Irasss1 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2011 Na sam początek prośba do modów i adminów - Wiem, że pożyczki na forum są zabronione itp ( niektórzy i tak działają w podziemiu ) , ale mam nadzieję że zostawicie ten temat chociaż na 24h albo przeniesie post do jakiegoś tematu . Otóż na gwałt potrzebuje hajsu, gdyż mam pewne wydatki, w banku już próbowałem i niestety próba zakończyła się fiaskiem Od starych juz i tak wysepilem sporo,wiec nawet ich nie pytam a wyplata idzie na dług. iSKOK albo Provident to ostatecznosc, postanowilem ze napisze tutaj Potrzebuje 1500zł , oddam w ciągu 3, max 4 miesiecy. Mogę dorzucić max 150zł bonusu. Jako że mam chyba na forum fejm dość dobry, to mam nadzieję że znajdzie sie jakaś osoba z nadmiarem hajsu chętna do pożyczki Z tym ze zalezy mi na czasie, musze miec hajs max do poniedzialku,wtorku Z bukmacherskim pozdrowieniem Iras [ Komentarz dodany przez: Mazur: 2011-10-27, 22:21 ] jaki slang, fejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2011 myśle, że chętnych na takiego deala znajdziesz bez problemu , ale tutaj --- > https://kokos.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Sanczopanczo, kokos co to za nowy szrlatan na rynku?Nowy provident? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Iras jak udostępnisz nagranie z Lanosa to Ci pożyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Jak masz już tą kasę, to postaw wszystko co masz w singlach na Bartoli i Radwańską, jedna z nich musi wygrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Sanczopanczo, kokos co to za nowy szrlatan na rynku?Nowy provident? nie chyba najlepsza opcja pożyczek teraz, wystawiasz aukcje i czekasz na kogoś kto pożyczy, sam nie korzystałem ale kumpel bardzo chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Zajebisty pomysł Ci Sanchopancza podrzucił Sam sobie wybierasz kwotę i opracentowanie, wybierasz także na ile miechów. Ogólnie jak potrzebujesz tylko na 4, a na dodatek pracujesz to w ciągu 24-48h dostaniesz kasę. Problem jest tylko w dwóch rzeczach, maksymalnie możesz pożyczyć przy 1 pożyczce 1000 PLN, 2, że musisz przejść weryfikacje. Jednak akurat te drugie trwa dość szybko, jak się sprężysz i sobie opłacisz na szybko wszystko (kiedyś było promo, że za wszystkie niezbędne weryfikacje przeznaczało się 1 złoty). Ogólnie polecam, jest to zdecydowanie najlepszy pożyczkodawca, lepszy niż jakieś chwilówki z ogromnymi procentami. Jak chcesz się dowiedzieć jak to wszystko ogarnąć to podbij do mnie na PW z GG, pomogę Ci ogarnąć. Sądzę, że pozostałe 500 PLNów bez problemów ogarniesz w podziemiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2011 Wiem, że pożyczki na forum są zabronione itp Dlatego też zamykam - nie możemy robić wyjątków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi