DreamT Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 mam pytanie do znawców telewizorów Sony Bravia. Zmieniłem pakiet cyfry+ na HD i teraz mam nieustająco pojawiający się co kilka minut znaczek w lewym górnym rogu HDMI (symbol łącza) 1080i50 Jak to gówno wyłączyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 FORMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 masz za dlugi kabel od telewizora skróć go o 1 metr :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 nie ma to jak wypowiedzi na poziomie ...forum zawsze pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 Wcisnij ok na pilocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 kuźwa, same asy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 naklej sobie plaster taki bez opatrunku w to miejsce i już nie będziesz tego widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 kuźwa, same asy A czego się spodziewałeś Mariuszu zadając takie pytanie tutaj? Naprawdę liczyłeś na fachową poradę?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 Mój znajomy miał podobny problem, pomogło wciśnięcie czerwonego guzika na pilocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi