Skocz do zawartości

Sylwester 2011/12

orient44

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że już za ciut ponad miesiąc zbliża się wyczekiwany cały rok Sylwester postanowiłem zalożyć ten temat. Jako ze narazie nie mam gdzie sie wybrać może ktoś z was ma jakieś ciekawe miejscówki . Myślałem o Zakopanym lecz ceny troche odstraszają chyba że ktoś poleci coś taniego byle nie jakąs stodołe ;)

Ja z racji wybranki Sylwester na południu i też zastanawiam się, ale chyba pozostaniemy przy Krakowie. Jadę na 5 dni i nocleg prawdopodobnie 130zł za dobę dla 2 osób więc 65zł to rozsądna cena za osobę. Dodatkowo byliśmy już tam jakieś 2 tygodnie temu, nocleg sprawdzony, podobało nam się więc wszystko ok. Taniej chyba nic się nie znajdzie chociaż rozglądam się jeszcze za wynajęciem jakiegoś mieszkania na krótki termin na razie z kiepskim skutkiem :D

Ps. co do Zakopca to już nie znajdziesz raczej wolnych miejsc w normalnych cenach. Ja nawet u znajomego pytałem i po znajomości nawet nie ma nic jak załatwić. Także jedynie jakieś hotele 5* na które raczej sensu nie ma wydawać forsy jak ktoś nie ma na przepuszczenie. A w stodole nie chcesz mieszkać :D

W Zakopanym to nie ceny powinny Cię odstraszać tylko ilość naj... ścierwa z całego kraju :D

A to nie w Zakopanem na którymś z ostatnich sylwestrów jakiś świr dźgnął kilka osób i uciekł? Masakra! Ja mam dość imprez tego typu. Raz świętowałem w Krakowie, raz w Berlinie - tłumy mnie po prostu wgniatały. Wolę coś mniej zatłoczonego. Ale na ten rok niestety planów nadal brak...

A ja spędze oryginalnie - uszcześliwili mnie w robocie zmianą 22-6 :)

Zakopanego nie polecam aczkolwiek w porównaniu z moim alternatywnym sposobem spędzenia tegoż to dnia na pewno jest atrakcyjniejszą opcją

A ja spędze oryginalnie - uszcześliwili mnie w robocie zmianą 22-6 :)

Ja idę do roboty 30 grudnia na 7.00 a przybede do domu 2 stycznia o 7.00 :k: I się zastanawiam czy nie dobrać kilku godzinek jeszcze bo na 3 doby to się nie opłaca do roboty iść :/

:D