Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Irasss1

Rekomendowane odpowiedzi

Na sam początek prośba do modów i adminów - Wiem, że pożyczki na forum są zabronione itp ( niektórzy i tak działają w podziemiu %-) ) , ale mam nadzieję że zostawicie ten temat chociaż na 24h albo przeniesie post do jakiegoś tematu :D . Otóż na gwałt potrzebuje hajsu, gdyż mam pewne wydatki, w banku już próbowałem i niestety próba zakończyła się fiaskiem %-) Od starych juz i tak wysepilem sporo,wiec nawet ich nie pytam a wyplata idzie na dług. iSKOK albo Provident to ostatecznosc, postanowilem ze napisze tutaj %-)

Potrzebuje 1500zł %-) , oddam w ciągu 3, max 4 miesiecy. Mogę dorzucić max 150zł bonusu. Jako że mam chyba na forum fejm dość dobry, to mam nadzieję że znajdzie sie jakaś osoba z nadmiarem hajsu chętna do pożyczki %-) Z tym ze zalezy mi na czasie, musze miec hajs max do poniedzialku,wtorku %-)

Z bukmacherskim pozdrowieniem

Iras

[ Komentarz dodany przez: Mazur: 2011-10-27, 22:21 ]

jaki slang, fejm :k:

Zajebisty pomysł Ci Sanchopancza podrzucił :)) Sam sobie wybierasz kwotę i opracentowanie, wybierasz także na ile miechów. Ogólnie jak potrzebujesz tylko na 4, a na dodatek pracujesz to w ciągu 24-48h dostaniesz kasę. Problem jest tylko w dwóch rzeczach, maksymalnie możesz pożyczyć przy 1 pożyczce 1000 PLN, 2, że musisz przejść weryfikacje. Jednak akurat te drugie trwa dość szybko, jak się sprężysz i sobie opłacisz na szybko wszystko (kiedyś było promo, że za wszystkie niezbędne weryfikacje przeznaczało się 1 złoty). Ogólnie polecam, jest to zdecydowanie najlepszy pożyczkodawca, lepszy niż jakieś chwilówki z ogromnymi procentami. Jak chcesz się dowiedzieć jak to wszystko ogarnąć to podbij do mnie na PW z GG, pomogę Ci ogarnąć. Sądzę, że pozostałe 500 PLNów bez problemów ogarniesz w podziemiu %-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...