old_Waciak Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Witam *Każdego usera obowiązuje znajomość regulaminu i zasad tego działu *W tematach gdzie dozwolone są komentarze proszę o kulturalne i coś wnoszące do tematu uwagi!! *Każdy komentarz z tematu gdzie user nie życzył sobie komentarza będę usuwał od razu *Jeśli ktoś chcę zamknąć swój temat z typami wysyła mi PW z linkiem do tego tematu i zakłada nowy Widze że grasz to co ja Ja jeszcze uzuełniłem o jeden meczyk. Powodzenia Tobie i sobie To przykład komentarza za który można dostać ostrzeżenie!!! Komentowanie jest dozwolone ale komentarz musi wnosić coś do tematu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2008 Aby uniknąć edycji i usuwania nietrafionych kuponów opcje te zostały wyłączone. Kupony rozliczamy za pomocą opcji Cytuj. Jeżeli ktoś się pomylił w poście niech napisze kolejny post z info, że poprzedni do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2010 UWAGA Od teraz masz szanse na wygranie 100 PLN co miesiąc! Co należy zrobić aby wygrać ? Niewiele! Po prostu prowadź regularnie swój temat z kuponami... Nie musisz mieć mega zysków, to nie o to chodzi - głównie będziemy brali pod uwagę: - regularne podawanie kuponów - schludny i przejrzysty temat - prowadzenie statystyk Co miesiąc wygrywa jedna osoba, która otrzyma 100 PLN na Moneybookers. Nagroda wypłacana będzie do 10-tego każdego miesiąca. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi