pershing Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DJtZyFlDWtU&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2012 Płocka scena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EUVzNlaujjk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XOUnRvbmX0g&feature=fvwrel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 23 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wjlnljxsxYY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5eLYBjRX7wc Mam pewne pytanie dla osób ogarniających rapowe realia w PL (przede wszystkim w WWA) Nie bez przypadku wrzucam ten teledysk bo dopadła mnie pewne poranna refleksja podczas przesłuchiwania muzy. Zanim zostanę wyśmiany ciekawy jestem Waszej opinii nt. tego całego Monopolu Jędkera. Z jednej strony "wszyscy" krzyczą totalny komercjalizm , ścierwo, padlina i masa synonimów tej natury. "To coś" czego sprecyzować nie potrafię do końca ( jeszcze ) wg. mnie jest oczywistą ironią melanżu (tak jak zresztą "w Aucie" Sokoła i reszty) Kontynuując dalej myśl powstaje płyta (tylko jedna?) płyta Monopolu - wydawać by się mogło totalna już komercja i "zmiana" stylu Jędkera. Kilka tych "piosenek" przesłuchałem z teledyskami żeby poszukać jakiejś wyraźnej symboliki (która wyraźnie widać np. w wrzuconym przeze mnie teledysku) Przyjrzałem się dalej i co zaobserwowałem : np "Lans" Monopolu opublikowany zostaje ( co prawda na YT przez "internetonego wydawce" 3 tygodnie przed "I żeby było normalnie" - oczywiście moment opublikowania nie musi być równoznaczny z zdjęciami do teledysku ) czyli ... aż tak dwulicowy byłby Jedkęr? Co ciekawe niecaly rok wcześniej Jedker wraz z Fu i Sokołem wydają teledysk "Ekskluzywny Nokaut" gdzie Jędker pojawia się już w koszulkach Monopol , no i wiadomo Prosto. Z drugiej strony Sztruks ( i opinie Sokola nt tego kawałku ; być może źle rozumianego przez gremium ) a tak na prawde ma może dwupłaszczyznowe znaczenie. Jak to widzicie? Wielka ironiczna beczka śmiechu ( ludzie się śmieją z Jedkera a tak naprawdę Ci co się śmieją nieświadomie nakręcają im interes własną głupotą a ekipa siedzi i ma jeszcze większą polewkę. teraz możecie sobie ze mnie kpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 o kur.wa tęga rozkmina, sprzedał sie i tyle, kasa kasa, gra po remizach, chodzi ubrany jak lamus, no szkoda chłopaka, bo bokiem mu wyjdą te pieniądze jeszcze. zmienił się mega: "jędker realista od fleszy dystans" jest już historią, nie jest już w ZIP składzie, szkoda bo mam senstyment do WWO, w sumie cała scena po nim jedzie, możesz zauważyć to w wielu kawałkach np.: tede: zip: paluch: http://www.youtube.com/watch?v=Ysg0l-grAJQ HG: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=g5aq8FFhd64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi