Gość Greener Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 Witam, zdecydowałem się na otworzenie tego tematu mimo, że nie wiem jak zostanie on przyjęty. Nie zauważyłem chociażby podobnego, dlatego też jest to dosyć "dziewiczy" teren. Muszę prosić o pewien kompromis, ponieważ ten temat nie będzie polegał na wrzucaniu typów, a później rozliczaniu ich- zdecydowanie nie. Ten etap w swoim życiu również przechodziłem, ale tym razem jestem skupiony na czymś zupełnym innym, jestem przekonany, zdecydowanie bardziej profesjonalnym. Mowa o giełdzie sportowej, mówiąc konkretniej: Betfair. Chciałbym w tym miejscu poprowadzić swojego rodzaju blog, w którym będę dokumentować swoją grę. Moim celem jest wprowadznie pewnej systematyczności w swoje poczynania, a także zachęcenie jak największej liczby użytkowników do przejżenia na oczy i zaprzestania napychania kieszeni firmom bukmacherskim- zacznijcie zarabiać! Na czym polega giełda? Na kupowaniu i sprzedawaniu. W ten, wydawałoby się, bardzo prosty sposób możemy osiągnąć zysk z danego meczu już przed jego rozpoczęciem i co najważniejsze bez względu na rezultat. Ups, przepraszam, muszę kończyć- za dwie minuty przerwa w meczu Lazio- będę próbował wyrwać tam kilka pensów Wrócę wkrótcę i rozwinę trochę topic. Tymczasem proszę o swobodne komentowania jak i zadawanie pytań jeżeli takowe są. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi