemy sie zlapac, jak ja pisalem na gg do niego, to jego nie bylo, jak on do mnie to mnie. Dzisiaj bede mogl rozegrac to spotkanie okolo 20-21. Jakbys mogl Radomiak, to ustawmy sie na ta godzine - powiedzmy 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Ano racja skupiłem się na Tobie i adi0984, a na radomiak1910 nie, ponieważ wygrał tylko mecz przez walkower, ale masz racje jeśli wygra 3:0 to on przechodzi .... Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Jestem dzisiaj do około 17-tej w domu, jakby ktoś z grupy D chciał pyknąć mecz to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty .... To raczej powinien byc obopolny walkower, bo on tez wyrazal chec rozegrania spotkania, tylko nam terminy nie pasowaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Powiem tak, jeśli wejdzie na forum dziś i nie odpisze Ci, lub nie będzie skłonny się dogadać to przegra walkowerem i wchodzisz tak czy tak Ty .... To raczej powinien byc obopolny walkower, bo on tez wyrazal chec rozegrania spotkania, tylko nam terminy nie pasowaly. hmm ... to nie wiem, zresztą to obojętne, skoro obaj chcieliście grać a się nie udało to będzie po prostu bez punktów, a przechodzisz Ty ... Natomiast jak rozegracie to dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 siemka, jak jest miejsce to mnie możecie gdzieś dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 Grzybek dopiuero dzis bedzie mogl grac takze dzis zagramy decydujeacy mecz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 kilku i Darecki pisazcie na pw dziś cały dzień w domu siedze moge zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 Eliminacje miały się zakończyć 21 grudnia do godziny 0.00, dziś jest ostatni dzień do północy na rozegranie zaległych meczy, jutro robię pary ćwierćfinałowe nie zależnie od tego czy wszystkie mecze będą rozegrane .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 No ni czorta nie mozemy sie z radomiakiem lapnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi