Skocz do zawartości

co zamiast kablówki ?

bodzios861

Rekomendowane odpowiedzi

Pany co macie do powiedzenia na temat telewizji cyfrowej ?? co najlepiej zakupić ? Cyfrowy Polsat ? N-ke ? może macie jakieś propozycje ?? Lub korzystacie i jesteście w pełni zadowoleni ... Abo max. 80 pln z netem max. 150 złociszy

Ja od lat korzystam z Cyfrowego Polsatu i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chodzi o sport mam wszystko co mi do szczęścia potrzebne, a mianowicie, tenis, siatkówka, trochę piłki nożnej, której i tak nie oglądam bo nie lubię, a do tego programy przyrodnicze i Polsat, który ma w ramówce takie hity jak Pamiętniki z Wakacji, Pierwsza Miłość czy też Trudne Sprawy %-)

Zdecydowanie Cyfra + , niecałe 100 złociszy i najlepsze ligi piłkarskie i najważniejsze żużel na najwyższym poziomie :D Poza Polsatem Sport wszystkie kanały sportowe.. :) Bajek dla dzieci też od groma, muzyczne też kilka.. Ogólnie dla każdego coś znajdziesz w ofercie cyfry.. Pewnie na początek kilka miesięcy jakiejś promocji się znajdzie, ja miałem 50% ceny przez 8 miesięcy :))

Dekoder Polsatu tylko jeśli uwielbiasz siatkę czy ręczną.. Może trochę tańszy ale nie wart swojej ceny przynajmniej jak dla mnie :p (miałem ponad 2 lata to coś wiem) :)

ja mam N i C+...

w ence przedłużyłem umowę i dostałem praktycznie full bez kilku dodatków, C+ zaś mam wykupione w pakiecie Multipakiet Canal+ oraz Canal+ HD... C+ kupione tylko i wyłącznie do sportu, zaś enka wykorzystywana w codziennym użytku... jak dla mnie miodzio, pakietów jest od groma... informacyjne, filmowe, sportowe, muzyczne, bajki... kanałów w HD proponują chyba obecnie najwięcej spośród wszystkich, z tego co się orientuję to niecałe 30 będzie tych kanałów...

Nie jestem za bardzo w temacie co i jak cenowo, ale widziałem ostatnio świeżą reklamę "n" i proponują coś z telewizorem za grosze :)) może warto zerknąć...

Druga sprawa jest taka, że podobno w niedługiej przyszłości C+ i N łączą się i może warto poczekać na jakieś fajniejsze promo :)

Wszystko zależy na jakie kanały telewizyjne jestes zafiksowany :-) Bo jeśli chodzi np o sportowe odradzam zdecydowanie Polsat Cyfrowy. Canal+ ma najlepszą ofertę jeśli chodzi o sport i chodzi mi tu o jakość głównie a nie tylko ilość :-)

kuchnia tv
wlasnie tego kanalu brakuje mojej kobiecie...chyba ups go pasiada w swojej ofercie.Ja teraz zadko cos z filmow oglodam naprawde od swieta jak juz to dvd komp ale fajny kanal filmowy jest ten rosyjski wojna i pokoj

Ja w domu mam cyfrową telewizje UPC pakiet Select HD 84 kanały w tym 4 HD: jeśli chodzi o sport to jest: Polsat Sport i Polsat Sport Extra, Eurosport 1 i 2, SportKlub i Extreme Sport. W pakiecie jest również Kuchnia+ :)

Do tego pakiet Canal+ w którym są kanały: Canal+, C+ Sport, C+Gol, C+Weekend, C+Film - dopłacając 4 PLN/miesiecznie masz Canal+ HD, Canal+ Film HD i Canal+ Sport HD

Cena:

UPC Select HD - 68 PLN/ Miesiąc

aktywacja - 1 PLN

Pakiet C+ - 29 PLN (dopłacając 4 PLN masz te HD)

aktywacja - 1 PLN

Do tego dość szybki internet - 50 Mb/s za 80 PLN/ Miesiąc z modemem Wifi

aktywacja - 1 PLN

Bierz UPC, obecnie nie ma lepszej opcji na rynku ;) Cyfra oczywiście też wymiata, ale po co brać Cyfrę, skoro Canal+ (w tym wszystkie sportowe) możesz mieć w UPC. Do tego dochodzą sportowe kanały z Polsatu. Obecnie nie ma tam tylko sportowych z nki, ale to da się przeżyć, bo oni mają tylko LM.

http://promocje.upc.pl/super-pakiet telewizja + internet (musisz doliczyć do tego 33 lub 29 złoty za Canal+ i za 150 złoty masz bardzo dobry internet i wszystkie kanały warte oglądania).

:piwo:

Ja satelity nie mam, i wcale nie narzekam. Jedyny ból to rzeczywiście mecze, ale je można oglądać chociażby na ipla.tv, nie płacąc przy tym dużego abonamentu, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę ile kablówki robią wałków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...