Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] golden tips

goldberger

Rekomendowane odpowiedzi

Chorwacja - Hiszpania

Typ: Chorwacja

Kurs: 2.40 :plus::plus::plus:

po półfinałach Chorwaci bardziej mnie przekonali..potrafią grać ciekawiej i mają więcej możliwości [znakomite koło..skrzydła..drugą linie..i tego aroganta balicia na rozegraniu..oczywiście jak zachce mu sie grać] a Hiszpanii jak wyłączy sie z gry drugą linie..to zaczynają sie kłopoty...no ale cóż nic tylko czekać co się wydarzy..kurs ładny więc gramy.

NARESZCIE.. :spoko::spoko:

Serbia - Dania

Typ: Serbia

Kurs: 2.10 :minus:

przeciwko naszym..nic nie poradzę sami sobie zgotowali taki rozwój sytuacji..i do Londynu według mnie nie pojadą..po pierwsze u siebie [za plecami fanatyczni kibice]..po drugie ich wymarzony finał o którym mówili już przed mistrzostwami [dotrzymali słowa]..po trzecie w bramce Darko Stanić [chociaż ten argument jest mało przemawiający skoro po drugiej stronie zagra niesamowity Landin]..na koniec dodam że Serbowie patrząc na całe Mistrzostwa rozegrali lepsze mecze [i nie mówie o tym wale z Macedonią] a Dania w finale jest dzięki nam..więc siłą rzeczy powinna teraz oddać co "królewskie" i wygrać ten finał zapewniając nam grę w kwalifikacja do Olimpiady..mimo to widzę jednak jako faworyta Serbie..

zagrałbym z handi..ale nauczyłem sie już podczas tych ME że lepiej "wróbel w garśći......."

w sumie szczęśliwy..niech tego przynajmniej nie spartolą.

• 2 weeks later...

przepraszam, ze zwracam Ci uwage w Twoim temacie, ale nie umiesz pisac normalnie? bezpiecznie........mysle ze Inter wygra..............................ale po tym co robi w tym sezonie..........................lepiej...................nie szarzowac

Nie da sie wiecej kropek nastawiac?