Gość luckyluck Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Mam prośbę do mieszkańców wa-wy A mianowicie czy chciałoby sie komuś podejść do sklepu zoologicznego "Discus" na ul. radzymińskiej 153, i ewentualnie kupić mi rybki a następnie puścić mi je BUSem do Białej Podlaskiej ??? pokrywam wszystkie koszty oczywiście postaram sie zorientować czy są te ryby co chcę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olisadebe Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 następnie puścić mi je BUSem :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 padlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 K.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 padlem powstań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 mogę kiblem puścić ale to chyba nie w tą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Gdybym mieszkał w Warszawie ale nie mieszkam ale dużo tu ludzi z Warszawy więc na pewno kogoś znajdziesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 szandek jesteś moim idolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Przynajmniej jest szansa ze rybki przezyja a nie tak jak sie zdazalo ze gosc kota wysylal albo szczeniaki poczta polska smieszne i tragiczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 18 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2007 Mam prośbę do mieszkańców wa-wy A mianowicie czy chciałoby sie komuś podejść do sklepu zoologicznego "Discus" na ul. radzymińskiej 153, i ewentualnie kupić mi rybki a następnie puścić mi je BUSem do Białej Podlaskiej ??? pokrywam wszystkie koszty oczywiście postaram sie zorientować czy są te ryby co chcę.. Co prawda nie są z Warszawy, ale tym rybkom się na pewno nic nie stanie Zobacz, może to te rybki co chcesz kupić http://www.4max.pl/default.asp?g=0&gg=194&produkt=2479 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi