orient44 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 Jako że już za ciut ponad miesiąc zbliża się wyczekiwany cały rok Sylwester postanowiłem zalożyć ten temat. Jako ze narazie nie mam gdzie sie wybrać może ktoś z was ma jakieś ciekawe miejscówki . Myślałem o Zakopanym lecz ceny troche odstraszają chyba że ktoś poleci coś taniego byle nie jakąs stodołe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 W Zakopanym to nie ceny powinny Cię odstraszać tylko ilość naj... ścierwa z całego kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 Ja z racji wybranki Sylwester na południu i też zastanawiam się, ale chyba pozostaniemy przy Krakowie. Jadę na 5 dni i nocleg prawdopodobnie 130zł za dobę dla 2 osób więc 65zł to rozsądna cena za osobę. Dodatkowo byliśmy już tam jakieś 2 tygodnie temu, nocleg sprawdzony, podobało nam się więc wszystko ok. Taniej chyba nic się nie znajdzie chociaż rozglądam się jeszcze za wynajęciem jakiegoś mieszkania na krótki termin na razie z kiepskim skutkiem Ps. co do Zakopca to już nie znajdziesz raczej wolnych miejsc w normalnych cenach. Ja nawet u znajomego pytałem i po znajomości nawet nie ma nic jak załatwić. Także jedynie jakieś hotele 5* na które raczej sensu nie ma wydawać forsy jak ktoś nie ma na przepuszczenie. A w stodole nie chcesz mieszkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 Malediwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 http://www.stenaline.pl/promy/rejsy/sylwester-2011/ polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2011 http://www.stenaline.pl/promy/rejsy/sylwester-2011/ polecam O to dobre Wogóle to wakacje na liniowcu mega wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Malediwy 18k na 8dni w nie sezonie choc za ~8k( w przeliczeniu) byla na angielskim gruponie promocja , wiec na ezzingu wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 http://www.sylwestrowy.pl/ do wyboru do koloru. Jest jeszcze kilka takich stron, miejscówki powinny jeszcze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 W Zakopanym to nie ceny powinny Cię odstraszać tylko ilość naj... ścierwa z całego kraju A to nie w Zakopanem na którymś z ostatnich sylwestrów jakiś świr dźgnął kilka osób i uciekł? Masakra! Ja mam dość imprez tego typu. Raz świętowałem w Krakowie, raz w Berlinie - tłumy mnie po prostu wgniatały. Wolę coś mniej zatłoczonego. Ale na ten rok niestety planów nadal brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 a moze ktoś poleci coś ze Słowcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariuszzb Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 ja chyba spedze w domku ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 A ja spędze oryginalnie - uszcześliwili mnie w robocie zmianą 22-6 Zakopanego nie polecam aczkolwiek w porównaniu z moim alternatywnym sposobem spędzenia tegoż to dnia na pewno jest atrakcyjniejszą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 A ja spędze oryginalnie - uszcześliwili mnie w robocie zmianą 22-6 Ja idę do roboty 30 grudnia na 7.00 a przybede do domu 2 stycznia o 7.00 I się zastanawiam czy nie dobrać kilku godzinek jeszcze bo na 3 doby to się nie opłaca do roboty iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi