el-mandato Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2011 W dużym skrócie spróbuję progresji na rzut karny dla danych drużyn. Po prześledzeniu dotychczasowych spotkań w najlepszych ligach ( Anglia, Hiszpania, Niemcy, Włochy i Francja ) stwierdziłem, że jest kilka topowych drużyn które nie zaznały jeszcze w tym sezonie smaku wykonywania rzutu karnego w spotkaniu ligowy i właśnie na tym elemencie spróbuję zarobić troszkę grosza. Manchester United - na razie odpuszczam - do tej pory dwie wykonywane jedenastki ( Arsenal;Chelsea) Manchester City- bez rzutu karnego , 19 bramek strzelonych w meczach - gram Chelsea Londyn - 1 rzut karny(Norwich), 12 bramek w 6 meczach- się zobaczy FC Liverpool- bez rzutu karnego , 8 bramek w 6 meczach - gram Tottentham Hotspur - bez rzutu karnego ,9 bramek w 5 meczach - gram Arsenal Londyn- bez rzutu karnego , 9 bramek w 6 meczach- gram FC Barcelona - bez rzutu karnego , 22 bramki w meczach - gram :gol: Real Madryt- 3 rzuty karne - na razie odpuszczam Valencia - 1 rzut karny , 8 bramek w 5 meczach , odpuszczam ( ostatnie dwa spotkania - liga+LM = rzut karny dla Nietoperków ) Atletico Madryt - 1 rzut karny , 8 bramek w meczach- się zobaczy FC Sevilla- bez rzutu karnego , 6 bramek w meczach- się zobaczy Bayern Monachium - 2 rzuty karne- odpuszczam na razie Borussia Dortmund- bez rzutu karnego, 9 bramek w 7 meczach- gram Schalke 04 - 1 rzut karny - 15 bramek w 7 meczach- się zobaczy Werder Brema - 1 rzut karny - 14 bramek w 7 meczach- się zobaczy ...tylko 4 rozegrane dotychczas kolejki Juventus Turyn- bez rzutu karnego , 7 bramek w 4 meczach - gram AC Milan- bez rzutu karnego , 5 bramek w 4 mecz- gram Inter Mediolan - 1 rzut karny - na razie odpuszczam Roma- bez rzutu karnego- 3 bramki w 4 meczach- się zobaczy Napoli- bez rzutu karnego, 6 bramek w 4 meczach - gram Lyon- bez rzutu karnego, 14 bramek w 8 meczach- gram Marsylia - bez rzutu karnego , 9 bramek w 8 meczach - gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2011 Na Real chyba warto grac bo oni sporo karnych w sezonie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 1 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2011 To zaczniemy od The Reeds Everton- Liverpool - Liverpool strzeli karnego 9.00 (bet365) stawka 10 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 1 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2011 To zaczniemy od The Reeds Everton- Liverpool - Liverpool strzeli karnego 9.00 (Bet365) stawka 10 PLN Kuyt co za pipa 2. Blackburn- Manchester City - City strzeli karnego 5.00 (Bet365) stawka 20 PLN 3. Dortmund- Augsburg - będzie rzut karny w meczu 3.75 (betsafe) stawka 20 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2011 2. Blackburn- Manchester City - City strzeli karnego 5.00 (Bet365) stawka 20 PLN 3. Dortmund- Augsburg - będzie rzut karny w meczu 3.75 (Betsafe) stawka 20 PLN Nie jest źle . Wczoraj 3 rzuty karne i trzy razy nie trafione Dobrze że nie zdążyłem zagrać karnego Napoli Na dzisiaj narazie: 4.Tottentham-Arsenal: Arsenal strzeli karnego 9.00 stawka 15PLN (bet365) Tottek strzelia karnego 6.50 stawka 15PLN ( bet365) 5. Marsylia-Brest - Marsylia strzeli karnego 9.00 stawka 15 PLN ( unibet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 14 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2011 No to pora na pierwsze rozliczenie :uwaga: "Pierwsza" kolejka fatalna pod względem rzutów karnych - na 11 wytypowanych drużyn tylko 2 miały wyśmienitą okazję na zdobycie bramki , jaką jest rzut karny ( Liverpool i Napoli). Niestety ale ani Kuyt dla The Reeds ani Hamisk dla Napoli nie popisali się pudłując z 11 metrów. Odrobina szczęścia była jednak ze mną - 1. -Inter-Napoli: zapomniałem że grają w sobotę i ominęło mnie w typowaniu pudło Hamsika 2. W meczu Dortmundu zagrałem tylko na rzut karny w meczu z Augsburg i o dziwo to goście dostali jedenastkę 1.Manchester City -20 PLN 2.Liverpool -10PLN 3.Tottentham -15PLN 4. Arsenal -15PLN 5.Dortmund 0PLN 6.Barcelona -24PLN 7.Juventus -20PLN 8. Milan -19PLN 9.Napoli 0PLN ( nie grałem) 10.Marsylia -15PLN 11. Lyon 0PLN ( nie grałem) +55 PLN ( 20 PLNx 3,75 karny w meczu Borusia-Augsburg) Bilans ( bez bonusowego na razie): -138PLN 2 kolejka 5.Dortmund 10 PLN kurs 8 Unibet - karny wykorzystany z Werder Brema (choć nie wierzę w dwie jedenastki pod rząd w dwóch kolejkach podyktowane przeciwko Werderowi ) ( nie miałem jak wcześniej podać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 21 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2011 1.Manchester City -40PLN (20) 2.Liverpool -10PLN (0) 3.Tottentham +55PLN (10) 4. Arsenal -37PLN (22) 5.Dortmund -10PLN (10) 6.Barcelona -51PLN (27) 7.Juventus -30PLN (10) 8. Milan -39PLN (20) 9.Napoli 0PLN (0) 10.Marsylia -25PLN (10) 11. Lyon +50PLN +55 PLN ( 20 PLNx 3,75 karny w meczu Borusia-Augsburg) W nawiasie stawka na kupon z ostatniej kolejki Bilans ( bez bonusowego na razie):-137PLN Pozostaje w grze : Manchester City,Liverpool,Arsenal,Dortmund,Barcelona,Juventus,Milan,Napoli,Marsylia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi