czacza Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Panowie co polecacie ciekawego do wypadu w góry? Zastanawiam się nad Zakopcem (troche lipnych opinii słyszałem), Karpacz, a może Słowacja? Zapodajce coś sprawdzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 lap podobno fajnie http://www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2011/zilina_2.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Na pewno nie zakopane , więcej najebanego bydła niż na Woodstocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Zależy co chcesz robić w górach Chodzić po nich, zjeżdżać na nartach/snowbordzie/sankach , pić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 jedz na slowacje , Trasy lepiej przygotowane, mniej kolejek, mniej czekanie , Taniej , wieksza kultura etc.. Po kiego wala masz sie z Polakami uzerac, jak na poludniu dostaniesz wiecej za mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 29 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Ogólnie sprawa wygląda tak, że nigdy w górach nie byłem . Zawsze PL albo cieplejsze kraje w wakacje, więc przyszedł czas na góry. Chodzić dużo tam nie chce Jakieś atrakcje typu tor saneczkowy czy cieplejsze baseny by sie przydał, dlatego tak węsze ten wyjazd na Słowację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Wisła - bo jest przede wszystkim spokojna, a szlaki są fajne i ciekawe. Jestem tam niemal co roku, i mimo ograniczonych atrakcji, jakoś nigdy nie narzekałem na nudę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariuszzb Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 A moze do Zuberca na slowacje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 A moze do Zuberca na slowacje?? jakieś konkrety? co gdzie jak i dlaczego Zuberc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 Kołobrzeg polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi