bodzios861 Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2011 Pany co macie do powiedzenia na temat telewizji cyfrowej ?? co najlepiej zakupić ? Cyfrowy Polsat ? N-ke ? może macie jakieś propozycje ?? Lub korzystacie i jesteście w pełni zadowoleni ... Abo max. 80 pln z netem max. 150 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2011 Cyfrowy polsat - slaba oferta jesli chodzi o sport, wlasciwie w standardowym planie masz tylko Eurosport i kanaly te polsatowe. Reszta kanalow pewnie jak wszedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2011 ja mam nk tak sobie glowie dla sportu, dla dziecka baje. Kobieta jakies ciekawostki, ogolnie duzo kanalow nie potrzebnych i multum seriali. Zalezy co kto lubi sam nie wiem czy beda przedluzal po raz 3 umowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Cyfra + z odkodowanym Canalem + Do tego multiroom i masz wszystko co Ci do szczęścia potrzeba z TV Ja osobiście z Cyfry korzystam już 5 lat i jak dla mnie najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Cyfra + z odkodowanym Canalem + Do tego multiroom i masz wszystko co Ci do szczęścia potrzeba z TV Ja osobiście z Cyfry korzystam już 5 lat i jak dla mnie najlepsza podzielam opinię tylko cyfra z canalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 To zależy co chesz oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Ja od lat korzystam z Cyfrowego Polsatu i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chodzi o sport mam wszystko co mi do szczęścia potrzebne, a mianowicie, tenis, siatkówka, trochę piłki nożnej, której i tak nie oglądam bo nie lubię, a do tego programy przyrodnicze i Polsat, który ma w ramówce takie hity jak Pamiętniki z Wakacji, Pierwsza Miłość czy też Trudne Sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Zdecydowanie Cyfra + , niecałe 100 złociszy i najlepsze ligi piłkarskie i najważniejsze żużel na najwyższym poziomie Poza Polsatem Sport wszystkie kanały sportowe.. Bajek dla dzieci też od groma, muzyczne też kilka.. Ogólnie dla każdego coś znajdziesz w ofercie cyfry.. Pewnie na początek kilka miesięcy jakiejś promocji się znajdzie, ja miałem 50% ceny przez 8 miesięcy Dekoder Polsatu tylko jeśli uwielbiasz siatkę czy ręczną.. Może trochę tańszy ale nie wart swojej ceny przynajmniej jak dla mnie (miałem ponad 2 lata to coś wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 ja mam N i C+... w ence przedłużyłem umowę i dostałem praktycznie full bez kilku dodatków, C+ zaś mam wykupione w pakiecie Multipakiet Canal+ oraz Canal+ HD... C+ kupione tylko i wyłącznie do sportu, zaś enka wykorzystywana w codziennym użytku... jak dla mnie miodzio, pakietów jest od groma... informacyjne, filmowe, sportowe, muzyczne, bajki... kanałów w HD proponują chyba obecnie najwięcej spośród wszystkich, z tego co się orientuję to niecałe 30 będzie tych kanałów... Nie jestem za bardzo w temacie co i jak cenowo, ale widziałem ostatnio świeżą reklamę "n" i proponują coś z telewizorem za grosze może warto zerknąć... Druga sprawa jest taka, że podobno w niedługiej przyszłości C+ i N łączą się i może warto poczekać na jakieś fajniejsze promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 tez mi sie wydaje ze moga sie pojawic jakies promocje switeczne, ja niestety mam nk do konca grudnia. Zobaczymy czy cos zaproponuja bo czasami wychodzi na to ze lepiej byc nowym niz przedluzac umowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 http://weeb.tv/channels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beci1910 Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 Wszystko zależy na jakie kanały telewizyjne jestes zafiksowany :-) Bo jeśli chodzi np o sportowe odradzam zdecydowanie Polsat Cyfrowy. Canal+ ma najlepszą ofertę jeśli chodzi o sport i chodzi mi tu o jakość głównie a nie tylko ilość :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 90% tego co oglądam w tv to sport pozostałe 10% to: kuchnia tv i kanały filmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 kuchnia tv wlasnie tego kanalu brakuje mojej kobiecie...chyba ups go pasiada w swojej ofercie.Ja teraz zadko cos z filmow oglodam naprawde od swieta jak juz to dvd komp ale fajny kanal filmowy jest ten rosyjski wojna i pokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 Ja w domu mam cyfrową telewizje UPC pakiet Select HD 84 kanały w tym 4 HD: jeśli chodzi o sport to jest: Polsat Sport i Polsat Sport Extra, Eurosport 1 i 2, SportKlub i Extreme Sport. W pakiecie jest również Kuchnia+ Do tego pakiet Canal+ w którym są kanały: Canal+, C+ Sport, C+Gol, C+Weekend, C+Film - dopłacając 4 PLN/miesiecznie masz Canal+ HD, Canal+ Film HD i Canal+ Sport HD Cena: UPC Select HD - 68 PLN/ Miesiąc aktywacja - 1 PLN Pakiet C+ - 29 PLN (dopłacając 4 PLN masz te HD) aktywacja - 1 PLN Do tego dość szybki internet - 50 Mb/s za 80 PLN/ Miesiąc z modemem Wifi aktywacja - 1 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 Dzięki panowie zastanawiam się teraz między tą opcją co mi opisał Sebigi i pozostanie w upc z tym rozszerzeniem a z pozostałych propozycji biorę pod uwagę Cyfrę i N-kę. Pozdro thnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 Bierz UPC, obecnie nie ma lepszej opcji na rynku Cyfra oczywiście też wymiata, ale po co brać Cyfrę, skoro Canal+ (w tym wszystkie sportowe) możesz mieć w UPC. Do tego dochodzą sportowe kanały z Polsatu. Obecnie nie ma tam tylko sportowych z nki, ale to da się przeżyć, bo oni mają tylko LM. http://promocje.upc.pl/super-pakiet telewizja + internet (musisz doliczyć do tego 33 lub 29 złoty za Canal+ i za 150 złoty masz bardzo dobry internet i wszystkie kanały warte oglądania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2011 również polecam UPS, mają dobą ofertę i ciekawe promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budzik1193 Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2011 @Tomek321, Zamiast kablówki polecasz przesyłkę - dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2011 Ja satelity nie mam, i wcale nie narzekam. Jedyny ból to rzeczywiście mecze, ale je można oglądać chociażby na ipla.tv, nie płacąc przy tym dużego abonamentu, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę ile kablówki robią wałków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi