goldberger Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2011 #60 KS Vive Kielce - Füchse Berlin Typ: Berlin Kurs: 2.30 miałem grać do przerwy..ale nie zdążyłem..gratuluję Vive..ładnie zagrali.. ZMIENIAM TOPIC NA SUCHARY.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2011 #61 MSV Duisburg - Fortuna Düsseldorf Typ: Dusseldorf Kurs: 2.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2011 #62 Zaglebie Lubin - Legia Warszawa Typ: Legia Kurs: 1.70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2011 #63 Brynäs IF - Luleå HF Typ: Brynas Kurs: 2.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2011 #64 Argentyna K - Dania K Typ: Argentyna +20.5 Kurs: 1.85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2011 #65 Apoel Nicosia - Shakhtar Donetsk Typ: Apoel Kurs: 2.35 liczyłem na wygraną w ” kotłowni” i upieczętowanie awansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2011 #66 FC Barcelona - Bate Borisov Typ: Barcelona -1.5 Kurs: 1.97 barca 2 bramkami..izzi..dawno takiego kursu nie widziałem..na barce. a kusiło mnie dac -2.5 po 3.20 ale odpusciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2011 #67 Chelsea FC - CF Valencia Typ: Valencia +0.5 Kurs: 2.10 szukałem niespodzianki w genku i valencji..postawiłem na tych z hiszpanii..trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2011 #68 Kazachstan K - Holandia K Typ: Holandia -9.5 Kurs: 2.00 JAK DLA MNIE DUŻA PROMOCJA..!!!! :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 #69 CF Villarreal - SSC Napoli Typ: Naopili Kurs: 1.85 od początku grupowych rozgrywek konsekwentnie na ich grałem..sprawę awansu mają w sowich rękach..osobiście dzisiaj grubo cisnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 #70 FC Basel - Manchester United Typ: Basel +0.5, +1 Kurs: 2.05 podobnie jak wczoraj szukam niespodzianki..a Bazylea wcale nie jest na straconej pozycji..zaś Manchester według mnie nie zachwyca. GITARA.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 #71 Eskisehirspor - Antalyaspor AS Typ: Antalyaspor +0.5 Kurs: 1.90 bramka w 90 minucie na 1:0..ale pech.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 #72 Djurgardens IF - Brynäs IF Typ: Djurgardens -1.5 Kurs: 3.10 Brynasi 3 mecz w ciągu 5 dni..przemęczenie musi być..ostatni mecz Djurgardens ładnie powalczyli z Luleą..a co najważniejsze kurs zadziwiająco "mały".. powinien oscylować coś ok: 2.50..a u niektórych buków już po 2.05 chodzi..próbujemy handi.. :cwaniak: :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 #73 Rauma Lukko - Jokerit Helsinki Typ: Jokerit Kurs: 2.30 :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: świetna 3 tercja i typ na plus.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2011 TRADYCYJNIE COŚ Z SZCZYPIORNIAKA NA KONIEC. #74 Kazachstan K - Hiszpania K Typ: Hiszpania -11.5 Kurs: 1.80 powtórka z wczoraj w lepszym wydaniu. nooo handi nie pokryły. #75 Holandia K - Rosja K Typ: Rosja -7.5 Kurs: 1.75 Rosjanki powinny spokojnie pokryć ten "bezpieczny" handi. #76 Australia K - Korea Południowa K Typ: Australia +35.5 Kurs: 1.72 i tutaj PROMOCJA według mnie..Korea nałata bramek Australijką..ale handi trochę wygórowane. :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: #77 Islandia K - Niemcy K Typ: Niemcy -4.5 Kurs: 1.95 POKUTA.!!!..za wczoraj. :cwaniak: wyjątkowo słabo wyglądają..wczoraj męczarnia z chinami..teraz porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #78 Tingsryds AIF - VIK Västeras HK Typ: Vasteras -1.5 Kurs: 2.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #79 Orduspor - Sivasspor Typ: Orduspor DnB Kurs: 1.55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #80 Valerenga IF - Lörenskog IK Typ: Valeranga Kurs: 1.95 ojjj..słabo bardzo słabo..!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #81 Famila Basket Schio - Perfumerias Avenida Typ: Avenida Kurs: 1.75 tutaj z handi powinno spokojnie wejść..ale nie mogę nigdzie znależć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #82 Bre Banca Lannutti Cuneo - Sisley Belluno Typ: Cuneo -1.5 Kurs: 1.55 naprawdę bardzo bezpiecznie..według mnie dzisiaj wchodzi na wolno. :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: #83 Marmi Lanza Verona - M Roma Volley Typ: Roma +1.5 Kurs: 1.50 Roma w bardzo dobrej formię..liczę na zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 #84 Dania K - Wybrzeże Kości Słoniowej K Typ: WKS +8.5 Kurs: 1.85 według mnie przedobrzyli ten handi..ciężko się gra z afrykańskimi drużynami..Dania wygra ale nie 9 pkt. :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: #85 Brazylia K - Rumunia K Typ: Brazylia -2.5 Kurs: 1.90 JAK DLA MNIE PROMOCJA !!!!! #86 Urugwaj K - Argentyna K Typ: Argentyna +6.5 Kurs: 1.85 szanse 70 do 30.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2011 od dzisiaj zaczynam zamieszczać typy z NHL..będe je podawał wieczorami. #87 Montreal Canadiens - Vancouver Canucks Typ: Vancouver Kurs: 2.20 #88 Detroit Red Wings - Phoenix Coyotes Typ: Detroit Kurs: 2.00 #89 New Jersey Devils - Ottawa Senators Typ: New Jersey Kurs: 2.15 WSZYSTKIE WYGRAŁY ALE DWIE PO DOGRYWKACH.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 wracamy do MŚ w ręczną: #90 Hiszpania K - Australia K Typ: Australia +35.5 Kurs: 1.85 o wejściu czy nie wejściu tego typa..będą sądziły 1/2 pkt..liczę na tzw: przeczucie. #91 Angola K - Niemcy K Typ: Niemcy -1.5 Kurs: 1.75 konsekwentnie na Niemki.. brak słów. #92 Szwecja K - Dania K Typ: Dania Kurs: 1.80 jak dla mnie Dania faworytem. #93 Rosja K - Kazachstan K Typ: Rosja -14.5 Kurs: 1.85 powinny pokryć wystawione handi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 #94 Adler Mannheim - Hannover Scorpions Typ: Mannheim Kurs: 1.65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 #95 EC VSV - KAC Klagenfurt Typ: Klagenfurt +0.5 Kurs: 1.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 #96 HC Liberec - HC Vitkovice Typ: Liberec Kurs: 1.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 #97 MSHK SKP Zilina - Slovan Bratislava Typ: Slovan -1.5 Kurs: 2.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 #98 Pelicans Lahti - Ilves Tampere Typ: Lahti -1.5 Kurs: 1.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 10 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2011 #99 UD Levante - FC Sevilla Typ: Levante Kurs: 2.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 10 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2011 #100 Real Madrid - FC Barcelona Typ: Real Kurs: 2.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi